Bölgesel Zayıflama İçin Hangi Spor?

shimmer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
172
1
71 kilo, 168 cm. boyundayım. 10 kilo civarında kilo vermek istiyorum. Dışarıdan çok kilolu görünmüyorum; hatta çevremdekilere kilo vermek istediğimi söylediğimde çoğu kişi gülüyor. Ben kilomdan memnun değilim. Diyetisyene gitmeyi ve spor yapmayı düşünüyorum. Bölgesel kilo vermek istiyorum. Yüzden, bacaktan değil de mide, göbek ve basen bölgelerinden kilo vermek istiyorum. Bölgesel zayıflama için hangi sporu tavsiye edersiniz?

bölgesel kilo vermek diye bir şey yoktur.spor yapmaya başladığınızda nereden yağ kaybedeceğine vücudun kendisi karar verir.vücut yapısına göre çok değişkenlik gösteren bu durumda örneğin armut vücutsanız en zor eriyen kalça ve bacaklarınız elma tipindeyseniz en zor eriyen karın bölgeniz olacaktır.

Bölgesel incelme için genelde plates tercih ediliyor düzenli yapılınca sıklaştırıyor platesle kilo veremezsin ama sıkılasırsın duruşun felan düzelir rahatlarsın bir süre alışınca yapmadan bir gün geçiremessin.

kilo kaybetmeden yağlarını kasa çevirirsen yüzünden kilo vermezsin. özellikle göbek yağları için yediklerine çok dikkat etmen gerekir. bacaklarını squat yaparak kalın tutabilirsin. üstelik squatla kalçanı toparlamış olursun. kilo vermeden sıkılaşmak için her gün değil de 1 gün de bir 2 günde bir spor yapman gerek. doğru bir spor hocası bulmalısın. incelmesini istediğin bölgeleri her gün diğer bölgeleri 2 günde bir yapacağın bir plan yapmalı. şimdiden kolay gelsin

Yağ kasa dönüşmez ikisi farklı dokular.. Yağ erir kas görünür hale gelir.. Bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur kendinizi kandırmayın. İlk etapta yüz çöker ama sonra kilo oturunca toparlar. pilates sıklaştırır ancak en önemlisi postürünüzü düzeltir. Duruş düzelince beden daha iyi görünür.

Bolgesel zayiflama genel olarak zayif olup da belli bölgesinde az fazlaligi olanlar icin gecerlidir. Once basit aerobik hareketleri daha sonra cardio ve daha sonra hiit egzersizleri ile yag yakmaniz lazim. O da şu sekilde, bir gun yag yakici bir gun sikilastirici harketler bridge lunch squat gibi. Ve önemli olan kilo kaybi degil incelmek. Ben dort bes kilo vererek iki beden inceldim. Spordan verim alabilmek icin de yumurta süt tahillardan bol protein almaniz lazim

Yağ kasa dönüşmez ikisi farklı dokular.. Yağ erir kas görünür hale gelir.. Bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur kendinizi kandırmayın. İlk etapta yüz çöker ama sonra kilo oturunca toparlar. pilates sıklaştırır ancak en önemlisi postürünüzü düzeltir. Duruş düzelince beden daha iyi görünür.
yağları kasa çevirmek kavramı geneldir. tabiki ikisi farklı doku ama yağ oranını azaltmak mümkündür. kaslar gelişip yağlar azalınca kilo farkı görülmez.

yağları kasa çevirmek kavramı geneldir. tabiki ikisi farklı doku ama yağ oranını azaltmak mümkündür. kaslar gelişip yağlar azalınca kilo farkı görülmez.
Hayatının son 6 yılını profesyonel sporcu olarak geçiren biri olarak bunu öğrendiğim.iyi oldu :))varsa başka onlarıda not edeyim hayatıma aktarayım :))

Canım ben 66 kiloyum 38 bedenim.. Burda olan şey yağın kasa dönüşmesi değil.. Yağı yakıyoruz ve kas kütlesinin arttırıyoruz. Buda yakın kiloda ancak farklı görüntüye sebep oluyor.. ayrıca günlerdir bunumu arıyordun çok hoşsun. Benim söylediğimi onaylamışsın sadece yağ erir kas kazanımı olur görünür hale gelir.
aynı şeyleri konuştuğumuzu lütfen farket. hatta aynı kelimeleri kullanmışız.üstelik birşey aradığım yok. konuyu sürekli takip etmiyorum. bugün fotoğraflar karşıma çıkınca paylaşmak istedim. profesyonel olduğun için bir soru sorayım. protein tozu kullanıyor musun? yoksa sadece sağlıklı beslenme mi?

X