Bölgesel kilo, boğazına düşkün, spora uzak ben.. :(

Gerçekten mi?
Ayy kalsın o zaman ben popomla butlarımla sağlıklı sağlıklı takılırım

Benim belim ince zaten poponun yanında yok gibi hatta

Yani tüm gün içinde rahatlıkla durabiliyor musun?
Aynen ben de gece de giyerim yeter ki işe yarasın diye düşündüm ama emin olamıyorum işte.
Ben hiç çıkartmıyorum ama seni yanıltmak istemem bence azim meselesi biraz da. Spor yaparken çok sıkılıyorum onunla kıyaslarsak kesinlikle korse. Ama şunu dicem eğer ki belin çok inceyse tüm vucut için olanını alma bence . Sadece tayt şekli olan daha uygun gibi.

Sanki beni anlatmissin. Korseyle falan olacak is deil yillardr kullanan tanidiklarim var . Soyununcu sonuç aynı spor ve diyet başka yapacak bişey yok malesef . Tembelliğe son vermek lazim

Aslında oryantal falan severim. Bir kaç kez açtım tepindim.
Ama işten gelince öyle yorgun hissediyorum ki ne işin var yaa diyerek seriliveriyorum koltuğa.
Yani başlayıp başlayıp yarım bıraktığım çok.

Tayt gibi olanlarda kat izi yapıyormuş vücutta, kestiği yerden etler taşıyormuş
benim etlerim de yumuşak hani taşar çirkin durur diye
tüm vücut mantıklı geldi.

Benimki hafif bir korse ydi öyle çok sıkı değildi ancak benim göbek bagimsizligina düşkün olduğu için hemen alarm verdi çıkar bunu diye iki gün zor dayandim

Ben de düşkünüm rahatıma yaa..
Off nasıl gidecek şu göbek, popo, but bilmiyorum.
Hayır boğazımdan da kısamıyorum pek
Ekmeksiz yemek benim için yemek değildir mesela..

Sanki beni anlatmissin. Korseyle falan olacak is deil yillardr kullanan tanidiklarim var . Soyununcu sonuç aynı spor ve diyet başka yapacak bişey yok malesef . Tembelliğe son vermek lazim

Yaaa Ahh yapabilsem keşke..

yazın bu korse ile biraz zor gecer ama yasadıgınız sehire de bağlı sıcaklık çok yükselmiyorsa idare edebilir.

benim bulundugum şehirde alev topuna dönebilirsiniz bu ürünle:))

ekmeği azaltmayı deneyin eve sadece tam bugday ekmeği alın ( tadı beyaz ekmek gibi olmayınca ve dilimli olunca pek yemek istemiyor insan zaten) ve önünüze iki dilim koyun bu bile insana biraz kilo verdiriyor

bir de bu korseleri özel olarak almak gerektiğini duymuştum. sizin yapınıza göre yapılmalı cünkü yanlış korse vücutta şekil bozukluklarına , kemik bozukluklarına neden olabiliyormuş

Son düzenleme:
Faat bir an kendimden şüphe ettim,seni ben sandim 1 haftadir spor yapıyorum bende,bakalim ne zaman birakirim. üst beden 38,alt beden 42. Üstü insan altı at varya mitolojik yaratik onun gibi hissediyorum kendimi
Şiiittt harbi ne diyon sen ya benimde üstüm 38 altım 40 yaw şimdi ben mitolojik at gibimiyimBoyun kaç senin bakim FAAT aynı soruyu sanada soruyorum canım

en zayıf noktam çikolata, ben de bölgesel yağ toplayıcılardanım

Çikolata severim ama börek kadar değil

Doğru dedin armutluktan şikayet ederken patates olmayayım

Ekmek iyi fikir, deneyeceğim

Şiiittt harbi ne diyon sen ya benimde üstüm 38 altım 40 yaw şimdi ben mitolojik at gibimiyimBoyun kaç senin bakim FAAT aynı soruyu sanada soruyorum canım
:) Mitolojik at değil de ben kendime armut diyorum.
Sen yine iyisin ki benim alt beden 40 ken sorun etmiyordum.

Gayet böyleyim, göbeğe ve butlara biraz daha koyarsak tıpkısı
Boy 1.62 kilo oldu 69 bacım...

:)))) şekersiz çay içio ya herkes hiç anlamıom bi de çay tadını aldım şekeri bırakınca dio allaşşkına ya şekil yapçam die neyin tadını aldın bırak allasen diesim gelio da neyse:))

Hhahahah doğru diyorsun valla.
Şekersiz içeceğime hiç içmem ne çay ne de kahve

FAAT anam babam bu kadın çok güzel yanlız Evet canım biraz fazlan varmış ben 170 boyunda 60 kiloyum basenim var azzzcıııkkkBüyük büyük popom büyük

FAAT anam babam bu kadın çok güzel yanlız Evet canım biraz fazlan varmış ben 170 boyunda 60 kiloyum basenim var azzzcıııkkkBüyük büyük popom büyük

Biraz değil bayağı fazlam var canım :)
Üst ince olunca alt daha da göze batıyor.
Eee sen de boy var maşallah ben de o da yok.. :)

Yok şekerim Estağfurullah senin biraz daha ekmek Yemen lazım benm gibi olman için boyum 1.63 kilom 58
Evet canım biraz daha yersem bu gidişle,ya inanılmaz yiyorum bu ara özellikle tatlı ve şerbetli tatlı offf bilmem tutamıyorum kendimi
Biraz değil bayağı fazlam var canım :)
Üst ince olunca alt daha da göze batıyor.
Eee sen de boy var maşallah ben de o da yok.. :)
Aynen öle üstüm gerçekden çok ince,ben hazır giyim almam pek terzim var bi arkadaşım abla bu nasıl bi vücut diyor zavallıElbiseyi dikince sana olmayacak sanıyorum diyor ancak giyince inanıyor ince bi bel kocaman bi altBoyum uzun olsada bende aynı dertden muzdaribim

Benim 25'ten sonra metabolizmam yavaşladı.
Normalde çok yemem hatta çay, kahve şekersiz içerim. Tatlı da sevmem hele çikolata böğğğ. Sebzeye, salataya bayılırım, meyve yerim yazın bol bol...Bunlara rağmen ben bile istediğim kiloda değilim. Artık bir süre sonra vücut o diriliğini kaybediyor, istersen aç kal eski haline ulaşamıyorsun Mecburen sporla, ağır bir spor olmasa da günde yarım saatlik bel, göbek, basen hareketleriyle desteklemek gerekiyor. Başka türlü yolu yok bence. Ben de spora başlıyorum, evlenmeden önce hep yapardım, 1 senedir yapmıyorum şişmeye başladım.

Sen kilo yapan hiç bir şeyi sevmiyorsun ya ne güzel. :)
Salata,sebze,meyve gayet sağlıklı besleniyorsun.
Ben öyle bir beslenmeye başlasam spora gerek kalmaz sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…