- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.401
aman sakın ha öyle dr gitmeden .sağlık ocağında da bakılıyor kanda gebelik yarın gidip yaptır istersen inşallah güzrl haberinide burda duyur
inşallah cnm cok tesekkür ederm hayal kırıklıgına ugramaktan bıktım valla 1 sene önce düşük yaptım ve 1 senedir bebek istiyoruz olmuyo dr hiç bi sorun yok dedi ama olmuyo yinede çok ümitlenmekte istemiyorum benm için dua et :26:
Ay canım Allah razı olsun içimi rahatlattın...
İnş sorun çıkmayacak dediğind gibi...
Kuzum inş sizi habersiz bırakmam...
Kuzum sabah namazdan sonra uyumam ama olsun şimdi sizinle iki laf edeyim yarın eve gelince inşaallah dinlenirim..
Nasılsın bakalım?
Biz evde değildik şimdi geldik.
Oğlişimin beşiğini kurduk bugün çok tatlımızda teyzesi...
Tuna diyor yarın doğuracakmışım gibi hissediyormuş hadi bakalım hayırlısıyla bir gülle doğurayım.
Inannn unutmayacağım bu gülme meselesini.
Doğururken gülmeye çalışacağım.
inşallah cnm cok tesekkür ederm hayal kırıklıgına ugramaktan bıktım valla 1 sene önce düşük yaptım ve 1 senedir bebek istiyoruz olmuyo dr hiç bi sorun yok dedi ama olmuyo yinede çok ümitlenmekte istemiyorum benm için dua et :26:
allahım sana ve bekleyen isteyen bütün hanımlara ellerini bosçevirtmesin göbişlerinize minicik minicik bebişler versin
kara pissom çok heycanlıyım bende bugece sanki yarın dr a ben gidicem rabbim sanada inciyede duymak istediklerni duyursun .yarın doğum yaparsan zeytinin ismi bellimi. canım. zeytinin beşiğide hayırlı olsun gelsinde mışıl mışıl uyusun kuzum . baya baya finale geldi karapissom ya ay brn cok heycanlıyım rabbim size sabır versin
Topiğin ilk sayfasından başladım yavaş yavaş okuyorum her sayfayı
Gece gece delirdin bennn
hayırlı geceler tubacım nasılsın?
Ay tatlım Allah sıkıntı vermesin hiçbirimize... Gerçi ahiret sıkıntısız kazanılmıyor ama kulluk işte sıkıntıya gelmiyoruz.
İnşaallah size güzel müjde veririm yarın.
Allah biliyor içimi sezeryanmı normalim o belli olsa rahatlayacağım.
Yarın soracağım çatı muayenesi yapacakmıymış ?
Canım Allah kısmet ederse Bilal düşünüyoruz
allahım sana ve bekleyen isteyen bütün hanımlara ellerini bosçevirtmesin göbişlerinize minicik minicik bebişler versin
aminnnnnn rabbim herkesin gönlüne göre versn cnm bnm çok tesekkür ederm iyi yada kötü mutlaka bildiririm burdan
yok yok başka zaman okursun sen yatağa yarın ne olur belli olmaz dinlenmiş git dr.benim gibi muayene diye gidip doğurusun falan dinlen sen hadi ablasını söz dinleyeni uyumaya çalış
ah teyzesinin küçük bilali rabbim sağlıkla annesine kavuştursun inşallah . sunra annesi resimlerini çeksin teyzeside burdan bakıp sevsin onu. hemen yarın olsa. özayderden haber yok değilmi
Sağol canım, iyiyim çok şükür. :) sen nasılsın?
Canım ablam ben eşim olmadan uyuyamıyorum maalesef.
İşlerini bitirsin uyuyacağız
Şimdi yarım saattir bebeğim aşağı doğru bastırıyor baya baya ittiriyor ne bu böyle bilmiyorum :26:
Ayyyyyy Aişe bak ne okudummm:)))) Dün akşam kimseyi bulamadım topikte yırtındım resmenGideceğim az sonra kan vermeye.
Bırakmam bırakırmıyım.Hep beraber hamiş hamiş göbek büyüteceğiz bu topikte.Bol bol bebişler olacak
Duların daim olsun üstümüzden eksiltme...Tamam dilek :) İsminle ederim sana da.Sabah tekrarladım testi dünküne göre daha belirgin çıktı.Hemde 5 dk içinde.Ama fotoda çıkmadı kaç kez denedim olmadı.Çok silik.Kanda da değerim 50nin altında çıkacak sanırım.Biraz sonra çıkarım kan vermek için hastaneye.1 saat sonra veriyorlar sonucu.
Ne günlerdi....Ayşem kan testini baklerken en içten dualarım senle sende bizi unutma. şimdiden hayırlı olsun.
Benim adete günler kaldı Allah nasip edrse haftaya ev alıyoruz düşünsene iki mutluluğu bir arada yaşasak ne güzel olur...
Eşim diyor uğurlu bir bebek geliyor
Sabahki yaptığım test pembeleştiiiiiiiiiiiiiiii
He he testin sahibi şimdi mışıl mışıl uyuyorKızlaaaaaarrrr testim pembeleşmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş
hazırlanıyor oda annesi sancın yok değilmi
Akşamdan beri kazılmalar çok ama sancı hissetmiyorum.
Şimdi acayip bastırıyor inş sabaha hazırlanıyordur
inşallah her şey istediğin gibi olur.belinde yada karnının altında ağrı olursa boşlama.güle güle gidip gelin ben niye ağlıyorum ya .bende tuhaflık var ağlayasım tuttu.
benim yatış borusu çalıyor yarın güzel haberler le görüşmeyi nasip etsin rabbim .kocaman öpücükler sizlere rabbim rahatlıkversin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?