ay çok iyi yapmışsın konu açmakla..
bende taktım bu aralar bu renklere..
boyayan arkadaşlar görün bizi hadi bi el atıverin
Canım ben boyadım dün dayanamadım :) Loreal Casting 360 Kızıl siyah çok hoş bir görüntüsü var. Pazartesi resim atacağım :)
güle güle kullan cnm..
ptesi at mutlaka bakalım fikir olsun..
gerçi ben kızıl siyah hiç düşünmüyorum böğürtlen siyaha ve mavi siyaha takmış durumdayım
ama gözümde korkuyo..daha sonra daha yumuşak bi renk istersem ndönerken saçlarım baya yıprancak diye
İkiside aynı canım böğürtlen siyahı olan kızıl yansıması daha az olan. Ben kızıl yansıma sevdiğimden kızıl siyah aldım. Çok belli olmuyor daha çok güneşte güzel duruyor, koyu rengin yakışmayacağını bildiğimden tereddütteydim ama artık vazgeçilmezim oldu :)
ayyy bana yakışır mı acaba?
koyu renkleri kendime daha çok yakıştırıyorum ama bu kadarda koyu nasıl olur ki..
gerçi bi ara patlıcan moruna boyuyodum hep saçımı..:44:
Onu da çok merak ettim ben bundan biraz zevk alayım düz siyah yapacağım, saçlarımıza yazık :))
pat.morunu çok sevmiştim ben..herkeste yakıştırmıştı..
ama şimdi kafamdaki renkler ondan daha koyu tırsıyorum brz nasıl dönerim dye
Saç uçalarına blayaj attırarak yavaş yavaş açılır ben öyle düşündüm kendi açımdan açıkçası ama şu anda öyle bir niyetim yok. Çok sevdim bu rengi sende yap :))
oda olabilir..ama sabunda işe yarıyor..
aslında tatlı bi kahve ile başlayabilirim bu korkumu yenmeye
elimdede var ztn..evet evet ben öyle yapiyim önce en iyisi..yazdayız da ztn..daha yumuşak durur..yaz sonu siyah boyarım..
korkumdan nasıl çark ettiğimi şaşırdım
merhaba böğürtlen siyahına boyadım. köpük boya olanı kolestondu sanırım onu kullanmıştım. mavi siyah gibi bir renk çıkıyor sonucunda. mavi siyah boyalardan farkı yok yani sadece adını böğürtlen yapmışlar.
ama bu tarz boyalarda maviliği en belli olan palettenin mavi siyahıydı. kömür siyahı değil de biraz ışıkta mavimsi yansıması olsun diyorsanız paletteninki daha iyi sonuç veriyor bence.
fotoğraf istersen sana yollayabilirim.
kulak misafiri gibi hissettim kendimi yahuoda olabilir..ama sabunda işe yarıyor..
aslında tatlı bi kahve ile başlayabilirim bu korkumu yenmeye
elimdede var ztn..evet evet ben öyle yapiyim önce en iyisi..yazdayız da ztn..daha yumuşak durur..yaz sonu siyah boyarım..
korkumdan nasıl çark ettiğimi şaşırdım
kulak misafiri gibi hissettim kendimi yahusabun nasıl işe yarıyo boyalı saçın rengini falan mı açıyor :26:
hmm..güzelmiş..sanada yakışmıştır..
ama bana çok kırmızı..ben bildiğin mavi siyah istiyorum..
bgn yrn boyıcam kahveye..sonra siyah..
koyuya alışayım yine bakiym yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?