- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.420
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Hele yazın hiç giyilmez bu. İç bacaklar sürtünme falan yapar bide. Kaşınır. Aman boşver yürü sen. :)
Aaa benbi çaresi var mi takipteyim konuyu oturan boga gibi oldum yaa
Ben de bel inceltmek için vedette aldım yeni çook memnunum. Bu ürünün dize kadar olanını vedette sitesinde görmüştüm.
Bnm annemin de kilo problemi var özel günlerde kıyafetin içine giyiyor bunlardan sıkı dursun diye ama mahvoluyor kadın.:) :) Yapar mı dersin?
Yaa aslında okula giderken 20 dk, dönerken 20 dk yürüyorum ama pek etki etmiyor sanırım.
Ve belli bir tempo da gerekiyormuş heralde.
Yaa ben çok üşengeç biriyim.
Spora başladığım oluyor, hatta eğlenerek daha iyi yaparım diye zumba, leslie denedim ama arkasını getiremedim..
Faat bir an kendimden şüphe ettim,seni ben sandim:) İnşallah iyi bir öneri çıkar ikimize de..
Şöyle tembel işi
Bnm annemin de kilo problemi var özel günlerde kıyafetin içine giyiyor bunlardan sıkı dursun diye ama mahvoluyor kadın.
Evin içinde giyeceksen al bi dene. Bir şey olmaz.
Ben de havalar ısınsın da uzun yürüyüşler yapayım diyorum inadıma ısınmıyor sanki :)
Faat bir an kendimden şüphe ettim,seni ben sandim1 haftadir spor yapıyorum bende,bakalim ne zaman birakirim. üst beden 38,alt beden 42. Üstü insan altı at varya mitolojik yaratik onun gibi hissediyorum kendimi
Bende de sadece göbek var hatta bugün arkadaslara kızlar ben bu göbeği nasıl yok edicem dedim biri ameliyat şart demez mi çok moralim bozuldu, geçen günde öğrencilerimden biri yine göbeğimi göstererek bebek Bebek dediyok yavriiimm o göbek dedim
Offf napıcaz ya hu
Aynen bende öyle dedim hep,şu sıralar da kim kardaşyanin kayip kız kardesiyim diye dolaniyorum. Sonumuz hayrolaSanma ben oyum. Yani sen bensin!
Aynen üstüm 38, altım 42.
Tamam yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye kendimi çok zaman avuttum hatta uyuttum ama
artık bu sözün kurtaramayacağı hale geldim
Ben gece yatarken bile çıkartmamayı kafama koyduğum için en kalitelisi olsun paraya kıyıcam diye düşünüp araştırdım vedette olduğunu öğrendim. Şu koca popolu kardashianların incecik belini spordan ziyade korseyle yaptığını öğreninceVedette de aynısı var hatta onun ürünü sanırım ama 280 tl.
Şimdi alırım işe yaramaz, rahat da etmezsem kullanırım pişman olurum diye o kadar parayı verme konusunda
emin olamadım açıkçası..
Diğer korselerden farkı ne acaba aldın madem?
Aynen bende öyle dedim hep,şu sıralar da kim kardaşyanin kayip kız kardesiyim diye dolaniyorum. Sonumuz hayrola
Şimdi bu korse bize yarar mi ki acaba? Korseler vücut şeklini bozuyor,sağlıksız diyolar amabilemedim simdi
Ben gece yatarken bile çıkartmamayı kafama koyduğum için en kalitelisi olsun paraya kıyıcam diye düşünüp araştırdım vedette olduğunu öğrendim. Şu koca popolu kardashianların incecik belini spordan ziyade korseyle yaptığını öğrenincedaha önce hiç korse kullanmadığım için kıyas yapamam ama bu çok rahat 4 gündür kullanıorum zaten dokusu falan naylonlu bunaltan bişi değil 2 beden küçük alın diye okumuştum öyle yaptım. 168 boy 54 kiloyum 32 beden aldım.Tabi ki sıkıyor öyle yokmuş gibi de değil ama azimliyimdir seksi olcaz ya:)) tavsiye ederim.
Benim öyleydi yokuş aşağı yuvarlasalar top gibi inerdim asagi
Ben doğum yapmış halimi merak ediyorum zaten. Off offf..
Hamileliğimde top gibi gezerim diye düşünüyorum elimde vazgeçemediğim börekler