• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan bohça sorunsalı kızlar?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
35
68
Samsun
merhaba kızlar, benim isteme söz nişan bir günde oldu, 3 günde karar verildi nişanın tarihine, haliyle 3 günde hazırlık pek telaşlı oldu, zaten bayramda nişanım oldu. şimdi sorum şu ki biz erkek tarafına bohça filan yapmadık, bizde de düğüne yakın yapılır verilir, annemle ablamla hazırlıyoruz şimdi şimdi, toplam 12 bohça olucak çekirdek ailesiyle.

ben nişanlımla tüm alışverişimizi yapmışızdır bayramda yine aralarda kıyafet filan hepsini fazla fazla almıştır.

şimdi biz nişan bohçası hazırlıyoruz, karşıdan da bana gelicek, bi kaç gün sonra alışverişe çıkıcaz annesiyle, bana ev ihtiyaçları pikeler vs vs alıcakmış, ben annesiyle rahat kıyafet alıveriş yapamam diye biz nişalımla ikimiz dün çıkıp bir sürü şey aldık bana.

şimdi sorum şu, bana da bohça gelmedi, annesi bana soruyor, ne yapalım filan diye bende çekiniyorum söylemeye,
sandık - bohça gelicek olsa içine bu yaptığımız alışveriş kıyafetlerini de koymak gerekmiyor muydui? :31: :6:

canım ben yerinde olsam son aldıklarınızı da sana gelecek olan bohcayla getirmelerini isterdim gelinsin sen nazın olsun biraz :1::1:
bu arada herkes nişanda götürüyo ama bizde de düğüne yakın götürlür

canım bence zaten gerekenleri nişanlınla almışsınız,siz bohça yapıp vermek istiyorsunuz yapın verin bohça meselesine takılmaa boşveeerrr :34:

merhaba kızlar, benim isteme söz nişan bir günde oldu, 3 günde karar verildi nişanın tarihine, haliyle 3 günde hazırlık pek telaşlı oldu, zaten bayramda nişanım oldu. şimdi sorum şu ki biz erkek tarafına bohça filan yapmadık, bizde de düğüne yakın yapılır verilir, annemle ablamla hazırlıyoruz şimdi şimdi, toplam 12 bohça olucak çekirdek ailesiyle.

ben nişanlımla tüm alışverişimizi yapmışızdır bayramda yine aralarda kıyafet filan hepsini fazla fazla almıştır.

şimdi biz nişan bohçası hazırlıyoruz, karşıdan da bana gelicek, bi kaç gün sonra alışverişe çıkıcaz annesiyle, bana ev ihtiyaçları pikeler vs vs alıcakmış, ben annesiyle rahat kıyafet alıveriş yapamam diye biz nişalımla ikimiz dün çıkıp bir sürü şey aldık bana.

şimdi sorum şu, bana da bohça gelmedi, annesi bana soruyor, ne yapalım filan diye bende çekiniyorum söylemeye,
sandık - bohça gelicek olsa içine bu yaptığımız alışveriş kıyafetlerini de koymak gerekmiyor muydui? :31: :6:

Canim sana alinanlar arasindakullanmadigin seyleri yeniden bohcayakonulup sana getirsinler diye geri verebilirsin ama kullanilmislariverme geri bnce normalde bunlarin hepsi sana parca parca da alinmis olsa kullanilmadan bekletilmesi gerekirdi ama sen gonlune gore acip kullanmis da olabilirsin tercih meselesi bence ver kullanmadiklarini yanina ekleyeceklerini de ekleyip sana bohca olarak getirsinler tatlim hayirli ugurlu olsun insallah allah gonlune gore versin

Canim sana alinanlar arasindakullanmadigin seyleri yeniden bohcayakonulup sana getirsinler diye geri verebilirsin ama kullanilmislariverme geri bnce normalde bunlarin hepsi sana parca parca da alinmis olsa kullanilmadan bekletilmesi gerekirdi ama sen gonlune gore acip kullanmis da olabilirsin tercih meselesi bence ver kullanmadiklarini yanina ekleyeceklerini de ekleyip sana bohca olarak getirsinler tatlim hayirli ugurlu olsun insallah allah gonlune gore versin

sadece montumu kullandım, annesi bana alışveriş yapması için nişanlıma söylemiş, biz de yaptık bende eve geldim. annesi deyip duruyodu çıkın alın ballilokmatatlisina bişeyler filan diye ben erteliyodum modumda değildim hiç, işten yorgun geliyodum filan sonunda çıktık. şimdi üzerimde görmek ister aldıklarını, bi de yarın kv birlikte çıkıcaz, yenilerimden görmek ister üzerimde, ama bana bohça yapıcaksa bunları giymemem lazım, yoksa yine mi yapıcaz alışveriş / bana uyar da :55: :37: :17:

kızlar bir şey sorcam.bizde adettir oymalı ahşap sandık alır erkek tarafı.bana düğün bohçası getireceklermiş elbise makyaj seti parfüm gecelik iç çamaşırı terlik vesaire şeyler.nişanda sadece havlu yazma getirdiler.
şimdi sorum şu düğün bohçasını sandıkla getirmeleri gerekiyor değil mi?

Back