Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende senle aynı şeyleri yaşadım göğüsleri büyütmek için 50 kilodan 58 kiloya çıktım göğüsler harika olmuştu tam istediğim gibi ama gel görki basen ve popo benden önce gidiyodu tabi tek çözüm aldığım kiloları vermek oldu o zaman da göğüsler minnacım kaldı...şimdi dizden göğüs altına kadar olan korselerden aldım ve tekrar kilo almayı deniycem amacım kiloyu sadece göğüslere yaymak tabi başarılı olabilirsem... deneyip görecem..
offf aynı dertten ben de çekiyorummmmmm :S
resmen kaburga kemiklerim sayılıyorrr:çok üzgünüm:
sırf o sebepten madem dediim bölgesel kilo alamıyorum komple kilo alayımm düzelsin sonra bölgesel kalcayı bacakları falan inceltirim dedim
aldım da kilo 10 kilo kadar
ki sonra kilo almaya calısırken beslenme düzenim değişti çok yemekten oldu aldıgım kilo 14:)
göğüs ölçüm harikaydı 85B dolu dolu oluyordu
kollarım desen onlar da dolgun dolgundu
ama gel gelelim basen kalça ve bacaklar facia derece de kalınlaştı
ve hayatımda ilk kez göbegım cıktı can simitlerim çıktı:1shok:
dedim liposuction yaptırayım ama arastırınca tekrardan kilo alındıgında o bölgede dalgalı iğrenç bir görüntü olabilmesi ihtimalinden dolayı korktum vazgectım
şimdi zayıf halime geri döndüm ve artık tek çare göğüs büyütmek için bir operasyon aklinialirimsmile
bakalım kendimde o cesareti ne zaman bulabilecem ama göğüs büyütmek o çıkan kaburga görüntüsünü de yok eder mi bi arastırcam önce
en basit yolu aksamlari çikolata mesela her yemekten sonra bir yemek kasigi sarelle yerseniz genelde popo bölgesinden kilo aliyorsunuz (mesela ben aldim) birde aç karnina çikolatali gofret vs gibi yiyecek yegince basen bölgesinden aliniyor (
Merdiven olayına pek inanmıyorum. Tabi bu bünyeyle de ilgili. Ben çok zayıfım mesela belki ondan işe yaramıyordur. Ama bizim evimiz dubleks. 11 senedir oturuyoruz. Evde sürekli merdivenden inip çıkıyorum. Ama kendimi bildim bileli küçücük popom var. Ama kardeşlerim küçük benden onlarınki gayet güzel.