Boğuluyorum .

Sadece ilk yazılan konu mesajını okudum ve kafamda oturmayan bir şey var.
En kötü insanlar bile, bir gerekçesi yoksa böyle 180 derece birden dönmez, en azından siz şunları şunları yaptınız diye veryansın eder ve açıklar durumu. Trip atıp sizin anlamanızı bekleyecek değiller.
Bakın o arada bir detay var. Anneniz sizi sürekli uyarmış. Kadının içine sinmeyen bir şey olmuş ve siz onu anlamak-dinlemek yerine, annenize sırt çevirip kayınvalide ile can ciğer olmuşsunuz.
Şerlok hislerim bana, bu süreçte bir şey oldu ama siz o kısmı ısrarla anlatmıyor ve geliştiriyorsunuz diyor.
Sürekli olarak da eşinizin iyiliğine vurgu yapıyorsunuz ve o durumda da eksik bir şeyler var gibi. Hadi aile size yabancı, eşinizin kaç yıllık ailesi. İlla ki onun bildiği bir şey vardır.
Hiçbir eş kusursuz değil sonuçta. Benim ailem böyle saçma bir tutuma girse bir anda, mutlaka sebebini öğrenir ve kavgamı ederim. Eşiniz sadece özür diliyor sizden. Madem olaya dahili yok, niye kendi suçu olmayan bir konuda özür diler bir insan? Size olduğundan çok, ona zor halbuki bu durum. Ailesi sırtını dönmüş. Hadi siz yedi kat elsiniz.
Baştan sona eksik, tuhaf.

Çok merak ediyordum ama konu sahibi kaçtı. Çünkü muhtemelen kendinden veya eşinden kaynaklanan ağır bir restleri oldu ve eş ailesi oğullarını bile sildi. Tahminim, verecekleri evin tadilatı için altınları istediler, bunlar da vermediler. Eş ailesi de biz size ev veriyoruz, sizin için tadilata girecek eve altınlarınızla katkıda bulunmuyorsunuz diye... Ya da yaygın olan şey erkek ailesinin gözü altınları iç etmekti, bunlar da vermeyince...

Evet haklısınız, evet yaptıkları çok kötü. Ama bu kadar peşinde sürüklenmeyin artık. Yeter dediğiniz bir noktaya gelin.

Siz bir bireysiniz, onlarla var olmadınız ki. Size bu kadar zarar veriyorsa bir kangrenmiş gibi onları hayatınızdan kesip atın o zaman.

Kendi hayatınıza odaklanmanızı tavsiye ediyorum.

Aile mükemmeldi, hepsi süperdi, imza atıldığı anda sihirli bir değnek değdi ve iğrenç insanlara mı dönüştüler bir anda hatta oğullarını silecek kadar? Ben inanmıyorum açıkçası
Bu hikayenin altinda baska hikaye yatiyor. Konu sahibi de israrla sorulmasina ragmen yazmiyor. Hadi hayirlisi.

Hepsini anlarım ama şu yeni gelinlerin yok başka şehre geldim kimsem yok burda dramatiğini anlayamıyorum.
Silah zoruyla görmediniz ki
Bende 9 yıldır başka şehirdeyim.Eşimin ailesinde birşey yapmadı.Sırt sırta verdik evde arabada herşeyi yaptım birlitke şükür.
Kimseye minnetimiz olmadı.Eşinizde iyiymiş.İşe girin çalişin başka çözümü yok.Sizinle aynı durumda bir yığın insan var

Maddi olarak yardımda bulunmamaları önemli değil ama ilgisizlik çok kötü,
Olanları kabullenmeyi et ki acı çekmen en aza insin elindekilerin yetin şükür et sağlığın yerinde ,hayat değişim içinde ama bu değişmeyecek anlama gelmiyor sadece bir süreç

Eşinle ailen arasında illaki birsey olmuştur eşin senden saklıyor olabilir. Ev araba vermediler diyede bu kadar karalar bağlamak biraz fazla. Söz vermiş yapmamışlarsa oda onlarin karaktersizligi yapacak birşey yok. Yapacağınız tek şey eşinle birlik olup yolunuza bakmak. Su zamanda kimseden kimseye fayda yok ailen bile olsa . Niye öyle niye böyle oldu diyip hayatı kendinize zehir etmeyin. Herşey gönlünce olur inşallah.

Ay şöyle bir prenses.olamadim ya ona yanarım eşim asker bende gittim sehrimden kilometreler uzağa eşimin ailesi bir çöp almadı ama ne ağladım ne de yalnızlık çektim bir çoğumuz gurbete gidiyoruz yani hayatta karşımıza her zaman toz.pembe yollar çıkmıyor

Bence sizi o şehire getirmek tek sebep.

Yerinizde olsam eşimle kendi şehrime giderim. Okuduğunuz bildiğiniz yer. Orada hiç bir artısı Yokken kalmanın anlamı yok

ev verilecek diye kötü eve cıkmış, duvarlar üstüne üstüne geliyormuş. Kocası çok.iyi biri ama.nafile

Mesleğiniz var ama oturup ev,araba aile davranışlarına mı vakit ayırıyorsunuz?
Online diyetisyenler program vs hazırlıyor bunu yapabilirsiniz.evlenmeden önce çevreniz arkadaşlarınız vardır onların arasında zayıflamak isteyen mutlaka birileri vardır durum msj projelerinizden bahsedebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…