Bölgesel Kilo Almak İçin?

offf aynı dertten ben de çekiyorummmmmm :S
resmen kaburga kemiklerim sayılıyorrr:çok üzgünüm:
sırf o sebepten madem dediim bölgesel kilo alamıyorum komple kilo alayımm düzelsin sonra bölgesel kalcayı bacakları falan inceltirim dedim
aldım da kilo 10 kilo kadar
ki sonra kilo almaya calısırken beslenme düzenim değişti çok yemekten oldu aldıgım kilo 14:)
göğüs ölçüm harikaydı 85B dolu dolu oluyordu
kollarım desen onlar da dolgun dolgundu
ama gel gelelim basen kalça ve bacaklar facia derece de kalınlaştı
ve hayatımda ilk kez göbegım cıktı can simitlerim çıktı:1shok:
dedim liposuction yaptırayım ama arastırınca tekrardan kilo alındıgında o bölgede dalgalı iğrenç bir görüntü olabilmesi ihtimalinden dolayı korktum vazgectım
şimdi zayıf halime geri döndüm ve artık tek çare göğüs büyütmek için bir operasyon aklinialirimsmile
bakalım kendimde o cesareti ne zaman bulabilecem ama göğüs büyütmek o çıkan kaburga görüntüsünü de yok eder mi bi arastırcam önce

Bisiklet sur. Popon haricinde herseyin zayiflar =)

en basit yolu aksamlari çikolata mesela her yemekten sonra bir yemek kasigi sarelle yerseniz genelde popo bölgesinden kilo aliyorsunuz (mesela ben aldim) birde aç karnina çikolatali gofret vs gibi yiyecek yegince basen bölgesinden aliniyor (

ne bölgesel kilo alma var ne de bölgesel zayıflama ben sporu deneyeyim dedim ama koca göbeğim dururken zaten ince olan bacaklarım ve kalçam inceldi. vücut yapımız neyse o şekilde kalıoo(

offf kilo aldım toparlandım falan ama bacaklarım hala incecik ohaoldumsmile göbüşte yaptımeyvahedigeldismile

ben kilo almak istiyorum ..sen burada 10-14 kilo aldım demişsin nasıl başardın yaa bn hiç kilo alamıyorumm senağlama ve ne kadar sürede aldığını yazarmısın lütfen :Saruboceq:

evde step çalışın o da işe yarıyor..
merdiven olayınada kesşnlikle katılıyorum.
birde squat çalışması deneyin ben çalışıyorum ve biraz olsun basenlerişm genişledi.
birde şu bağdaş kurmayı deneyelim bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…