- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.421
Cidden kimseler yok :)
Herkese güzel bir hafta diliyorum
Canım iyilik bende iş güçle uğraşıyorum işte. Bu arada kaç zamandır söyliycem karışıklığa gitti. Topicimizde cadıozy den başka bir de benim ismim özlem. Dilekimizde karapisso başka varmı oradan mı karıştı acaba söyliyim söyliyim bugüne rastladı:)
Cildin kuruysa yoğun nemlendiricilerden kullan tabi. Ben uzunca süredir avon temsilciliği yapıyorum. Marka önermem ama yoğun nemlendiricileri var. Yıkayınca bile nemi uzun süre hapsedebiliyor.
Hepinize çık teşekkür ederim. Sosyoloji canim ben bir beklenti içinde değilim ama cikipta 10-15 yaşına geldiğinde çocuğuna babalık yapıp ahkam kesmesini istemiyorum. Ayrıca çocuğum büyürken odunda olsa bir babanin eksikliğini hissetmesini istemiyorum. Açıkçası yaşananlardan ötürü bedeli bebeğimin ödemesine karşıyım. Bana eş olmamış olabilir ama bebeğimin sorumluluğunu vericem ona, almak zorunda yoksa benim hayatımı sadece çocuğuma adayip sonrada ona muhtacmisim gibi düşünmesini istemiyorum. Benim aileminde ona maddi olarak destek vermesinden yana değilim sonuçta torunları ama babası o. Hamileyim ve bu.durumda bu dönemden geçiyorum hormonlarının duygularım alt üst. Belki tutarsizimdir anlamaya çalışıyorum. Hakkınızı helal edin anlaşılmaya çalışıyorum.
Canım hiç özür dileme karışıklık olmuş bana kalsa hiç takılmam yanlış olmasına ama burda artık aile gibi olduk o yüzden düzeltme ihtiyacı duydum karışıklık olmasın diye.
Cildini en iyi sen bilirsin doğal olanı kullanmak tabiki en güzeli. Ben bepanthenin yağsız olan kremini kullanıyorum yüzüm için. Çok memnunum cildime çok iyi geliyor. İnşallah sende cildine iyi gelen bir krem bulursun. Kullanıp, para verip memnun kalmamak kötü bir şey. Hem krem kalıyor öylece, hem de para gidiyor insan hangisine yansa bilemez:)
Hoşgelmiş cici öğretmenimiz.Vayy eskilere götürdün beni.Her bölgeden bi meyve getirirdik bizde.Yada götürdüğümüz ürünlerin nerelerde yetiştiğini yada üretildiğini ezberler giderdik.Ne güzeldi o günler.Ne kadar masumdukMerhaba kızlar Nasılsınız
Yorucu bir pazartesi günü daha. .
Çarşamba günü yerli malı haftasını kutluycaz sınıfta onun programıyla uğraşıyorum. .
Miniklerle bu programlar daha zor ama daha keyifli oluyor.
Aman ne olsun.Bugün cilt bakımına sardım ben.Sen ne kullanıyorsun?slm kızlar, nasılsınız, ne var ne yok??
Hoşgelmiş cici öğretmenimiz.Vayy eskilere götürdün beni.Her bölgeden bi meyve getirirdik bizde.Yada götürdüğümüz ürünlerin nerelerde yetiştiğini yada üretildiğini ezberler giderdik.Ne güzeldi o günler.Ne kadar masumduk
Aman ne olsun.Bugün cilt bakımına sardım ben.Sen ne kullanıyorsun?
Gülmezsen söyleyeyim :)) Hani eskiden kullanılan traş sabunları vardı ya, kırmızı bir paketin içinde, babalarımız falan o sabunu fırça ile köpürtüp traş olurlardı. İşte o sabun ve fırça ile haftada 3-5 sefer yüzümü peeling yapar gibi yıkıyorum. Yaz kış pamuk gibi yapıyor ve temizliyor.Ben de yıllar önce bir arkadaşımdan öğrendim. Komik geliyor ama bence işe yarıyor. Benim de cildim karmadır ama ergenlik dahil olmak üzere sivilce sorunu bile hiç yaşamadım :)
Eşim hala kullanır ondan.Bende deneyim kıız.Daha neler öğreneceğiz bakalım Başka bi ürün kullanmazmısın peki?Nemlendirici,gece kremi,kırışıklık için falan:44:
mevanurr nerelerdesin neler yaptın
en son aşılama için karar vermiştin ne yaptın
hiç karşılaşmıyoruz sanırım foruma girmiyorsun yada denk gelmiyoruz
hayırlı haberlerin olur inşallah..
Ohh mis gibi.Ne güzel.Bende 24-25 yaşımdan önce hiç bişey kullanmamıştım makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünü olarak.Güneş koruyucu hariç.Hala daha makyaj yaptığım pek söylenemez.Saçımı da geçen yıl boyattım 1 kez.Daha doğrusu hala kendi renginde ama gölge var iki açık tonda.Ben senin kadar şanslı değilim maalesef.Anne tarafımda saçta beyazlık genetik bizde.25te başlar en geç aklar.Bende de fazlalaşmaya başladı son 2 yıldır.Nemlendirici (özellikle kışın),makyaj temizleyici,fondöten (özellikle yazın) dışında düzenli kullandığım ürün de pek yok.Saçlarım ve vücudum aşırı yağlı,cildim karma sorunlu bi tipim yaniYok canım kullanmıyorum. Eğer makyaj yapacaksam nemlensin diye çok az bir parça bepantene krem sürerim makyaj altına, o kadar. E tabii yaş 35 i geçti. Bundan sonra kırışmalar falan da başlayabilir. Ama ben genel anlamda cildimde de , saçımda da kozmetik pek kullanmam. 10 yıldır saçımı hiç boyatmadım. Daha önce de sadece 2 kez boyatmıştım. Ama ben genetik açıdan da şanslıyım, beyazım falan hiç yok..
merhaba canım..2 haftadır memleketime gittim.çok yoğun geçtiğinden geceleri yazılanları sadece takip edebildim..cevaplayamadım..evet aşılama için ilaçlarımı aldımfakat şubat yada martta yapmaya karar verdim..böyle şeylere inanırmısınız bilmem ama ben inandığım için biraz araştırma yaptım..ümmüsübyan diye bir şey duydum..bu bir çeşit cinlerin hamile kalmak isteyenlere musallat olmasıdır..bunun içinde adana kozanın bir köyünde ocak olan bir hoca vardı..5 köy önceden adresi sormaya başladık..herkesler de medhetti..bizde şifa allahtandır..bu hastalığın ilmini bilende onlardır diyerek gittik..dualar okudu ve bana verdi..tıbben bir sorunumu< olmadığı için bekleme kararı aldım 2 aya kadar olmazsa aşılamayla devam edeceğim..
dilekçim hayırlı olsun tazacik anne olmuşsun..rabbim bilalciği önce islama sonra size bağışlasın..
inci bende doğduğumda çok küçükmüşüm.. bu bnüyümez diyarlarmış..ama koca kadın olduk sıkma canını önemli olan sağlıklı doğması..kilosu az olsada sen ona iyi bakarsın ve büyütürsünn..dua etki 2 kilo dahi olsa sağlıklı doğacak bir evladın var..birde bizi düşün senelerdir uğraşıyorum ama maalesef ortada hiçbirşey yok..bence kilo sorununu kafandan at ve haline şükrederek hamileliğin son günlerinin tadını çıkar..bir daha bu günlere dönemeyeceksin..ve bebeğin büyüdükçe boş yere kendine dert ettiğini göreceksin..
kevokcum..canım istanbula gitmeyi düşünüyormuşsunuz..adana başkentte esra hanım varmış..giden herkes çok memnun bir araştır derim..
Ohh mis gibi.Ne güzel.Bende 24-25 yaşımdan önce hiç bişey kullanmamıştım makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünü olarak.Güneş koruyucu hariç.Hala daha makyaj yaptığım pek söylenemez.Saçımı da geçen yıl boyattım 1 kez.Daha doğrusu hala kendi renginde ama gölge var iki açık tonda.Ben senin kadar şanslı değilim maalesef.Anne tarafımda saçta beyazlık genetik bizde.25te başlar en geç aklar.Bende de fazlalaşmaya başladı son 2 yıldır.Nemlendirici (özellikle kışın),makyaj temizleyici,fondöten (özellikle yazın) dışında düzenli kullandığım ürün de pek yok.Saçlarım ve vücudum aşırı yağlı,cildim karma sorunlu bi tipim yaniKışın yılanlar gibi kabuk değiştirim,yazın da parıl parıl yağlanırım.
Az önce duşa girdim tavsiyeni uyguladım yüzümdeBakalım bana iyi gelecekmi tıraş sabunu
Ümmüsübyanı bende bilirim.Teyzeme yaptılar.Ona da kvalidesinden geçmiş.Sürekli düşük yapan,bebeği olmayan,olursa da yaşamayan kadınlarda olurmuş.Muskası var onu takardı.Doğunca da oğlunun beşiğine taktı.İnşallah senin sebebinde bu olur.
merhaba canım..2 haftadır memleketime gittim.çok yoğun geçtiğinden geceleri yazılanları sadece takip edebildim..cevaplayamadım..evet aşılama için ilaçlarımı aldımfakat şubat yada martta yapmaya karar verdim..böyle şeylere inanırmısınız bilmem ama ben inandığım için biraz araştırma yaptım..ümmüsübyan diye bir şey duydum..bu bir çeşit cinlerin hamile kalmak isteyenlere musallat olmasıdır..bunun içinde adana kozanın bir köyünde ocak olan bir hoca vardı..5 köy önceden adresi sormaya başladık..herkesler de medhetti..bizde şifa allahtandır..bu hastalığın ilmini bilende onlardır diyerek gittik..dualar okudu ve bana verdi..tıbben bir sorunumu< olmadığı için bekleme kararı aldım 2 aya kadar olmazsa aşılamayla devam edeceğim..
dilekçim hayırlı olsun tazacik anne olmuşsun..rabbim bilalciği önce islama sonra size bağışlasın..
inci bende doğduğumda çok küçükmüşüm.. bu bnüyümez diyarlarmış..ama koca kadın olduk sıkma canını önemli olan sağlıklı doğması..kilosu az olsada sen ona iyi bakarsın ve büyütürsünn..dua etki 2 kilo dahi olsa sağlıklı doğacak bir evladın var..birde bizi düşün senelerdir uğraşıyorum ama maalesef ortada hiçbirşey yok..bence kilo sorununu kafandan at ve haline şükrederek hamileliğin son günlerinin tadını çıkar..bir daha bu günlere dönemeyeceksin..ve bebeğin büyüdükçe boş yere kendine dert ettiğini göreceksin..
kevokcum..canım istanbula gitmeyi düşünüyormuşsunuz..adana başkentte esra hanım varmış..giden herkes çok memnun bir araştır derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?