-
- Konu Sahibi nomunomuchua
:) İnşallah iyi bir öneri çıkar ikimize de..
Şöyle tembel işi
Korseyle falan olacak şeyler degil bunlar. Ben gece kiyafetinin altina giymistim bir kez hic rahat edemedim. Bütün ömrümüzü korse giyerek geciremeyiz. Kalici cözümler şart. Bende bir donem kilo aldım boyum uzun oldugu icin farkedilmiyordu pek. Fakat dusakabinin tam karsisinda ayna var. Dustan cikarken iyy bu ne hal diyip kiloma bakıyodum.
Sonra kendimce cozumler aldim asla kola hazir meyve suyu icmiyorum. Cips ve paketli gidalar yemiyorum. Canim istediginde bunlari yiyip kanser oldugumu sonrasinda ne acilar cekecegimi dusunuyorum. Sagligindan onemli mi yeme diyorum kendimeSebze meyve yemek icinde kendimi motive ediyorum. Bunlari ciftci amcalar teyzeler ne emekle yetistirdiler marulun ne guzel rengi var. Semiz otunun yapraklari ne hos diyip yiyorumm
ben dogum sonrasi korseyle cok ama cok guzel toparlanmistim.
bence deneyin,ise yarayacagina inaniyorum
Korse ise yarıyor iyi güzel ama kasları çok zayiflatiyormus doktorlar önermiyor yaValla çok haklısın.. :) Bir de ben başarabilsem sağlıklı beslenmeyi..
İşte böyle yorumlar beni korseye yöneltti :)
Korse ise yarıyor iyi güzel ama kasları çok zayiflatiyormus doktorlar önermiyor ya
Akıllı telefon kullaniyorsaniz programlar var telefona indirebileceginiz hemde çok hafif 15 dakika gibi sürelerle başlıyor onlardan indirin ücretsizYaa işin ucunda sağlıktan olmak var işte uff
Egzersiz programları mı var?Akıllı telefon kullaniyorsaniz programlar var telefona indirebileceginiz hemde çok hafif 15 dakika gibi sürelerle başlıyor onlardan indirin ücretsiz
veya eliptik bisiklet alın eve 200 tl civarı çok çok zevkli yorulmuyor bile insan
bak bacım öyle günde 1-2 saat falan spor değilde 2-3 günde bir 15 dk bisiklet filan yapsan hiç olmazsa o üşengeçlik zamanla gidiyor, çünki yağ yakımını ateşliyorsun bir nevi. birden uzun saatli sporlar yorup dahada soğutuyor:) :) Yapar mı dersin?
Yaa aslında okula giderken 20 dk, dönerken 20 dk yürüyorum ama pek etki etmiyor sanırım.
Ve belli bir tempo da gerekiyormuş heralde.
Yaa ben çok üşengeç biriyim.
Spora başladığım oluyor, hatta eğlenerek daha iyi yaparım diye zumba, leslie denedim ama arkasını getiremedim..
Tam olarak sorunlu bölge neresi siz bana ona söyleyin ayrıntılı şekildeEgzersiz programları mı var?
Önerebilir misin?
ay ben o formülü denedim 3 gün ama acayip mide bulantısı yaptı anlatamam.Ama devam edip göbek eriten çok varAynı dertten bende müzdaribim.Dün alışveriş yapmak istedim ama kıyafetleri deneyip aynaya baktığımda hüsrana uğradım. Mağaza sahibi bana yoğurdun içine iki limon sıkmamı ve bol acıbiber koyup yemeyi önerdi. Kendininde fazlalıkları varmış ve bu şekilde eritiyormuş. En kötü bunu deneyeceğim. Bir çaresini bulursanız bana da haber verin
ay ben o formülü denedim 3 gün ama acayip mide bulantısı yaptı anlatamam.Ama devam edip göbek eriten çok var
10 gün yapıp 3 gün ara verdiler.Bizimde midemiz bulanıyor ama ne yapalım göbeğimiz için dayanıyoruz dedilerGerçekten mi? Ne kadar devam ettiler peki bilgin var mı?
10 gün yapıp 3 gün ara verdiler.Bizimde midemiz bulanıyor ama ne yapalım göbeğimiz için dayanıyoruz dediler
Her gün bır saat yurumeyı denesen.:) :) Yapar mı dersin?
Yaa aslında okula giderken 20 dk, dönerken 20 dk yürüyorum ama pek etki etmiyor sanırım.
Ve belli bir tempo da gerekiyormuş heralde.
Yaa ben çok üşengeç biriyim.
Spora başladığım oluyor, hatta eğlenerek daha iyi yaparım diye zumba, leslie denedim ama arkasını getiremedim..