- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.881
Benimkinin salyası da çok fazla.Dr ve anneler diş değil diyor ama:44: Diş kemerleri düzleşecek sonra dişler çıkacakmış.Bizimki de emziğini eliyle yana itip kemiriyor emziği.Elini bileğine kadar sokup arka taraflarını kaşıyor.Dişliğe karar verirse annesi kızım dişlikle tanışacak
Aynısını benimki de yapıyor.Gazı çıkarıp yeniden emmeye devam ediyoruz.Bazende emzik istediği için memeyi çıkarıyor ağzından.
Canım bizimki geceleri sık sık uyanmaya başladı tabi bende uykusuzluk arttı gündüzleri denk oluyorum.emmek için uynaıyoriki lık emiyor uyumuyor ağlıyor gecelerim çok zorluyor beni. Tam 21 günlük iken gaz sıkıntısı başladı Allah yardımcımz olsun.Benim tosbağamın maşaallahı var teyzesiKızlar nasıl geçiyor akşamınız bebişleriniz nasıl? Özlem senin ezgi baya bir kilo almış maşallah 5.500 şu an kaç günlük oldu?
Esma 3 aylıkken 6.500 kilo gelmişti.Boyu da 60 cm di. Şimdi iyice kilolandı. Ocak 16 da kontrolümüz var o zaman 4 ay 1 haftalık olacak gözüm korkmaya başladı şimdiden topalak bir şey oldu çıktı.
Evet kum bulamadım pekmezi bugün eşim alsın. Halis pekmez içmeye alışkınım buluruz inş.Canım kan için üzüm pekmezi yesen. Ben sulandırıp şerbet gibi içiyorum. Bol bol siyah kuru üzüm ye çekirdekli olanından. Bol bol kırmızı et, hatta yiyebiliyorsan dalak ye. Bunlar güzel kan yapıyor.
Kuzum ya ben buraya foto eklemek istemiyorum,açıkçası siz eklenince içim gidiyor. Yanlış anlamayın sakın sizlerin nazarından korkmuyorum ama burası açık herkese ve herkes kuzumu görsün istemiyorum eşimde izin vermiyor.sağol dilekcim :)) Aminnn Allah bizlere bağışlasın , bende senin zeytini görmek isterim canım merak ediyorum.
Canım ya çok sağol inş bende deneyeceğim.canım geçmiş olsun ben daha yeni gördüm bunları, sen eski sorunlarınla uğraşıp duruyorsun demek hala,Allah yardımcın olsun. canım biliyorsun ben doğumdan sonra 1 hafta hep yediğimi çıkardım demiştim ve rangim bembeyaz olmuştu, ama hergün pekmezi sulandırıp içtim ve inan kendimi toparladım .hem bol süt yapıyor ben faydasını gördüm istersen bi dene.
Kuzum bundan öncende yazmıştın Demir ilacını portakalla için diye Ogün bugündür illa mandalina veya portakal yiyorum üzerine çok sağol. Evet dinlenmeyecek dikkat ediyorum eşim eve gelene kadar durmuyor ki bende uyuyayımCanim gecmis olsun insallah sifa olur..canim demir ilacini mandalina yada portakalla ic. Emilimi artsin. Waves de demis zaten pekmez iyi geliyor. Kirmizi et yemelisin ama ayranla yada yogurtla degil. Ama ilac en fazla demir icerir ilacini ihmal etme. Annem demsti bana 1 tane demir hapi 5 kilo pekmeze esit demr iceriyormus 5 kilodan emin degiim ama oyle cok fazla pekmez yemek gerekirmis. Toparlarsin insallah canim ben de oyleydim saglik ocagi bana oyle diyordu. Bir de uykusuzda kaliyorsan ondan da olabilir. Bilal uyuyunca firsati kacirma en azindan uzan.
Oo masallah biz de iki gun sonra 3 ayi doldurcaz. Olsun ne guzel iste tombis tombis masallah esma kizima.
Iyiyiz canim ezhgiyle oynuyoruz. Emzirme minderine oturttum garip sesler cikariyor ben de dinliyor anliyor numarasi yapiyo5um..
Emzik isini ne yaptin. Benim kiz elini goturuyor agzina. Annem de oyuncagi tutmaya baslayinca unutur diyor. Aldiramadim emzigi. Aliyor tukuruyor.
16ocakta asida var dimi? Insallah rahat atlatirsiniz.
slm kızlar nasılsınız çok özledim hepinizi.
kimileri bebekle,kimileri tedavilerle uğraşıyo Allahım en kısa zamanda kucaklarınızı doldursun.
benim güzel kızım Zeynep zişanım büyüyo artık farkına varıyorum ama bi yandanda çok yoruluyorum çok uykusuz kalıyorum annemle kız kardeşim yanımda saolsunlar çok fazla yardımcı oluyolar.
pişiğimiz vardı onunla uğraşıyoruz şimdi rahat yatamıyor önericeğiniz bişey var mı?krem etki etmiyor o kadar ki azla pişiğimiz.
hepinizi öpüyorum,yeni inşallah sağlık,huzur,bereket getirsin inşallah,rabbim gönlünüzde ne varsa onu nasip etsin...
buda en son halimizEki Görüntüle 915876 Eki Görüntüle 915877
park yatak oneriyor musunuz? netten bakinca ust kisim egreti gibi duruyor sanki yatak yamulcak gibi ole oluyor mu yatagi ortopedik alinca ii oluyor mu?
ya bebegim emerken sinirleniyor acaba sut akis hizi yavas die mi? moralim bozuk surekli hareket elleri vuruyor memeyi cikariyor neden bulamadim, biberon da yenidogan emzikle veriom. gece mecbur sagdigimi veriom gun icinde saatte bir emince geceye iflas oluyom cunku gece 1-2anca uyuyor . o saate kadar saate bir emzir sut de kalmior ne onerirsiniz tebrubeliler
Canim ben memnunum kraftin park yatagi. Besik gibi sallaniyor da. Ezgi sallaninca iyi gaz cikariyortepesinde donencesi de var. Egreti derken? Normal yatak duz duruyor. Anlamadim neyi kastettigini.
Bence bebisinin gazi var ondan yapiyor. Benimki de yapiyor oyle kalkiyor geziniyoruz gaz cikariyoruz sonra yine emiyoruz. Rezene iciyor musun?
canim egreti derken cok sabit gibi gelmiyor hareket edince sallancak gibi donerkrn fln karyola gibi stabil mi? kraftin belli modeli mi? gaz mi sadece acaba ozellikle geceleri daha cok sutun debisi azalinca mi acep misal sabah kalktik ilk emerken gogusler dolu mucadelesiz emdi 2.emiste 1saat sonra surekli huzursuz eller sacini one ittirio falan sut mu az diyorum moralim bozuluyor
Sabit degil tabi ama uc aydan sonra zaten asagi yatacak. Ust taraf tasimaz.biz zaten sallandigimi icin sorun yok bizce. Suan zaten donemiyor daha. Dondugu zamanda zaten alt kata yatacagiz. Kraft samba 60 120 park yatak bizimki. 1 saat sonrasina acikmazki. Midesi dahasindirmemistir. Midesi dolu oldugundan yapiyor olmasin. Sen bilirsin ama ac olsa durmaz basar yaygarayi. Benimkiz acikinca yikiyor ortaligi. Hic moralini bozma moralini bozarsan sutun azalir.
canim bunyeden mi bilmiyorum gunduz hep 1saate baslio miyavliuor el yior verince de aninda alior. pwrk yatak 3ay sonra mi asagi kat. bide alt kat cok mu derin egilmek mi gerekior epey
Ayni saatte yapiyorsa kesin gazdir cunku benim kiz da oyle ayni saatte oluyor gaz sancisi. Internette okursan da gorursun kolik sancisi hep ayni saatte tutarmis.
Epey derin canim ben alta birseyler koyacagim yukselsin yoksa egil?kalk canimiz cikar. 3 ay diye hatirliyorum internetten tekrar bakarim. Kilo siniri olmasi lazim.
Baktim canim ust kat siniri 9 kiloymus.
canim peki aksam her emmede yapio mu? bir de meme disinda aglamio iyi sanci olsa meme disi da olur demi memede de sinirlenio gibi cikarip alior fln okudum da olanlara sorayim dedim
canım saol bilgin için bayağı bi krem araştırdım senin söylediğinde var.buğün babamız eczaneden alıcaktı ama yılbaşı tatilinden dolayı nöbetçi ezcane çok kalabalık diye almamış yarın alırız artık.
canım bizim pişik bayağı fazla artık pütür pütür bi halde iyi gelir mi?yoksa daha etkili krem araştırım mi?ne dersin?
Ay maşaallah canım Allah size bağışlasın. Bu kız senmisin leylamslm kızlar nasılsınız çok özledim hepinizi.
kimileri bebekle,kimileri tedavilerle uğraşıyo Allahım en kısa zamanda kucaklarınızı doldursun.
benim güzel kızım Zeynep zişanım büyüyo artık farkına varıyorum ama bi yandanda çok yoruluyorum çok uykusuz kalıyorum annemle kız kardeşim yanımda saolsunlar çok fazla yardımcı oluyolar.
pişiğimiz vardı onunla uğraşıyoruz şimdi rahat yatamıyor önericeğiniz bişey var mı?krem etki etmiyor o kadar ki azla pişiğimiz.
hepinizi öpüyorum,yeni inşallah sağlık,huzur,bereket getirsin inşallah,rabbim gönlünüzde ne varsa onu nasip etsin...
buda en son halimizEki Görüntüle 915876 Eki Görüntüle 915877
KARAPISSO canim benim ya kiyamam cok yoruluyorsun ah bilalim azicik uyusan anne de dinlense. Doktor gaz icin birsey onermedi mi kuzum? Biz de ilca baslamadan once 5 6 saat uyumadigi olurdu. Hele bazen gece kalkardi 3 saat uyutamazdim. Ama simdi 1 saat duruyor sonra uyuyor yarim saat 45 dakika uyuyor.
Azicik yardima gelen olsa. Ev isine kostur bilale kostur kiyamam ya yorulursun tabi solgun olman da cok normal. Insan dinlenmeyince oyle oluyor. Cok opuyorum seni. Keske elimden birsey gelse..
Bennimki genelde ypiyor emiyor agzindan cikariyor. Ama ben bisi tespit etti?aradan 2 saat gecsin iyice aciksin agzindan hic cikarmadan emiyor. Yoksa can sıkıntısı habire meme istiyor memeyi alinca da iste habire cikariyor agzindan. Mide dolu cunku.
Alttan pirtlatiyor mu canim? Benimki pirtlatsa bile mizikliyor esim?katliyor o kadar cok cikiyor ki sasiyorum. Vapur sesi gibiAy maşaallah canım Allah size bağışlasın. Bu kız senmisin leylam
Benim oğlumunda tam makamının etrafı pişik olmuştu z.yağı sürüyorum geçti sayılır.
Sende dene istersen.
Canım Allah eşimden razı olsun eve geliyor ne yaptıysam ses etmiyor. Ev dağınık berbat İnan Halim yok yapamıyorum
Şu annesi yanında 40gün kalan hatunlara gıpta ediyorum
Annem sağ olsaydı beni yanlı. Bırakmazdı. Nenem olacak kadın üvey annem yanıma geldiği günden sonra evde rahat vermedi evdekilere. Annemde mecburen erken gitti yoksa kalırdı yanımda
Bebeğim bir saat uyudu göğün içinde hiç durmuyor ağlıyor,gazını çıkartıyor anlamadım derdi ne ?
Uyumak istiyor gözler kızardı ama uyumuyor. Neyse ki şimdi daldı inş uzun uyur.
Canım BioGaia diye bir ilaç kullanıyoruz dünden beri,gaz için.
Birde burnundan hırıltı geliyor. Doktor bir alet verdi burnuna koyup çekiyorsun ama bizimkinde işe yaramadı hiç bişey çıkmadı.
Serumfizyolojik su alamadık acaba sütümü sağsam olmazmı ?
canim 2saate bir mi emiyor ortalama peki gece nasil? bizim gunduz saate bir maksimum 1.5-2oldu bikac kez. Gece de 3-3.5 saate verioz o sa sagdigimi biberonla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?