yağları kasa çevirmek kavramı geneldir. tabiki ikisi farklı doku ama yağ oranını azaltmak mümkündür. kaslar gelişip yağlar azalınca kilo farkı görülmez.Yağ kasa dönüşmez ikisi farklı dokular.. Yağ erir kas görünür hale gelir.. Bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur kendinizi kandırmayın. İlk etapta yüz çöker ama sonra kilo oturunca toparlar. pilates sıklaştırır ancak en önemlisi postürünüzü düzeltir. Duruş düzelince beden daha iyi görünür.
Hayatının son 6 yılını profesyonel sporcu olarak geçiren biri olarak bunu öğrendiğim.iyi oldu :))varsa başka onlarıda not edeyim hayatıma aktarayım :))yağları kasa çevirmek kavramı geneldir. tabiki ikisi farklı doku ama yağ oranını azaltmak mümkündür. kaslar gelişip yağlar azalınca kilo farkı görülmez.
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/56912-yasam-sadece-1-kilo-vererek-inanilmaz-degisti/1Hayatının son 6 yılını profesyonel sporcu olarak geçiren biri olarak bunu öğrendiğim.iyi oldu :))varsa başka onlarıda not edeyim hayatıma aktarayım :))
Canım ben 66 kiloyum 38 bedenim.. Burda olan şey yağın kasa dönüşmesi değil.. Yağı yakıyoruz ve kas kütlesinin arttırıyoruz. Buda yakın kiloda ancak farklı görüntüye sebep oluyor.. ayrıca günlerdir bunumu arıyordun çok hoşsun. Benim söylediğimi onaylamışsın sadece yağ erir kas kazanımı olur görünür hale gelir.
yağları kasa çevirmek kavramı geneldir. tabiki ikisi farklı doku ama yağ oranını azaltmak mümkündür. kaslar gelişip yağlar azalınca kilo farkı görülmez.
aynı şeyleri konuştuğumuzu lütfen farket. hatta aynı kelimeleri kullanmışız.üstelik birşey aradığım yok. konuyu sürekli takip etmiyorum. bugün fotoğraflar karşıma çıkınca paylaşmak istedim. profesyonel olduğun için bir soru sorayım. protein tozu kullanıyor musun? yoksa sadece sağlıklı beslenme mi?Canım ben 66 kiloyum 38 bedenim.. Burda olan şey yağın kasa dönüşmesi değil.. Yağı yakıyoruz ve kas kütlesinin arttırıyoruz. Buda yakın kiloda ancak farklı görüntüye sebep oluyor.. ayrıca günlerdir bunumu arıyordun çok hoşsun. Benim söylediğimi onaylamışsın sadece yağ erir kas kazanımı olur görünür hale gelir.