- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.561
Iyiyim canım çok sağol. Ne demek diyebilirsin abla hiç rahatsız olmam. 8 kg oldu benimki bu ay Ahmet de az aldı.hareketleri çoğaldı ondan diyorum.evet çok benziyorlar benim diğerlerinin saçı daha çoktu sanki bu daha sarışın ondan mı nedir kel gibi duruyor. Yürüteçe koyuyorum ama günde toplam 20 dk filan erkek çocukta biraz sıkıntı oluyormuş ya . Benim aldığım hem yürüteç hem hoppala hem de yürümeye başlayınca araba oluyor güzel oyalanıyor. Ahmet artık koltukta oturup destekli tabi uzunca bir süre oyuncaklarla oynuyor. Ek gıdaları çok sevdi güzel yiyor. Bizim en büyük sorunumuz uyku saati . Memede uyuyor başka türlü mümkün değil bir de çok uykusu gelince memeyi almak istemiyor kendini geriyor kasıyor kafayı geriye itiyor uyuturken kollarım ağrıyor.
Bir de sen nasıl kilo veriyordun. Diyet yapmıştım bir ara. Ya ben ilk kez emzirirken kilo aldım aşırı da yemiyorum ama beni bu tatlılar bitirdi
Herkese merhaba kızlar
Nasılsınız?
AYŞEM tebrik ediyorum Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. .
FEYZA Canım maşallah çok tatlı olmuş oğlun.
Kızlar batıma 6 gün kaldı. Hiç bir belirtim yok. Ama iki gündür ovulasyon testi yapıyorum. Test gittikçe koyulaşıyor. Umitlenmek istemiyorum ama daha önce de bata yakın hep ovulasyon yapardım hep silik çıkardı. Sizce ümitlenmeli miyim?
buay inşallah hedefi 12 den vurursun canım rahim hazırlık yapıyo hamilelik öncesi. benimde saçma sapan olmuştu hamile kalmadan
He heeee kuzummmm inşaallah Lohusa olursunnnn
Şaka bir yana bence mevsim geçişinden ve çok stresli günlerden dolayı böyle uzadı.
Günaydın tontişler ve anneleri ve adayları...
Sabah dedoşu kızımı görmeye geldi.Sonrasında tekrar uyudu kuşum.Bugün annem gelecek.Belki bi fırsat bulur ruhsatımı almaya giderim odaya.Yıllardır uğruna savaştığım,gecelerce gözyaşı döktüğüm,sabahlara kadar ders çalıştığım,stajyer olarak kahrını çektiğim ruhsatı..O kadar garip bi duyguymuşki bugünü yaşamak anlatabileceğimi sanmıyorum.Bunları yazarken bile tüylerim diken diken,gözlerim buğulu..Okulunu bitiren,diplomasını alan,sınavını kazanan herkese bi sürpriz yaptım hep..Mutluluğunu,heyecanını taçlandırmak için.Bu özel gününe dair ufak bi güzellik için.Küçük bi buket,bi paket çikolata,bi mini pasta vs..Ama işte insanları anlamak zor..Bi gün gelir bana da yapan olur diye yapmadım hiçbirini.Allah şahidimdir.Ama insanın sarılarak kutlayacağı birini araması içten bile değilmiş..Sadece kötü günlerde değil de güzel günlerde de lazımmış o içten sarılma..Annem gelirse ve almaya gidersem ruhsatı o sevinci yollarda aptal aptal gülerek yaşamak istemezdim ama muhtemelen öyle olacak.Amaan sabah sabah içinizi kararttım sizinde.Üzülmeyin kızlar.Benim bugün ayaklarım yere basmıyor,paylaşmak istedim mutluluğumu...
Canım ben hiç ovulasyon testi yapmadım o yüzden hiçbir şey diyemeyeceğim. Ama inşallah bu koyu çıkan çift çizgiyi gebelik testinde görürsün diye dua edeyim sana.
Allah'ta seni sevindirsin kuzummm...
Boşanacağınız içinmi için rahat kuzum anlayamadım sorry
Canım inşaallah 2 yılımız dolsun 2. Bebiş için çalışmaları başlatırım. Tabi kısmet olursa...
Bebek kokusu cennet kokusu...
Allahım bekleyen herkese tattırsın bu güzel duyguları...
Sezeryan acısı nasıl anlamadım ben,normal doğumun acısı sızısı bastırdı dikiş acısını.
İnş senin benim gibi olanlar sağlıkla girip çıkarlar sezeryana...
Günaydın kalmadı ama günaydın diyelim size kuzummm...
Dilerim beklediğin kişiler sana süprizler yapar kuzum.
Sen arayıp bildir almadığını haberleri olsun
Evet canım bende duydum buzatı muhteremi
İnş dinlemek kısmet olur...
Canımmmm heyecan yaptım şimdi...
Ben kullandım ovulasyon testleri.
Ve gebe olduğumu da ov.da koyu çizgi olarak öğrendim...
Kuzummmmmm hadi inşaallah hadiiiii topiğe müjdenizi verrrrr...
Evet kuzum şükür iyiyimmm çok sağol
Kuzuma anlamadım ben,nasıl bir mucize olacak ki ?:44:
Öyle bi inanış mi var ?
S.a kuzular ve annilşleri
Nasılsınız bakalım. Maşallah biz iyiyiz.
Oğliş geceleri uyutmasada sürekli kokumu istemede dayanıyorum yorgunluğa.
Yarın oğlum için ziyafet vereceğiz ailemize haftaya salı mevlidimi yapacağız.
Annem görsün istiyorummmmmmm
Hem yardımcı olur bana.
kevok kuzum menüme bak bakalım nasıl olmuşşş
Mercimek çorbası.
Fırında soslu tavuk patates
Pilav,vazgeçilmezimiz...
Urfa usulü yumurtalı köfte
Kıymalı milföy.
Ayranve salata Tabiki
Tatlı alacağız yapamam herhalde.
kızlarBu halimle anneme yardım ederim hepsi yetişir inşaallah.
Bebeğimizide çıkartmayacağım kalabalığa.
Birkez görmeleri için çıkartırım okadar.
Geçen gün çocuklar yüzüne elliyordu artık elleme bdemekten gına geldi.
Eleyen çocuğun anası ne dese beğenirsiniz götü boklu Bilal'e dokunma.
Gelde kızma. Bende dedim yap kızna bir bebek.
Gelmeden öncende diyor enfeksiyon kapmış gelmeyelim biz,e hadi geldin bari dikkat et
Şunu biliyorummm asalet güzel ahlak herkese nasip olmuyor.
benimki de 8 civarıdır sanırım. daha bu ayın 30 unda gidicem kontrole.
aslında nekadar da benziyorlarmış. ek gıdayı bizimki de çok sevdi. artık eline ne geçerse hırsla agzına sokuyor yemek için. tatlarını çok merak ediyor. ama emmeye istegi de azaldı gibi. bir tek bizde var sanıyordum uyku gelince kendini geriye atma durumu.
emmek istemiyor o zamanlarda. acıkırsa emiyor okadar. keyif yapiim derdi yok
çok uzun da emmiyor. neyse doyyor demekki.
aynen dediğin gibi çok hareketlendi ondan demekki bu kilo olayı.
benimkinin de saçlar sarı diye kel gibi duruyorgeçen görümcem geldi bu çocuk iyice kel mi oldu nedir dedi
halbuki saçları dökülmüyor. iyice açıldı rengi. uzar elbet yaa napalım :)
baksana saça bildiğin kel gibi görünüo hakkaten de
Eki Görüntüle 901498
ben 5 günde 5 kilo diyeti yapıyordum canım.
aslında birkaç gün önce yine başlamıştım. 1.100 gr vermiştim 2 günde.sürekli bişiler atıştırıodum abur cuburdaha fazla vermem lazımdı aslında. ama adet olunca kaldı. cumartesi günü başlıyorum yine İnşallah.
3 kilo daha verince hamile kaldıgım kiloda olucam ama ben 8 kilo vermek istiyorum toplamda. bu da demek oluyor ki bu diyeti 2 defa yapsam yeter. bende burdan okumuştum bu diyeti. kk da arayabilirsin 5 günde 5 kilo diyeti başlıgı altında.
birde alt karın kaslarını çalıştıran hareket yapıyorum. çok zor olsada yapmaya çalışıyorum.
çok faydası oluyormuş göbeğin toparlanmasına.
biraz dişimi sıksam yeni yıla fit bir anne olarak girebilirim
canım benim innnşallah hamilesindirrr...
inşallah bebişin sana göz kırpıyordur bu çizgiyle.
ben ov. testi yapmadım hiç. ama koyulaşınca gebelik de olabilirmiş.
Rabbim hakkında hayırlısını versin arkadaşım
Allah'ta seni sevindirsin kuzummm...
Boşanacağınız içinmi için rahat kuzum anlayamadım sorry
Canım inşaallah 2 yılımız dolsun 2. Bebiş için çalışmaları başlatırım. Tabi kısmet olursa...
Bebek kokusu cennet kokusu...
Allahım bekleyen herkese tattırsın bu güzel duyguları...
Sezeryan acısı nasıl anlamadım ben,normal doğumun acısı sızısı bastırdı dikiş acısını.
İnş senin benim gibi olanlar sağlıkla girip çıkarlar sezeryana...
Günaydın kalmadı ama günaydın diyelim size kuzummm...
Dilerim beklediğin kişiler sana süprizler yapar kuzum.
Sen arayıp bildir almadığını haberleri olsun
Evet canım bende duydum buzatı muhteremi
İnş dinlemek kısmet olur...
Canımmmm heyecan yaptım şimdi...
Ben kullandım ovulasyon testleri.
Ve gebe olduğumu da ov.da koyu çizgi olarak öğrendim...
Kuzummmmmm hadi inşaallah hadiiiii topiğe müjdenizi verrrrr...
Evet kuzum şükür iyiyimmm çok sağol
Kuzuma anlamadım ben,nasıl bir mucize olacak ki ?:44:
Öyle bi inanış mi var ?
EPACK canim baris nasil oldu? Maslallah size. 40 cikmasi bebekten com bana iyi gelmisti lohusalik psikolojisindenkurtulmustum.
KARAPISSO kuzum hakikaten nasil insanlar var ya. Kendi kizina baksin cok iyi demissin. Bu arada menu de super daha ne olsun
FMFM feyzam cok canlar. yakacak bu delikanli masallah.
KEVOK canim yumurtlama baslamis bence. Testin gittikce koyualasmis. Ayse daha iyi bilir gerci ben gebelik testi olarak denemedim.
kizlar soruma bakar misiniz bugun bebegim 5-10dk emior ama ben goguslerimi siskin dolu gibi hissetmiyorum ve ped de eskisi gibi islak deil. Sut az mi demek acaba sicak hissediyorum gogusleri ama iice sIkInca da geliyor dokunuca damlamiyor
Baris daha kuvvetli emiyordur canim benimki de oyle 5 10 dk emiyor ama memeyi indiriyor. Benim petlerde fazla islanmiyor artik. Onceden paket dayanmazdi simdi cok fazla ped degistirmiyorum bile.
nie ki canim ben cok dolgunluk da hissetmiyorum bugun baris gece 3saat sonra emdi ve 6dk fln doymuo mu dedim cis de bugun az sanki bezin banti var sari cis yapinca yesile donuyor bugun daha az yesil
Doymasa aglar canim ya uyumaz bence. 3 saat uyumus. Biraz daha takip et bakalim cis ve kaka durumunu. Gece uyumazsa takviye yaparsin.
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli,karapissom hayırlı uğurlu olsun canım sağsalim almışsın kucağına.
incim sen ne yaptın kuzum?
diğer arkadaşlar umarım sizlerde iyisinizdir.
gelelim bana:))
p.tesi saat 09.05 te girdim 09.25 te kızım doğmuş.09.50 de de ben çıkmışım.3.250 gr ve 50 cm doğdu kuzum,sezeryan oldum kızlar ameliyatta çok baskı yaptılar epidural yapalım diye böyle yapınca daha da çok korktum genel anesteziyle yaptım kızlar.uyandım bide ne göreyim dünyalar tatlısı kızım kucağımda çok güzeldi çok tatlıydı,uyanır uyanmaz ağladım Allahım isteyen herkese nasip etsin dedim.
sonra devam ederiz kızlar öpüyorum hepinizi....Eki Görüntüle 901814 Eki Görüntüle 901815
buda resmi:))
herkese iii akşamlar laptopun anne karnındaki bebeğe zararı varmıdır özellikle doğum yapmış anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?