• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel Kilo Almak İçin?

cilek_perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
15
0
86
Aydın
kızlarrr kalçalarım çok küçük ve düz resmen tepsi popoluyum ve ben büyümesini istiyorum.belim ince olsun istiyorum.napmalıyımmm?????????kendim de zayıfım zaten 45 kiloym.kafamçokkarıştı

Sanıyorum ki bunu bir spor merkezine yazılacak durumun varsa o şekilde halledebilirsin..Söylersin kilo almak istediğin bölgeyi,böylelikle sıkı bir vücudun da olur.

aynı sıkıntı bende de var..çok şükür fizigim gayet düzgün tek dert popomun cok küçük olması =( önerisi olan varsa söyleyn de kurtulalım bu durumdan

bende popomdan muzdaribim ya hıc popo denılen birşey yok dumduz :(( ve hiçbir kıyafet yakısmıor ne yapmamız lasım yardım pLSs bilmiyorumkismile

glikoz ağırlıklı beslenmeniz lazım kızlar. üzümde çok mesela. üzüm suyu, pekmezi içebilirsiniz. ya da salt olarak glikoz alabilirsiniz. forumda biri söylemişti bağdaş kurarak oturmak büyütüyor arkadaşım denedi büyüdü demişti :)) kız günde 10-20 dk bağdaş kurarak oturuyormuş sadece. ondan sonra önüme geçen her koca popoluya sordum hepsi de evet ya ben bağdaş kurarak otururum hep dedi :D:D

glikoz ağırlıklı beslenmeniz lazım kızlar. üzümde çok mesela. üzüm suyu, pekmezi içebilirsiniz. ya da salt olarak glikoz alabilirsiniz. forumda biri söylemişti bağdaş kurarak oturmak büyütüyor arkadaşım denedi büyüdü demişti :)) kız günde 10-20 dk bağdaş kurarak oturuyormuş sadece. ondan sonra önüme geçen her koca popoluya sordum hepsi de evet ya ben bağdaş kurarak otururum hep dedi :D:D

bagdaş kurarak mıkaydirigubbakcemile3 harbımı yap ben 1 saat otururum önemli değilde bende masa basında calısıorum aksama kadar oturuorum ama yok oturmakdan duzlesıor :roflol:

bagdaş kurarak mıkaydirigubbakcemile3 harbımı yap ben 1 saat otururum önemli değilde bende masa basında calısıorum aksama kadar oturuorum ama yok oturmakdan duzlesıor :roflol:

akannehir bende masabaşındayım sanırım daha çok düzleşiyorrsempatiksalakcinni

akannehir bende masabaşındayım sanırım daha çok düzleşiyorrsempatiksalakcinni

benimde gayet düzgün bi popom vardı ama bu işe başladığımdan beri çirkinleşio sanki :çok üzgünüm: akşamları eve gidince oturalım bari bağdaş kurup..

bende göğüs bölgeme kilo almak istiyorum tahta gb resmen kemiklrim sayılıo napabilirim bilmiorum gerçi benim btn vücudum zayıf ama bu bölge yarı bi kötü

peki bu basenlerde genisleme yapmaz dimi?

Popodan almak istiyorum kızlar bende.Düz,küçücük.Nasıl olacak?Spor merkezine gidin yazmış bazı arkadaşlarım valla utanırım ben,yok ben popodan alacağım diyemem.Bağdaş kurarak oturun demişsiniz ilginç geldi ve deneyeceğim.Bende bir dergide okumuştum ama sanırım o sıkı basenler içindi,yinede popogillerden olduğu için vereyim:emir_bebek:Merdive çıkın ve çıkarkende parmak uçlarınızda çıkın yazmıştı bir dergi yayını.Charlize theron gibi kalçalarınız olsun adlı bir yazıydı.

Popodan almak istiyorum kızlar bende.Düz,küçücük.Nasıl olacak?Spor merkezine gidin yazmış bazı arkadaşlarım valla utanırım ben,yok ben popodan alacağım diyemem.Bağdaş kurarak oturun demişsiniz ilginç geldi ve deneyeceğim.Bende bir dergide okumuştum ama sanırım o sıkı basenler içindi,yinede popogillerden olduğu için vereyim:emir_bebek:Merdive çıkın ve çıkarkende parmak uçlarınızda çıkın yazmıştı bir dergi yayını.Charlize theron gibi kalçalarınız olsun adlı bir yazıydı.

evet cnm merdiven çıkmak basen yapıyo ben sürekli inip çıkıyorumm.. biraz olsun istiyorum.. yavaş yavaş olmaya başladı.. ayrıca günde 1 saat falan yürüyorum o da bacakların ve poponun şekillenmesinde etkili oluyo..zemuszemus

evet cnm merdiven çıkmak basen yapıyo ben sürekli inip çıkıyorumm.. biraz olsun istiyorum.. yavaş yavaş olmaya başladı.. ayrıca günde 1 saat falan yürüyorum o da bacakların ve poponun şekillenmesinde etkili oluyo..zemuszemus

Vallahi güzel söylüyorsun da zaten ben kilo almaya çalışıyorum.1 saat bir yürüyüş beni mahveder sanki.Platese başlayacağım bende.Ebru şallı'nın programındaki videolardan.Sanırım o da etkili olur.Güzel günlersositososito

ay ne güzel ya popom biraz daha büyük olaydi haha.ama hayatimda ilk defa 57 kilo oldum oda hamilelekiten.onuda bebek almisti komple zaten dogurudugum daka yine 47 oldum.stresten vs oda ggitti simdi 43 kiloyumya.kafayimi yesem ne yapsam hehe

Vallahi güzel söylüyorsun da zaten ben kilo almaya çalışıyorum.1 saat bir yürüyüş beni mahveder sanki.Platese başlayacağım bende.Ebru şallı'nın programındaki videolardan.Sanırım o da etkili olur.Güzel günlersositososito

Tatlım bende öle düşünüyordum ve elimden geldiğince hareket etmiyordum.Sonra bir dr. sabah kahvaltıdan önce yürüyüş yapıp sonra gelip daha çok yeneceğini önermişti. Bende sabah işe giderken 15 dk yürüyorum ve sonra gercektn iştahım açılmış oluyor ve geldiğimde iyi yiyorum. Gerçekten yürüyüş kilo aldırıyor.Hem bacakları güzelleştiriyormuşzemuszemus

canım ona bizde uğraşıyoruz göğüs büyütme topiğinde :/ ama popoya almak kesinlikle daha kolay

kolay diyorsun cnm..nasil aliyorsun popoya kilo?boshayallersmile

günaydin KKnin güzel kizlari/bayanlari:enbuyukkk:
bende kilo almak istiyorum fakat bir sorunum var..istahim yerinde..fakat vücudum ortantisiz kilo aliyor..yani son zamanlarda baya kilo verdim..göbegimdeki yaglar fln hepsi gitti..fakat onlar giderken zaten az olan popisim ve basenlerimde eridi gitti :gitme:
buna cok üzülüoyrum popm kemikden ibaret suan..fakat göbegim kollarim gögüsler normal..
yardim edin..popoya kilo almak icin ne yapmak lazim kizlar??kaydirigubbakcemile5

Back