ahh ahh bnde basenlerden ve bacaklardan nası sıkıldım anlatamam dunyada en nefret ettıgım sey fıtness bunun kolay bı yolu olmalı kavıtasyon yontemler ıcınde en ıyısı gbı gorunuo
aynen öyle kızlarzayıfsın didiklerinde nerem zayıf basenlere baksana diyorum. insanın istadiği elbiseleri basen yüzünden giyememesi çok kötü koşuymuş ya da başka şeylermiş yaptığın sürece sadece toparlıyor ama ben şu bölgesel incelmeyi yapıp en azından sonrasında korumak amaçlı yapmak istiyorum bu tarz şeyleri. ama acep işe yararmı ki bilmiyorum ?
canım bence kavitasyon ile zayıflamayı denemeniz lazım, ben cok araştırdım ama sanırm sonunda kurtulacagım basenlerimden en azından ilk seans beklediğimden iyi hatta süper geçti. Darısı hepimizin başına.
aynen öyle kızlarzayıfsın didiklerinde nerem zayıf basenlere baksana diyorum. insanın istadiği elbiseleri basen yüzünden giyememesi çok kötü koşuymuş ya da başka şeylermiş yaptığın sürece sadece toparlıyor ama ben şu bölgesel incelmeyi yapıp en azından sonrasında korumak amaçlı yapmak istiyorum bu tarz şeyleri. ama acep işe yararmı ki bilmiyorum ?
yeni lpg bende başlıyorum bu hafta ilk seansım cuma günü haftada iki olacak şimdilik daha sonra bire düşecek. uygulama sonrasında paylaşımda bulunurum
kızlar tekrar merhaba,
dün ölçülerim alındı ve sonuç gerçekten beni çok mutlu etti. 4 seansta belimden 5 cm, kalçamdan 3cm, bacaklarımdan 2 şer cm, kollarımdan da 1.5 cm incelmiş ki ben kollarımı sadece 2 seansta bağlattım kavitasyon cihazına. inanın çok mutluyum ve toplamda 15 seansı tamamlayacağız ve baya farkedecek :)
başka yaptıran yok mu sizlerin sonuçları nasıl ?