Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk seansa girdim p.tesi
herşeyden önce acısız bir yöntem.
doktor yürüyüş verdi,her yemekten önce 2 bardak ılık su, diet yapmamı (zaten diyetisyen kontrolündeyim ) ve şekerden uzak durmamı söyledi
tam etkisi 2 hafta sonra belli oluyormuş.
2.seanstan sonra istediğim kıvama gelirsem paylaşacağım.
Canım , ultrashapeden memnun kaldın mı ? Nisan ayında yapıldığına göre sonuç belli olmuştur .Bir de ilk seansta incelme olacağını söylüyorlar .Bu ne kadar doğru .Bir hayli soru oldu sanırım :)) Paylaşırsan sevinirim .Şeniz
Canım yanıt için teşekkürler :) Bugün ilk seansı ıst anadolu yakasında yaptırdım.Zaten son seans olacak .Davranışlardan hiç memnun kalmadım .Sadece bir form doldurulup imza alındı .Formda kan sulandırıcı ilaç kullanılmaması gerektiği yazıyor .Oysa ben aspirin , balık yağı ve E vitamini kullanıyorum .Bunları kullandığımı kendim söyledim , hiç sorulmadı önemsenmedi bile .Neyse cihaz zaten takılıp durdu .Olan 1600 Tl ye oldu .Çünkü doktor hanım seans bitmeden gitti , yerine hiçbir tıbbi bilgisi olmayan birini bıraktı .Yerine bıraktığı hanım zaten davranış ve konuşmalarıyla sinirimi bozdu .Yani çok canım sıkıldı .Nasıl bir yer anlayamadım .Astronomik rakamları alıyorlar ilgi sıfır .Şikayet etsen kimi kime edeceksin.Ayrıca işlem sonrası ne yapmam gerektiğine dair hiçbir bilgi verilmedi .Faydası olacağını sanmıyorum ama olursa ikinci seansı başka yerde düşünürüm artık .Kendimi tam bir keriz gibi hissediyorum .Sevgiler..gözle görülür bir incelme oldu
ama devamını getiremediğim için sonuca ulaşamadım :)
Canım yanıt için teşekkürler :) Bugün ilk seansı İst anadolu yakasında yaptırdım.Zaten son seans olacak .Davranışlardan hiç memnun kalmadım .Sadece bir form doldurulup imza alındı .Formda kan sulandırıcı ilaç kullanılmaması gerektiği yazıyor .Oysa ben aspirin , balık yağı ve E vitamini kullanıyorum .Bunları kullandığımı kendim söyledim , hiç sorulmadı önemsenmedi bile .Neyse cihaz zaten takılıp durdu .Olan 1600 Tl ye oldu .Çünkü doktor hanım seans bitmeden gitti , yerine hiçbir tıbbi bilgisi olmayan birini bıraktı .Yerine bıraktığı hanım zaten davranış ve konuşmalarıyla sinirimi bozdu .Yani çok canım sıkıldı .Nasıl bir yer anlayamadım .Astronomik rakamları alıyorlar ilgi sıfır .Şikayet etsen kimi kime edeceksin.Ayrıca işlem sonrası ne yapmam gerektiğine dair hiçbir bilgi verilmedi .Faydası olacağını sanmıyorum ama olursa ikinci seansı başka yerde düşünürüm artık .Kendimi tam bir keriz gibi hissediyorum .Sevgiler..
ah orda ben olcaktım ne güzel ortalığı ayağa kaldırırdım.
benim gittiğim yer çok ilgili ,steril bi ortam ve doktor seans sonuna kadar ilgileniyor. hatta hoş bir sohbette etmiştik biz :kedi: ayrıca seansı nakit 700 tl ye yaptırdım ben. 1600 tek seanssa oha.
hatırladığım seanstan sonra uzun uzun yürücen
sonra yaptırdığın bölgeye duşta ya sıcak ya da soğuk su uygulucan 2-3 dakika kesmeden birde masaj yapıcan canım her gün.
ayrıca şekerden tuzdan kesinlikle uzak durucan ve bol bol su içicen
he bide her yemekten önce 2 bardak ılık su içicen
aklımda kalanlarzemuszemus opuyorumnanaktan
arkadaşlar benim kilo problemim yüksekti ben bir güzellik merkezine gittim ama hiç bir yerde görmedigim güzzel davranış,ilgi alaka güleryüz ve dogru hizmet gördüm
eger kilo selülit sıkılaşma vb. probleminiz varsa gidebileceginiz tek adres.sadece yag parçalamk yerine ödemi sıkılaşmayı toparlamayı selüliti bile düşünerek tedavi başlatıyolar.ben çok yer araştırdım.dışarının verdigi 5 sns fiyatına burda tam tedavi aldım şiddetle tavsiye ederim
arkadaşlar benim kilo problemim yüksekti ben bir güzellik merkezine gittim ama hiç bir yerde görmedigim güzzel davranış,ilgi alaka güleryüz ve dogru hizmet gördüm
eger kilo selülit sıkılaşma vb. probleminiz varsa gidebileceginiz tek adres.sadece yag parçalamk yerine ödemi sıkılaşmayı toparlamayı selüliti bile düşünerek tedavi başlatıyolar.ben çok yer araştırdım.dışarının verdigi 5 sns fiyatına burda tam tedavi aldım şiddetle tavsiye ederim