- Konu Sahibi cilek_perisi
kızlarrr kalçalarım çok küçük ve düz resmen tepsi popoluyum ve ben büyümesini istiyorum.belim ince olsun istiyorum.napmalıyımmm?????????kendim de zayıfım zaten 45 kiloym.kafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
glikoz ağırlıklı beslenmeniz lazım kızlar. üzümde çok mesela. üzüm suyu, pekmezi içebilirsiniz. ya da salt olarak glikoz alabilirsiniz. forumda biri söylemişti bağdaş kurarak oturmak büyütüyor arkadaşım denedi büyüdü demişti :)) kız günde 10-20 dk bağdaş kurarak oturuyormuş sadece. ondan sonra önüme geçen her koca popoluya sordum hepsi de evet ya ben bağdaş kurarak otururum hep dedi
bagdaş kurarak mıkaydirigubbakcemile3 harbımı yap ben 1 saat otururum önemli değilde bende masa basında calısıorum aksama kadar oturuorum ama yok oturmakdan duzlesıor :roflol:
akannehir bende masabaşındayım sanırım daha çok düzleşiyorrsempatiksalakcinni
evet devlet memurlarının özellikle hep tepsi gibi yana doğru geniş anca.
glikoz ağırlıklı beslenmeniz lazım kızlar. üzümde çok mesela. üzüm suyu, pekmezi içebilirsiniz. ya da salt olarak glikoz alabilirsiniz. forumda biri söylemişti bağdaş kurarak oturmak büyütüyor arkadaşım denedi büyüdü demişti :)) kız günde 10-20 dk bağdaş kurarak oturuyormuş sadece. ondan sonra önüme geçen her koca popoluya sordum hepsi de evet ya ben bağdaş kurarak otururum hep dedi
tek derdim göğüs bçlgeme kilo almak kemiklerim sayılıo resmen popomu fln pek umursamıorum artkcanım ona bizde uğraşıyoruz göğüs büyütme topiğinde :/ ama popoya almak kesinlikle daha kolay
Popodan almak istiyorum kızlar bende.Düz,küçücük.Nasıl olacak?Spor merkezine gidin yazmış bazı arkadaşlarım valla utanırım ben,yok ben popodan alacağım diyemem.Bağdaş kurarak oturun demişsiniz ilginç geldi ve deneyeceğim.Bende bir dergide okumuştum ama sanırım o sıkı basenler içindi,yinede popogillerden olduğu için vereyimMerdive çıkın ve çıkarkende parmak uçlarınızda çıkın yazmıştı bir dergi yayını.Charlize theron gibi kalçalarınız olsun adlı bir yazıydı.
evet cnm merdiven çıkmak basen yapıyo ben sürekli inip çıkıyorumm.. biraz olsun istiyorum.. yavaş yavaş olmaya başladı.. ayrıca günde 1 saat falan yürüyorum o da bacakların ve poponun şekillenmesinde etkili oluyo..zemuszemus
Vallahi güzel söylüyorsun da zaten ben kilo almaya çalışıyorum.1 saat bir yürüyüş beni mahveder sanki.Platese başlayacağım bende.Ebru şallı'nın programındaki videolardan.Sanırım o da etkili olur.Güzel günlersositososito
canım ona bizde uğraşıyoruz göğüs büyütme topiğinde :/ ama popoya almak kesinlikle daha kolay