Saç Rengi ve Saç Boyama Böğürtlen siyahı deneyen arkadaşlar ?? Siyah çeşitleri ?

thalia490

kiraz_cnsu
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
1.445
12
158
35
Merhabalar;

Böğürtlen siyahına boyayan arkadaşlardan yardım ve resim bekliyorum. Siyahın, böğürtlen, mavi ve normal siyah çeşitleri var. Bunların arasındaki fark nedir? Siyahı hiç denemediğim için bilmiyorum. Yardım eder misiniz ?

ay çok iyi yapmışsın konu açmakla..
bende taktım bu aralar bu renklere..
boyayan arkadaşlar görün bizi hadi bi el atıverin

ay çok iyi yapmışsın konu açmakla..
bende taktım bu aralar bu renklere..
boyayan arkadaşlar görün bizi hadi bi el atıverin

Canım ben boyadım dün dayanamadım :) Loreal Casting 360 Kızıl siyah çok hoş bir görüntüsü var. Pazartesi resim atacağım :)

Canım ben boyadım dün dayanamadım :) Loreal Casting 360 Kızıl siyah çok hoş bir görüntüsü var. Pazartesi resim atacağım :)

güle güle kullan cnm..
ptesi at mutlaka bakalım fikir olsun..
gerçi ben kızıl siyah hiç düşünmüyorum böğürtlen siyaha ve mavi siyaha takmış durumdayım
ama gözümde korkuyo..daha sonra daha yumuşak bi renk istersem ndönerken saçlarım baya yıprancak diye

İkiside aynı canım böğürtlen siyahı olan kızıl yansıması daha az olan. Ben kızıl yansıma sevdiğimden kızıl siyah aldım. Çok belli olmuyor daha çok güneşte güzel duruyor, koyu rengin yakışmayacağını bildiğimden tereddütteydim ama artık vazgeçilmezim oldu :)

ayyy bana yakışır mı acaba?
koyu renkleri kendime daha çok yakıştırıyorum ama bu kadarda koyu nasıl olur ki..
gerçi bi ara patlıcan moruna boyuyodum hep saçımı..:44:

ayyy bana yakışır mı acaba?
koyu renkleri kendime daha çok yakıştırıyorum ama bu kadarda koyu nasıl olur ki..
gerçi bi ara patlıcan moruna boyuyodum hep saçımı..:44:

Onu da çok merak ettim ben bundan biraz zevk alayım düz siyah yapacağım, saçlarımıza yazık :))

pat.morunu çok sevmiştim ben..herkeste yakıştırmıştı..
ama şimdi kafamdaki renkler ondan daha koyu tırsıyorum brz nasıl dönerim dye

Saç uçalarına blayaj attırarak yavaş yavaş açılır ben öyle düşündüm kendi açımdan açıkçası ama şu anda öyle bir niyetim yok. Çok sevdim bu rengi sende yap :))

Saç uçalarına blayaj attırarak yavaş yavaş açılır ben öyle düşündüm kendi açımdan açıkçası ama şu anda öyle bir niyetim yok. Çok sevdim bu rengi sende yap :))

oda olabilir..ama sabunda işe yarıyor..
aslında tatlı bi kahve ile başlayabilirim bu korkumu yenmeye
elimdede var ztn..evet evet ben öyle yapiyim önce en iyisi..yazdayız da ztn..daha yumuşak durur..yaz sonu siyah boyarım..
korkumdan nasıl çark ettiğimi şaşırdım

Tabi canım sen bilirsin nasıl olsa gözün alışır, ama beyaz tenliysen emin ol açık tondan daha çok yakışacaktır. :)

merhaba böğürtlen siyahına boyadım. köpük boya olanı kolestondu sanırım onu kullanmıştım. mavi siyah gibi bir renk çıkıyor sonucunda. mavi siyah boyalardan farkı yok yani sadece adını böğürtlen yapmışlar.
ama bu tarz boyalarda maviliği en belli olan palettenin mavi siyahıydı. kömür siyahı değil de biraz ışıkta mavimsi yansıması olsun diyorsanız paletteninki daha iyi sonuç veriyor bence.
fotoğraf istersen sana yollayabilirim.

Merhabalar;

Olur tabiki yollarsanız çok sevinirim ama zaten kolestonun böğürlen siyahı mavi siyahmış. Böğürtlen siyahı bir tek Garnierdeki biraz kızılımsı çıkarıyormuş.

Siz boyadığınızda ilk yıkamanızda değil de daha sonrakkki yıkamalarınızda saçınız çok aktı mı ?

hmm..güzelmiş..sanada yakışmıştır..
ama bana çok kırmızı..ben bildiğin mavi siyah istiyorum..
bgn yrn boyıcam kahveye..sonra siyah..
koyuya alışayım yine bakiym yavaş yavaş

kulak misafiri gibi hissettim kendimi yahu sabun nasıl işe yarıyo boyalı saçın rengini falan mı açıyor :26:

kulak misafiri gibi hissettim kendimi yahu sabun nasıl işe yarıyo boyalı saçın rengini falan mı açıyor :26:

ilahi güldürdün beni..hepimiz kulak misafiriyiz burda cnm rahat ol
beyaz sabunlar var ya.. marka sölemiyim ama ha.. şa.. mesela..
işte onlarla çitiliyosun saçı çamaşır gibi bacım

haşa :86:
sabun kötü ediyo benim saçımı yaa :2: bi de saç rengimi görsen sırf oryal kullanmiycam yıpranmasın diye diye saçmaladım dipleri istediğim ton, uçlara doğru kendi rengi tutmuyo bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…