- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.961
Kızlar normal doğum için halen bekliyorum... Çok çok DUA edin..
Iyiyiz canim siz nasilsiniz? baris neyapiyor...
canim bugun 1ayligiz. 2gundur 25-30dk emiyor onceden 1saati geciyordu. Bir de uykusu cok uyumasa da bakalim bole durumlar ezgicim nasil?
canim bugun 1ayligiz. 2gundur 25-30dk emiyor onceden 1saati geciyordu. Bir de uykusu cok uyumasa da bakalim bole durumlar ezgicim nasil?
Gece gece sancım var 2den beti çekiyorum. Şimdi kaloriferin üstüne oturdum sıcak iyi geldi.
Ishalim var sancı var, ve uyuyamıyorum uykum var deli gibi.
Dedim sizlere dua edeyim belki bunlar doğum sancısıdır. Gerçi gece 1gibi döndük eve doğuma dair bişey yoktu,eğer sancılar böyle devam ederse giderim sabah. İnliyorum sancıdan eşim mışıl mışıl uyuyor. Ah ah anne olmak böyle işte. Yarın birgün doğuncada böyle olacak demi ? Ben uykusuz o rahtat yatağında
aişe,özlem,ipek,msmesi,tubilosh,tubaaydan,taydin,deep,inci,duygubaby,cevodilek,Ssirin,sosyoloji,tuğra034,emb,kevok,waves,sunbal,Leyla,Şule.tatlıebbi,ve adını hatırladığım bütün kardeşlerim sancım var ismini hatırlayamadıklarım haklarını helal etsinler.
yüce Allahım ne muradınız varda hayırlısıyla nasip etsin. Evlerimize hanelerimizde İslam nurunu eksik etmesin,Allah sancım var deli gibi oy oy oyyyyyyyy.
Bebek isteyenlere hayırlısıyla bebek eşiyle sorunu olanlara huzur mutluluk, ve en önemlisi hepimize Hidayet nasip et Allahım. Ayy ben şu günahkar kulunuzda bir avazda kurtar. Kucağıma alayım paşamı ve bu acılar geçsin. Hz.Meryem nasıl hurma yediği an Hz.isayı kolayca kucağına aldıysa bana ve bekleyen bütün kardeşlerime öyle bir kolaylık nasip et.
Allahım etrafımda eş isteyen ve yakınlarını kaybeden kardeşlerim var sen onları biliyorsun herşeyi bildiğin gibi onlarında sıkıntılarını gider hayırlı muradlarını ver. Bedenimizden Sana layık kul Habibine layık ümmet olacak zürriyetler yetiştirmeyi nasip et.
Her daim sıkıntılarımızda Hz.hızır a.s yetişsin imdadımıza.... En son olarak kalbinizde ne isteğiniz varsa Mevla derman olsun size Âmin âmin âmin...
Doğuma girdim. Bana çok çok dua edin..
nasılsınız kızlar?
bende şifayı kapmışım yaa
tat ve koku alamıyorum. sesim gitti...
yusufcuga bulaştırmamak için elimden geleni yapıyorum. inşallah hasta olmaz minik kuzum.
Kenan daha iyi gibi. ateşi çıkmıyor ama gözleri kala kanlı...
bebişimiz için dua eden herkezden Allah razı olsun.
hamd olsun bugün ablam video yolladı,daha iyi geldi gözüme Ravzacık. İnşallah rabbim şifa nasip eyler hayırlısıyla...
gözündeki rahatsızlıgın bulaşıcı oldugunu söylemiştim hatırlarsanız,
anneme babama enişteme bulaşmış...
işin garibi onunla en çok bir arada olan kişinin ablam olmasına ragmen ablamda hiçbirşey yok :44:
damla kullanmaya başladılar hemen. çünki bebişi o hale getiren bronşit değil o virüsmüş...
Rabbim kiseye dermansız dert vermesin inşallah... hepinizi çok öpüyorum. Allaha emanet olun
AF ALLAHIM AAAAFFFFFFF
RABBİM İMTİHANLARIMIZI AZALTSIN İNŞALLAH
kızlar bebişimizin durumu iyiye gidiyor diye sevinirken dr lar hiç de iyi konuşmamış
öğlen durumu iyiydi ama şu anda aynısını söyleyemiyoruz,kalbi çok düzensizleşti. bizi umutsuzlandırıyor kalbi demişler.
olumlu konuşmamışlar hiç.
ablamın sesi çok kötüydü.
yarın saat 10 a kadar iyi bir haber gelmezse başka bir hastaneye sevklerini isteyeceklermiş.
devlet hastanesiymiş...
kızlar sizce özel hastaneye gitseler uygulayacakları tedavi aynımı olur.
Rabbim neyi emretmişse o olur zaten de,
hiç olumlu konuşmuyorlar, hep öldü ölücek gibi hareket ediyorlar.sütüm kesilme noktasına geldi diyor ablam.
her gün süt sagıyordu. 2 saatte 30 cc veriolardı bebişe...
çok üzülüyorum
Iyiyiz canim siz nasilsiniz? baris neyapiyor...
Oh masallah size. Doyuyordur canim bnim yetiyordur ona. Guclu cekebiliyordur artik
Uyusun doymasa uyumaz.
Ezgi bici bici oldu. karnini doyuruyor simdi ve insallah uyuyacak
canim benimki gunfuz zaten uyumuo ama doymadigindab deildir sanirim. bide bu gogus pedi islanior sutten islanio bu olay gecior mu hep mi bole emzirdigin surece
Dilekten haber var mı?
Ne durumda acaba..
Rabbim yardımcısı olsun. .
Tubiloshh canım çok geçmiş olsun. .
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah. .
Ravza bebek inşallah rabbimin izniyle bu savaşı kazanacak. .
Sutun artmis canim ne guzel. Benim bazen disari siziyor pedi değiştirmeyi unutuyorum. Bol bol olsun bebislerimiz bol bol emsin. Buyuduklerinde ihtiyaclari da artacak belki o zaman tuketirler pedlere gerekkalmaz...
Benimki gunduz 15 20 dk uyuyor gece 4 saat uyuyor uykuyu aliyor gunduz uzun uyumuyor.baris gece uyuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?