Bölgesel Kilo Almak İçin?

bende senle aynı şeyleri yaşadım göğüsleri büyütmek için 50 kilodan 58 kiloya çıktım göğüsler harika olmuştu tam istediğim gibi ama gel görki basen ve popo benden önce gidiyodu tabi tek çözüm aldığım kiloları vermek oldu o zaman da göğüsler minnacım kaldı...şimdi dizden göğüs altına kadar olan korselerden aldım ve tekrar kilo almayı deniycem amacım kiloyu sadece göğüslere yaymak tabi başarılı olabilirsem... deneyip görecem..

O Biraz vücüt yapısı ile alakalı olabilir . mesele ben senın yaptıgnı yapsam göğüsten alırım

merdiven tırmanmak popodaki kasları çalıştrdığı için büyütüyor diye duymuştm inmekte küçültüyomuş denemekte fayda var

Son düzenleme:
Kızlar bağdaş kurup veya merdiven çıkıp popo/kalça yapan varmı bu zamana kadar işe yarıyormu ?

aldığımız kiloları nasıl yonledirebiliriz cidden ya yazılanları okudum ama basen buyutmek kötü bir sey değilmi dikine büyüseler daha iyi değil mi

Merdiven olayına pek inanmıyorum. Tabi bu bünyeyle de ilgili. Ben çok zayıfım mesela belki ondan işe yaramıyordur. Ama bizim evimiz dubleks. 11 senedir oturuyoruz. Evde sürekli merdivenden inip çıkıyorum. Ama kendimi bildim bileli küçücük popom var. Ama kardeşlerim küçük benden onlarınki gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…