Boğuluyorum .

şöyle örnek vereyim mesela Şuan sevmediğim bir evde yaşamak zorundayım onların bir kaç kalırsınız hemen kendi evinize geçersiniz beyanı yüzünden bu evi sevmediğim içinde beni boğuyor sebepler sonuçları tetikliyor

Tamam işte diyorum ki evi begenmediyseniz aileniz daha iyisini alsın ya da tutsun. Dediğim kötü birşey değil ki neden celallendiniz?

Bence ilk önce annenizin kırık kalbini tamir etmeye bakın.Belki birden düzelir bütün her şey.
Anneniz ne kadar haklıymış yaşınız konusunda ve uzak şehir konusunda.
Annesini babasını üzüp de mutlu olan evlilik yok galiba. Anne baba bir kızın evliliğini onaylamıyorsa bin kere düşünmek lazım. Size iyi bir aile olmuş ve size karşı sorumluluklarını yerine getirmiş ailenizi dikkate alsanız iyi olurdu. Elin oğlu bulunur da sağlam ana baba bulunmaz. Olan oldu deyip niye eşinizin ailesi böyle birdenbire değişti sorusuna cevap bulmak lazım. Ya eşinizde bir sorun var ya da eşinizin ailesinin sizle bir problemi var.

beklentiye sokmuşlar sizi sonra ortada bırakmışlar bu yüzden sabır gücünüz 1000 iken 1 e düşmüş ...mutsuzluğunuz bundan misal orda kimse olmasaydı ama orda yaşamak zorunda olsaydınız ...şu an sabrıniz 10 bin olurdu ve hic manevi sıkıntı yaşamazsınız ...bence ara konuş dertlerini öğren sonra hayatına bak ilk günlerin keyfini çıkar ..bugünler kaçmaz ...sonraki günlerde çok güzel oluyor ama her anın tadi farklı sonra üzülürsün ilk anlarimizi bu duygularla geçirdim diye :)

Sizin bilmediginiz birseyler var. Ama önemli olan ne biliyormusunuz: Esinizle mutlumusunuz? Birbirinizi sevip güven duyuyormusunuz o zaman siz siz olun hic aglamayin ve esinizle kendinize güzel bir gelecek kurun.

Altına imzamı atacağım bir yorum gerçekten sabır gücüm beni sınıyor derdim ondan

Elin oğlu olarak bakmadim acikcasi olaya. Anne bulunmaz eş bulunur sözünü de çok yanliş buluyorum, bunu soylemek agir bir şey bana göre.
Aileler üzerinden konuştum. Kendi ailemle ters düşsem bile gidip eşimin ailesiyle yakınlaşmazdim anne babalik beklemezdim ben olsam.

Keşke güvenmeseydiniz.
Birkaç aylığına ev kiralanması bile saçma. O zaman insan der ki tamam ev alınınca evlenelim.

Paşa paşa da vermeleri gerekiyordu evi ve arabayı. Bi nevi size söz vermiş gibi olmuşlar. Sizde onlara güvenerek kiraya çıktınız belki evi tutarken bile önemsemediniz nasılsa bir kaç aya çıkıcaz diye. Ayrıca o ne öyle ya hiç bir sebep bile söylemeden vermiyorum etmiyorumlar. En cins olduğum tipler yani bir şey varsa açık açık söyle şundan, bundan rahatsız oldum diye.

Vermek zorunda değiller. İki birey olarak onlaramı güvendiniz evlenirken .
Ayrıca yola çıktığını ,yolda bulduğunla değiştirirsen olacak olan bu.

Son düzenleme:
Vermek zorunda değiller. İki birey olarak onlaramı güvendiniz evlenirken .
Ayrıca yola çıktığını ,yolda bulduğunla değiştirirsen olacak olan bu.
Ben anlatamıyorum derdimi bakın ben kimsenin yakasına yapışmadım kendileri bu vaadlerde bulundular Şuan kirada olduğum evin perde ve halı ölçüsünü bile o eve göre aldırdılar o kadar atıp tutuyorlardı yani sonra bir anda yok vermiyoruz etmiyoruz demeye başladılar bu durumu aaaa çok normal herkes sözünden dönebilir diye mi karşılayacaksınız gerçekten başınıza gelince

Aynen öyle evi bile önemsemeden tuttum Şuan evi asla beğenmiyorum sığamıyorum eve küçücük bir çocuk düşünecek olsam yine başka eve taşınmam gerekecek yazık değil mi benim eşyalarıma oradan oraya sürükleniyorlar kaldı ki böyle yapacaklarını bilsem asla bu evi tercih etmezdim

O şehre büyük umutlarla gittiniz, size maddi manevi destek olacak arkanızda dağ gibi duracak bir kayınaile var sandınız onlara güvendiniz. Hayalkırıklığınızı anlayabiliyorum, ben de olsam buruk hissederim. Bundan sonra yaşadığınız yerde sadece eşiniz varmış gibi düşünerek başlayın. Ben de yaşadığım yere eşimle evlenerek geldim ve burada akrabamız falan hiçkimsemiz yoktu. İşe girmeye arkadaş edinmeye çalışın. Eğer memleketinizde rahat edeceğinizi düşünüyorsanız eşinizi alıp gidin

Bir ailemde burada olur zannetmiştim güvenmiştim olmadı , umarım hayırlı bir iş çıkarda tez zamanda döneriz

Bir ailemde burada olur zannetmiştim güvenmiştim olmadı , umarım hayırlı bir iş çıkarda tez zamanda döneriz
Açıkçası şimdi katılmayan da olur saygı duyarım ama zaten eş ailesiyle samimiyet sevmem, mesafeliymdir. Sizi herhalde yaşınız genç diye rahat kandırmışlar. Kolay kolay hiçkimse oğlunu atıp gelinini tutmaz. Türkiyede oğlan analarının bunu yaptığı nadirdir. Keşke doğal olsalardı da siz de her şeye hazırlıklı olsaydınız. Kendi tıynetinize göre bir iletişim şekli seçseydiniz. Neyse iş işten geçmiş, artık kendi yolunuzu çizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…