Bol bebiş topiği

kara pissom çok heycanlıyım bende bugece sanki yarın dr a ben gidicem rabbim sanada inciyede duymak istediklerni duyursun .yarın doğum yaparsan zeytinin ismi bellimi. canım. zeytinin beşiğide hayırlı olsun gelsinde mışıl mışıl uyusun kuzum . baya baya finale geldi karapissom ya ay brn cok heycanlıyım rabbim size sabır versin[/QUOTE]

Ay tatlım Allah sıkıntı vermesin hiçbirimize... Gerçi ahiret sıkıntısız kazanılmıyor ama kulluk işte sıkıntıya gelmiyoruz.
İnşaallah size güzel müjde veririm yarın.
Allah biliyor içimi sezeryanmı normalim o belli olsa rahatlayacağım.
Yarın soracağım çatı muayenesi yapacakmıymış ?
Canım Allah kısmet ederse Bilal düşünüyoruz

Son düzenleme:

Ay tatlım Allah sıkıntı vermesin hiçbirimize... Gerçi ahiret sıkıntısız kazanılmıyor ama kulluk işte sıkıntıya gelmiyoruz.
İnşaallah size güzel müjde veririm yarın.
Allah biliyor içimi sezeryanmı normalim o belli olsa rahatlayacağım.
Yarın soracağım çatı muayenesi yapacakmıymış ?
Canım Allah kısmet ederse Bilal düşünüyoruz [/QUOTE]

ah teyzesinin küçük bilali rabbim sağlıkla annesine kavuştursun inşallah . sunra annesi resimlerini çeksin teyzeside burdan bakıp sevsin onu. hemen yarın olsa. özayderden haber yok değilmi

ah teyzesinin küçük bilali rabbim sağlıkla annesine kavuştursun inşallah . sunra annesi resimlerini çeksin teyzeside burdan bakıp sevsin onu. hemen yarın olsa. özayderden haber yok değilmi[/QUOTE]

Pazartesiyi bekliyordu en son yani yarını
Bakalım. Yarın ne ses verecek bize.
Bende bir aydır başladı plasenta yaşlanması doktorum erken gelebilir demişti tam bir ay bitiyor bende ses yok
Ozaydere demiş alalım bebeği plasenta yaşlanması başlamış die
Oda p.tesi gidecekti.
Bakalım hayırlısı olsun.
Canımsın teyzesiiii inşaallah o günlerinde görürüz

yok yok başka zaman okursun sen yatağa yarın ne olur belli olmaz dinlenmiş git dr.benim gibi muayene diye gidip doğurusun falan dinlen sen hadi ablasını söz dinleyeni uyumaya çalış

Canım ablam ben eşim olmadan uyuyamıyorum maalesef.
İşlerini bitirsin uyuyacağız
Şimdi yarım saattir bebeğim aşağı doğru bastırıyor baya baya ittiriyor ne bu böyle bilmiyorum :26:

ah teyzesinin küçük bilali rabbim sağlıkla annesine kavuştursun inşallah . sunra annesi resimlerini çeksin teyzeside burdan bakıp sevsin onu. hemen yarın olsa. özayderden haber yok değilmi

Pazartesiyi bekliyordu en son yani yarını
Bakalım. Yarın ne ses verecek bize.
Bende bir aydır başladı plasenta yaşlanması doktorum erken gelebilir demişti tam bir ay bitiyor bende ses yok
Ozaydere demiş alalım bebeği plasenta yaşlanması başlamış die
Oda p.tesi gidecekti.
Bakalım hayırlısı olsun.
Canımsın teyzesiiii inşaallah o günlerinde görürüz [/QUOTE]

güzel habelerle dönersiniz inşaljah bu gece dualarım hep sizlere ay ne garip bir his var içimde sanki kızım büyümüş doğuma gidecekmişde ben neyapacağımı bilmiyormuşum gibi bir his neşe heyecan ağlamayla karışık bir his hayırlara çıkarsın rabbim

:)))) Dün akşam kimseyi bulamadım topikte yırtındım resmenGideceğim az sonra kan vermeye.

Bırakmam bırakırmıyım.Hep beraber hamiş hamiş göbek büyüteceğiz bu topikte.Bol bol bebişler olacak
Ayyyyyy Aişe bak ne okudummm
Bak sana yazmıştım sakın bu topiğin bırakma diye maşaallah bak nerelere geldik ve hep beraberiz dualarımız bir...
Duların daim olsun üstümüzden eksiltme...
Ne günlerdi....
Sabahki yaptığım test pembeleştiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlaaaaaarrrr testim pembeleşmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş
He he testin sahibi şimdi mışıl mışıl uyuyor

inşallah her şey istediğin gibi olur.belinde yada karnının altında ağrı olursa boşlama.güle güle gidip gelin ben niye ağlıyorum ya .bende tuhaflık var ağlayasım tuttu.

Canım ablam benmi sebep oldum ağlamana
Lütfen ağlama lütfennn
İnş lavabodan çıktım z.yağı sürdüm sanki ağrıyor idrar yaparken
Uyuyayım inş sabah namazdan sonra çıkarız nst denen belaya girmek çok zor orda
Erken gitmezsen saatler sürebiliyor beklemek.
Dua edin bana öptüm sizi hayırlı geceler...

Kızlar olaki yarın sesim çıkmaza bilinki ya doğuma alındım yada ters bişi var.
En erken öğlen evde oluyorum normalde.
Dua edin bize...
Selametle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…