Boğuluyorum .

asla sebepsiz değildir bence aç ara kaynanı konuş sakince. siz bunları bunları bize söz vermiştiniz neden vermediniz deme. sadece ben sizi çok sevmiştim güvenmiştim sizin yakınınızda oturmak istedim neden bana mesafe koydun anne de.

mutlaka başka bir şey vardır. halt yemiştir eşin. bana kumarı var gibi geldi. dikkat et kocanı takip et.
101 bile bilmeyen bir adam kendisi 9 yıldır tanıyorum eşimi inanın benim tavır almak gibi bir niyetim hiç olmadı eşimin annesi arar diye bekledim o aramayınca bende konuşmak istemiyor demek ki diye geri dönüş yapmadım

Yıkıldı , hayatım boyunca of bile demedim dedi bence sorunda bu bugüne kadar eşimden hiç olumsuz cevap almamışlar elinden geleni yapmış ailesi için maddi manevi şimdi kendi yuvasını kurup desteği azaltınca belki de bunu kaldıramadılar

ben de Kibariyenin Annesi Kibariyenin Annesi nin yorumuna katılıyorum, arayıp konuşun kayınvalidenizle mutlak altında bir şey var.

Yıkıldı , hayatım boyunca of bile demedim dedi bence sorunda bu bugüne kadar eşimden hiç olumsuz cevap almamışlar elinden geleni yapmış ailesi için maddi manevi şimdi kendi yuvasını kurup desteği azaltınca belki de bunu kaldıramadılar

Aa ne destegi ki bu? Oysa onlar da sizin gibi varlikli bir aile diye okudum sanki ama demek ki yanlis anladim.

Siz de kendi annenize ayip etmişsiniz. Dersinizi almişsiniz diye baktim ben bu olaya.
Kimse sizi kendi anne babanizdan çok dusunemez, kendi anne babaniz kotu bile olsa elalemden iyidir.

Ve oyle oglumu attim gelinimi tuttum şeylerini hiç bir zaman samimi ve gercek bulmadim. Tam bir göz boyama, Kimse de evladini atmaz, isterse kotu olsun yine başkasini tutmaz.
Güzel hayat dersleri cikartabilirsiniz bu yaşadiklarinizdan.
Şakasız hayatımın en büyük sınavı ve dersi olabilir

Hayatta anne baba bile olsa birilerine bu denli bel baglamamak lazim. Hele ki anneyle tersken kv ile yakinlasmak filan sonra hep patlar boyle . Yani hayal kirikliginizi anlayamiyorum. Mesleğiniz var o alanda iş bulamasaniz bile baska alanda gecici olarak calisip destek olun. Keyfinize gore bir eve cikin. Borcsuz hicbirsey olmuyor zaten . Sonra gerekirse il bile değistirebilirsiniz.

Eşim annesinin babasının her işini yapar herşeyine koşardı destekten kastım bu

Hii maddi maneviden kasit buydu demek ben okudugumu pek anlamiyorum galiba. Neyse size cok sabir diliyorum. Peki sizinkiler de asiretmis galiba hani varlikli bir aile falan sizinkiler gelin biz size ev,araba verecegiz demediler mi? Sizinkiler demediyse ben olsam sizinkilere de kuserdim 2 posta aglardim.

Hii maddi maneviden kasit buydu demek ben okudugumu pek anlamiyorum galiba. Neyse size cok sabir diliyorum. Peki sizinkiler de asiretmis galiba hani varlikli bir aile falan sizinkiler gelin biz size araba verecegiz demediler mi? Sizinkiler demediyse ben olsam sizinkilere de kuserdim 2 posta aglardim.

buraya yerilmek adına yazmadım siz istediğiniz kadar yazarak eğlenebilirsiniz ben sizinle ilgilenemeyeceğim kusura bakmayın o ekmek benden çıkmaz :)

101 bile bilmeyen bir adam kendisi 9 yıldır tanıyorum eşimi inanın benim tavır almak gibi bir niyetim hiç olmadı eşimin annesi arar diye bekledim o aramayınca bende konuşmak istemiyor demek ki diye geri dönüş yapmadım

bu kadar güvenmeyin :KK51: illa kumar oynuyor demiyorum ama sütten cıkmıs ak kaşık olduğuna böyle kuru kuru inanmayın. Daha evleneli 3/5 ay olmuş. Bilemezsiniz

Sizin aileniz çok zenginmis onlar alsınlar evi, arabayı.
Ailemin bana almış olduğu bir ev zaten var hanımefendi fakat Şuan bulunduğum ilde değil bende ailemin olduğu ile geri dönmek istiyorum zaten ayrıca detaylıca anlattım derdim evleri arabaları değil onların hepsi geri gelir dedim benim problemim tavırları bu anlık sert dönüşleri keşke ne yazdığımı anlamaya çalışsanız önce hemen cevap vermek yerine

Ailemin bana almış olduğu bir ev zaten var hanımefendi fakat Şuan bulunduğum ilde değil bende ailemin olduğu ile geri dönmek istiyorum zaten ayrıca detaylıca anlattım derdim evleri arabaları değil onların hepsi geri gelir dedim benim problemim tavırları bu anlık sert dönüşleri keşke ne yazdığımı anlamaya çalışsanız önce hemen cevap vermek yerine
Yoo gayet güzel okudum. Kiradaki evin kötü olduğundan, araba verilmediğinden bahseden sizsiniz. Bu insanlar birdenbire degismediler heralde.

Yoo gayet güzel okudum. Kiradaki evin kötü olduğundan, araba verilmediğinden bahseden sizsiniz. Bu insanlar birdenbire degismediler heralde.
Ee yani kiradaki evin kötü olduğunu söyleyince ne oluyor beğenmek zorunda mıyım evi ? Arabayıda eşime bu senin diye verip bir anda vazgeçtiklerini söyledim bu tavrın hoş olmadığını söyledim bu anlattıklarımla benim ailemin almasının ne gibi bir alakası var mesela buraya insanlar belki tecrübeli birine denk gelirim belki biraz kafam rahatlar diye yazıyor ama sizin gibiler yermek için of o da dert mi ya demek için hazırda bekliyor inanın yardımcı olmayacaksanız teselli edecek bir cümleniz yoksa rica ediyorum sırf yermek için eleştirmek içinde yazmayın ya

Bizede ev ve araba aliniyordu, bir anda ev kredisi oderken bulduk kendimizi 😅 sahsen ben dert etmedim, soz verip tutmamalari onlarin sorunu. sizin yikilip, bogulacaginiz bisey yok. Daha iyi bir eve gecersiniz. Insanlardan bu kadar beklentiniz olmasin. Gelinlik gormedim falan demeyin yani evlenince pembe kalplerle dolu bir kapidan gecmiyoruz. Gorusmezsiniz olur biter

Mutlaka bir şey yaşanmıştır diyorum ben. Ha ev araba vermek zorunda elbette değillerdi,siz tüm planları kaynanadan gelecek eve arabaya bağladığınız için hayal kırıklığı olmuş. Haksızsınız. İki kişş evleniyorsunuz,kararları mala mülke göre yapmamalıydınız. Kaynanayı anneden çok sevmeye de anlam veremedim, şaşırdım.

Bu arada ev araba verselerdi o şehirde boğulmayacak mıydınız,onu merak ettim ben.

Bizede ev ve araba aliniyordu, bir anda ev kredisi oderken bulduk kendimizi 😅 sahsen ben dert etmedim, soz verip tutmamalari onlarin sorunu. sizin yikilip, bogulacaginiz bisey yok. Daha iyi bir eve gecersiniz. Insanlardan bu kadar beklentiniz olmasin. Gelinlik gormedim falan demeyin yani evlenince pembe kalplerle dolu bir kapidan gecmiyoruz. Gorusmezsiniz olur biter
Beni boğup yıkan buralarda kendimi tek başıma hissetmek yalnız hissstmek inan ki evleri umrumda bile değil

X