Bölgesel kilo, boğazına düşkün, spora uzak ben.. :(

:) İnşallah iyi bir öneri çıkar ikimize de..
Şöyle tembel işi

yalnız değilsiniz ben de aynı durumdayım kızlaarr. 52kiloyum ama basenlerim kalçalarım geniş
üst 36, alt 38 beden. spor yapmaya üşeniyorum ama biraz da eklem rahatsızlığım var o da bacaklarımda ağrı yapıyor. pilates topum filan var ama başlamaya fırsat bulamadım. ben de konunun takipçisiyim :)

Korseyle falan olacak şeyler degil bunlar. Ben gece kiyafetinin altina giymistim bir kez hic rahat edemedim. Bütün ömrümüzü korse giyerek geciremeyiz. Kalici cözümler şart. Bende bir donem kilo aldım boyum uzun oldugu icin farkedilmiyordu pek. Fakat dusakabinin tam karsisinda ayna var. Dustan cikarken iyy bu ne hal diyip kiloma bakıyodum.
Sonra kendimce cozumler aldim asla kola hazir meyve suyu icmiyorum. Cips ve paketli gidalar yemiyorum. Canim istediginde bunlari yiyip kanser oldugumu sonrasinda ne acilar cekecegimi dusunuyorum. Sagligindan onemli mi yeme diyorum kendime Sebze meyve yemek icinde kendimi motive ediyorum. Bunlari ciftci amcalar teyzeler ne emekle yetistirdiler marulun ne guzel rengi var. Semiz otunun yapraklari ne hos diyip yiyorumm

Valla çok haklısın.. :) Bir de ben başarabilsem sağlıklı beslenmeyi..

ben dogum sonrasi korseyle cok ama cok guzel toparlanmistim.
bence deneyin,ise yarayacagina inaniyorum

İşte böyle yorumlar beni korseye yöneltti :)

Yaa işin ucunda sağlıktan olmak var işte uff
Akıllı telefon kullaniyorsaniz programlar var telefona indirebileceginiz hemde çok hafif 15 dakika gibi sürelerle başlıyor onlardan indirin ücretsiz
veya eliptik bisiklet alın eve 200 tl civarı çok çok zevkli yorulmuyor bile insan

Egzersiz programları mı var?
Önerebilir misin?

bak bacım öyle günde 1-2 saat falan spor değilde 2-3 günde bir 15 dk bisiklet filan yapsan hiç olmazsa o üşengeçlik zamanla gidiyor, çünki yağ yakımını ateşliyorsun bir nevi. birden uzun saatli sporlar yorup dahada soğutuyor

Aynı dertten bende müzdaribim. Dün alışveriş yapmak istedim ama kıyafetleri deneyip aynaya baktığımda hüsrana uğradım. Mağaza sahibi bana yoğurdun içine iki limon sıkmamı ve bol acıbiber koyup yemeyi önerdi. Kendininde fazlalıkları varmış ve bu şekilde eritiyormuş. En kötü bunu deneyeceğim. Bir çaresini bulursanız bana da haber verin

korse bence en iyi hani şu düşük bel pantolonlar yüzünden kendini salan göbek ve simit bölgesi var ya onları toparlamak için iyi oluyor.

benim de bi tane var aşırı sıkı değil aşağıda fotoğrafını ekliyorum.

ayrıca mideye biraz baskı yaptığından fazla yemeyi de engelliyor. ben öyle hissediyorum.

alıştığın zaman sürekli bile giyebilirsin. gönderdiğin model yaz için çok rahatsız edebilir seni.

Eklentiler

• s-gumus-10500-toplayici-vucut-korse-240x360.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 98
ay ben o formülü denedim 3 gün ama acayip mide bulantısı yaptı anlatamam.Ama devam edip göbek eriten çok var

10 gün yapıp 3 gün ara verdiler.Bizimde midemiz bulanıyor ama ne yapalım göbeğimiz için dayanıyoruz dediler

Aynen öyle valla. Bir ara aktar bana bir karışım hazırlamıştı. Her sabah ondan içiyordum. Kireçli suya benziyordu, içine ne koyduğunu söylemedi. Tadı tuzu yok ayrıca içtiğinde de çıtır çıtır ses geliyordu dişinin arasına kaçınca. Kilo vermek uğruna dayanıyordum ama sadece 1 ay yapabildim. Nelere katlanıyoruz buna da katlanabilirim sanırım.

Canim fedakarlik ediceksin ya spor yapip saglikli beslenip guzelce sagliklica zayiflayacaksin ya su korseyi takip iskence cekiceksin yada bicak altina yatip midenin birazini aldiricaksin baska cozumu yok cunku zaten hafif hafif yuruyuse baslarsan kilo vermeye baslayinca motive olursun devamlilik onemli zaten bi kere alisinca inan birakamayacaksin zaten bende senin gibi spora baslayip birakiyordum ama sagligim bozulmaya basladi ve vermek zorundaydim artik spor yapmayinca eksik hissediyorum kendimi

Her gün bır saat yurumeyı denesen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…