Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm karın kaslarını çalıştırır.Bu karin hareketleri mideyide calistiriyor mu?
Tüm karın kaslarını çalıştırır.
Ben yediklerime dikkat ettikten sonra mide kısmı direkt olarak indi. Benim de biraz alt karın yağım kaldı.Ya benim mideden basliyo acayip sisik. gobek var ama onun ustu niye sisik olur ki? hatta acaba hamile miyim diye kendimle dalga gecmedim degil
Ben yediklerime dikkat ettikten sonra mide kısmı direkt olarak indi. Benim de biraz alt karın yağım kaldı.
Karatay beslenme şeklini uyguluyorum. Ekmek, şeker, unlu ürünler, hazır yiyecekler. 8'den sonra hiçbirşey yemedim. Ne kadar sürede hatırlamıyorum ama midem çok çabuk inmişti. Karnımda da az kaldı.Ne kadar surede indi? Ve neleri kestin?
Karatay beslenme şeklini uyguluyorum. Ekmek, şeker, unlu ürünler, hazır yiyecekler. 8'den sonra hiçbirşey yemedim. Ne kadar sürede hatırlamıyorum ama midem çok çabuk inmişti. Karnımda da az kaldı.
Mide kedinin dedigi gibi genelde yemekle ilgili oluyor. Bende de oluyor, yemek aralarini biraz uzatmak ve aksam belirli bir saatten sonra yememek de ise yariyor.Ya benimki acayip sisti midem karnima kadae oyle bi sis ki, sislikten gobege takilamiyorum. Bu dediklerini yapmaya basliyorum o zaman. Insallah olur
Sporu da unutma tabi. Ben 1 yıldan fazladır düzenli spor yapıyorum.Ya benimki acayip sisti midem karnima kadae oyle bi sis ki, sislikten gobege takilamiyorum. Bu dediklerini yapmaya basliyorum o zaman. Insallah olur
Plank'ı konuşmuşken, daha önce indirdiğim bir videoyu paylaşayım, neden yararlı olduğunu da anlamış oluruz. Çalıştığı bölgeleri gösteriyor videoda. Beli de güçlendiriyor.
Yeni yilda crunch sevmeyenlere kisacik bir karin videosu. (Kedicim sana hediye ediyorum...)