- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.420
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Benim öyleydi yokuş aşağı yuvarlasalar top gibi inerdim asagi
Bu arada ben korse kullandım ikinci gün yandım anam diye çıkardım konseyi çok fena bisey
Korse kan dolaşımını yavaşlatıyor. Uzun süre kullanımlardan sonra kalp damar hastalıkları sahibi olmanız işten bile değil.
Bir kez çok dar bir elbisenin altına giydim bir kaç saatliğine. Mide ağrısından ölecektim...
Ben hiç çıkartmıyorum ama seni yanıltmak istemem bence azim meselesi biraz da. Spor yaparken çok sıkılıyorum onunla kıyaslarsak kesinlikle korse. Ama şunu dicem eğer ki belin çok inceyse tüm vucut için olanını alma bence . Sadece tayt şekli olan daha uygun gibi.Benim belim ince zaten poponun yanında yok gibi hatta
Yani tüm gün içinde rahatlıkla durabiliyor musun?
Aynen ben de gece de giyerim yeter ki işe yarasın diye düşündüm ama emin olamıyorum işte.
Benimki hafif bir korse ydi öyle çok sıkı değildi ancak benim göbek bagimsizligina düşkün olduğu için hemen alarm verdi çıkar bunu diyeYaaaa
Çok mu fena diyorsun?
Şimdi şunu alıp giyememek var 280 tl çöpte..
Sanki beni anlatmissin. Korseyle falan olacak is deil yillardr kullanan tanidiklarim var . Soyununcu sonuç aynı spor ve diyet başka yapacak bişey yok malesef . Tembelliğe son vermek lazimMerhaba bayanlar.
Hayatımda hiç diyet yapmadım, düzenli olarak spor falan hiç yapmadım.
Her türlü yiyebilen biriyim.
Mutluyken yerim, mutsuzken yine yerim.
Yemeyi gerçekten severim.
Kabızlık problemim de var, sağlıklı da beslenmiyorum.
Çok yemek seçerim, sevdiğim şeylere hücum ederim, sevmediğim sebzelerin yüzüne bakmam
Zayıfladığımda direk yüzümden gidiyor, yanaklarım çöküyor, elmacık kemiklerim sivriliyor.
Kilo aldığımda da bütün yağ, et ne varsa kalça, but, göbekle bütünleşiyor maşallah..
Oldum mu armut gibi?
Kilolarını çok takan biri değilim normalde ama artık ipin ucu kaçtı gibi.
Bu sebeple çözüm aramaya başladım.
Aslına bakarsanız üst bedenim incecik, alt da almış başını gidiyor.
Zaten kilomu duyan inanmıyor kıyafetle de pek belli olmuyor ama sonuçta vücudumun çıplak halini bilen benim
Okuduğum kadarıyla korse ile de vücudu toparlamak, inceltmek mümkünmüş.
Diyorum dışarda belki giyemem rahatsız olursam ama evde giymeye çalışırım.
Uzun süre giyersem etkisi olur mu dersiniz?
Evet olur derseniz, korse öneriniz var mı acaba?
Ben şunu gördüm nette beğendim ama bulamadım satan bir yer..
Ben hiç çıkartmıyorum ama seni yanıltmak istemem bence azim meselesi biraz da. Spor yaparken çok sıkılıyorum onunla kıyaslarsak kesinlikle korse. Ama şunu dicem eğer ki belin çok inceyse tüm vucut için olanını alma bence . Sadece tayt şekli olan daha uygun gibi.
Benimki hafif bir korse ydi öyle çok sıkı değildi ancak benim göbek bagimsizligina düşkün olduğu için hemen alarm verdi çıkar bunu diyeiki gün zor dayandim
Sanki beni anlatmissin. Korseyle falan olacak is deil yillardr kullanan tanidiklarim var . Soyununcu sonuç aynı spor ve diyet başka yapacak bişey yok malesef . Tembelliğe son vermek lazim
Ekmek işte benim de en zayıf noktam:)
Şiiittt harbi ne diyon sen ya benimde üstüm 38 altım 40 yaw şimdi ben mitolojik at gibimiyimFaat bir an kendimden şüphe ettim,seni ben sandim1 haftadir spor yapıyorum bende,bakalim ne zaman birakirim. üst beden 38,alt beden 42. Üstü insan altı at varya mitolojik yaratik onun gibi hissediyorum kendimi
:)))) şekersiz çay içio ya herkes hiç anlamıom bi de çay tadını aldım şekeri bırakınca dio allaşşkına ya şekil yapçam die neyin tadını aldın bırak allasen diesim gelio da neyse:))Ekmek, börek, şeker bir de
en zayıf noktam çikolata, ben de bölgesel yağ toplayıcılardanım
yazın bu korse ile biraz zor gecer ama yasadıgınız sehire de bağlı sıcaklık çok yükselmiyorsa idare edebilir.
benim bulundugum şehirde alev topuna dönebilirsiniz bu ürünle:))
ekmeği azaltmayı deneyin eve sadece tam bugday ekmeği alın ( tadı beyaz ekmek gibi olmayınca ve dilimli olunca pek yemek istemiyor insan zaten) ve önünüze iki dilim koyun bu bile insana biraz kilo verdiriyor
bir de bu korseleri özel olarak almak gerektiğini duymuştum. sizin yapınıza göre yapılmalı cünkü yanlış korse vücutta şekil bozukluklarına , kemik bozukluklarına neden olabiliyormuş
:) Mitolojik at değil de ben kendime armut diyorum.Şiiittt harbi ne diyon sen ya benimde üstüm 38 altım 40 yaw şimdi ben mitolojik at gibimiyimBoyun kaç senin bakim FAAT aynı soruyu sanada soruyorum canım
:)))) şekersiz çay içio ya herkes hiç anlamıom bi de çay tadını aldım şekeri bırakınca dio allaşşkına ya şekil yapçam die neyin tadını aldın bırak allasen diesim gelio da neyse:))
FAAT anam babam bu kadın çok güzel yanlızEvet canım biraz fazlan varmış ben 170 boyunda 60 kiloyum basenim var azzzcıııkkk Büyük büyük popom büyük
Yok şekerim Estağfurullah senin biraz daha ekmek Yemen lazım benm gibi olman içinŞiiittt harbi ne diyon sen ya benimde üstüm 38 altım 40 yaw şimdi ben mitolojik at gibimiyimBoyun kaç senin bakim FAAT aynı soruyu sanada soruyorum canım
Evet canım biraz daha yersem bu gidişle,ya inanılmaz yiyorum bu ara özellikle tatlı ve şerbetli tatlı offf bilmem tutamıyorum kendimiYok şekerim Estağfurullah senin biraz daha ekmek Yemen lazım benm gibi olman içinboyum 1.63 kilom 58
Aynen öle üstüm gerçekden çok ince,ben hazır giyim almam pek terzim var bi arkadaşım abla bu nasıl bi vücut diyor zavallıBiraz değil bayağı fazlam var canım :)
Üst ince olunca alt daha da göze batıyor.
Eee sen de boy var maşallah ben de o da yok.. :)
Benim 25'ten sonra metabolizmam yavaşladı.
Normalde çok yemem hatta çay, kahve şekersiz içerim. Tatlı da sevmem hele çikolata böğğğ. Sebzeye, salataya bayılırım, meyve yerim yazın bol bol...Bunlara rağmen ben bile istediğim kiloda değilim. Artık bir süre sonra vücut o diriliğini kaybediyor, istersen aç kal eski haline ulaşamıyorsunMecburen sporla, ağır bir spor olmasa da günde yarım saatlik bel, göbek, basen hareketleriyle desteklemek gerekiyor. Başka türlü yolu yok bence. Ben de spora başlıyorum, evlenmeden önce hep yapardım, 1 senedir yapmıyorum şişmeye başladım.