• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğuluyorum ..bebeğime ortak çıkan görümce!

ViolettaM

Pfff çokTa TıNN:p
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
634
196
323
Merhaba Sevgili Hanımlar
Üzgünüm ama uzun bi konu olacaktır şimdiden belirteyim.
Eşimin ailesi ile iyi niyetli fakat oldukça cahil insanlar.Maddiyatin verdiği bir gereksiz küstahlik da var.
Şimdi Allah var düğün nişan işlerinde ellerinden gelenin sonuna kadar yaptılar ve benim en baştan istediğim pek çok şeyi gözümde birakmadilar. (Ev,güzel bir düğün,yani kısaca hersey istediğim yerden alındı satıldı arada kv bazı surat asmalari olsada önemli bir problem yasatmadi )buna karşın benim ailemde elinden geleni yaptı .Yalnız benim ailemin de bana yeteri kadar yatırımı var.Yani zaten bana sundukları imkanlara sahibim . Evlendikten sonra da hep benim ailem bize destek oldu ve oluyor ve bebegin de herseyini ailem yapıyor. Onlar bi kere bile geciminiz nasıl demedi .

Şimdi nişanlılik dönemin de elinin üstünde tuttular. Düğün sonrası 180 derece değişip 4 4 lük eski usul gelinlik beklemeye başladılar. Burada kalın bizimle işe gel her hafta sonu buraya gelin vs vs..

Bende araya mesafe koydum ve pek gitmemeye başladım. Şimdi hem üniversite okuyorum tekrardan hem hamileyim. 35 yaşında eklenmemiş bir görümcem var oldukça saf ve iyi niyetli bana da yardımı oldu düğün nisan döneminde arayı o buldu hep diyelim.
Yalnız eltimin de bebeği oldu önce ona kendi malları eşyaları gibi hareketleri oldu hep.Maddi açıdan eltim onlara bağımlı olduğundan pek sesi çıkamadı. (2 günlük bebegi sap sap öpmeler, 3 aylık bebegin ağzına et tavuk yemek sürmeler,vakitli vakitsiz uyandirip sevmeler,çocuk düşünce bağırıp azarlarmalar,2 isimli çocuğa yalnizca kv ismi ile hitap ediyorlar ve o bekar görümcem hep çocuğa benim der.yalniz elime de düğüne kadar herseyi yaptılar evini kız ceyizi gibi dizip verdiler)
Şimdi bende de isim muhabbeti başladı kp ismi kendi de bi zaman istediğini söylemişti. Yok seneye bizimle yaylaya geleceksin. Görümcem başladı benim çocuğum adı şu olsun sizin bulduğunuz isim çirkin filan deseler.
Yani eltime yaptıkları herseyi bana da yapmaya çalışıyorlar. Tek farkımız o yakın ben uzagim 40 km.
bana da çocuk doğunca görümce yerlesecek gibi ..Misal gelir benim iç çamaşırı cekmecemi açar çamaşır alır giyer yatagini asla toplamaz gider. Dolabimi açar istediğini yer içer, herseyi bilir herkese akıl verir komik duruma düşer düşürür vs vs..

Şimdi ben yaptığı bazı şeylerden dolayi kp ismini koyacaktim ama bu inatlasma yüzünden istemiyorum. Eltime yapılanları anlattım ayniları bana olmasın diye ne yapabilirim ? Bu zamana kadar hep iyi oldum düğün de beni kirmadiklari için ama artık dayanamıyorum boşanmak, intihar herseyi denedim. BİPOLAR hastasıyım zaten ağlama nöbetleri sinir krizleri ile zaten bebeğim ve ben mahvolduk hamileliğin zehir oldu.
Eşim aman kimse kırılmasın üzülmesin diye hep beni susturdu. Eşim arada kalıyor kimseyle kötü olma bizim istedigimiz olacak diyor ama konusmalarina bile tahammülüm yok benim artik..
EVLİLİGİMİZ hep kavga kıyamet saygısızlık dolu bi cehenneme döndü.

Şimdi sabri yetipte okuyan hanimlar ben ne yapim da bu insanların sınırını çizim. Öyle bıktım ki artık evi satalim kiraya yerleselim gerekirse bu insanlara diyetimizi odeyelim demek istiyorum.

Son düzenleme:
valla ben hep üzülürdüm eşimin ailesi çok varlıklı olmasına rağmen 1 toplu iğne almadı bize diye, arkadaş iyi ki almamış kimseye minnetimde yok :)
Size yapılanlara minnet duyuyorsunuz haklı olarak, ama şöyle düşünün size değil oğullarına yaptılar. Yani siz kimseye borçlu değilsiniz ki çocuğunuzun ismi bu ..
Görümceniz de sevdiğinden yapıyordur ama mesafe koymakta haklısınız. Eltinize yaptıklarını size yapamazlar bence, herkes dişinin geçtiğine. Eşiniz de bitiyor iş aslında, o istese hem uzak tutar sizi, hem de kimseyi karıştırmaz.
Soğuk davransanız olay çıkarırlar mı?

Yaptiysalar yaptilar! Sizin icin degil evlatlari icin! Simdi siz bir aile oldunuz, yani esiniz siz ve bebeginiz! Cocuk sizin! Kimse karisamaz, karistirtmayin, mesafenizi koyun, kurallarinizi belirleyin onlara uymak düser! Görümce sahipleniyor ne demek? Yapsin kendisine cocuk yada evlat edinsin diledigi gibi yetistirsin, onun cocugunun olmamasinin sebebi siz degilsiniz! Hosgörü iyi güzel hosta karsilikli olunca bi anlami var... Esinizde arada kalmasin, artik kendi kücük ailesi var, yani siz birinci siradasiniz, sizden sorumlu... Kirmadan olsa evet cok iyi ama olmuyorsada kiracaksiniz, kendinizi yiyip bitirmekten iyidir...:ssz:

ama uzakmışsınız zaten neden kafanıza takıyorsunuz ki üstelik eşinizde sizden yana ikinizin isteği olacağını söylüyor hamilesiniz ve bu şekilde strese girip çocuğa zarar veriyorsunuz .duymazdan gelin allah aşkına her zaman oluyo bu muhabbetler çocuk doğma davasında eşinizde sizden yana ise boşverin gittsinnn

Eltinizin kaçtığına kadar yazmanıza gerek yoktu onu söyleyeyim.
İyi ki maddi yönden iyilermiş ve size de yardım etmişler.
Yoksa bu kadar pis patavatsız dağınık insanları nasıl çekerdiniz.
Açıkçası ben bu konuları boşa konuştuğunuzu düşünüyorum daha çok erken çünkü.
Kavga edecek bir durumda yok. Yani kavga sizin evliliğinizi yıpratır.
Konuşarak halledemezseniz başka yollar arayabilirsiniz ama hem kendinize hem eşinize hemde bebeğinize boşa stres yaşatmayın.
Ki eşiniz zaten bizim dediğimiz olacak demiş

ev-esya olarak en iyisini aldilar diye tum kararlari karsi tarafa birakmak yanlis.

ne demek "bebek benim !!! "
nasil bi rahatlik,patavatsizlik, dusuncesizlik bu !

yanınızda olan bır esınız varsa herseyı degıstırırsınız bunu untmayın. benımkı aıelsının sozunden cıkmaz sukredın ..

Bir isim yüzünden boşanmayı ve intihar etmeyi düşünmek gerçekten ilginç.
Bence bir doktora görünün. Bu olayı kocaman buz dağı haline getirirseniz içinden çıkamazsınız.
eşiniz yanınızdaymış ne güzel işte.
Ay benimle oldukta sonra yıldızın gözüne parmağım girsin yani

yanınızda olan bır esınız varsa herseyı degıstırırsınız bunu untmayın. benımkı aıelsının sozunden cıkmaz sukredın ..
Benimki de lafta yanımda ama yanlarında bana her lafı sokarlar ağzını açmaz .Ev de de kıyamet kopar yatar uyur.Yani benim dediğimin olmasının önemi kalmıyor her lafı duyduktan sonra malesef

Son düzenleme:
Bir isim yüzünden boşanmayı ve intihar etmeyi düşünmek gerçekten ilginç.
Bence bir doktora görünün. Bu olayı kocaman buz dağı haline getirirseniz içinden çıkamazsınız.
eşiniz yanınızdaymış ne güzel işte.
Ay benimle oldukta sonra yıldızın gözüne parmağım girsin yani
Herkese her lafı soyletip duyduktan sonra bna saygı duyulmamasi derdim.
Benim istediğim oluyor ama ben kendimden geçiyorum. Söylediğim gibi zaten sinirsel bi rahatsızlığım var hamile olunca ilaçta alamıyorum.,boşta veremiyorum kimseyle paylasamiyorum boğuşuyorum

mesafe

azıcık aşım ağrısız başım

bir şey istemeyin onların da sizden istemeye yüzü olmasın diye bu nedenle yazıyoruz

her neyse madem uzaktasın çek kapını otur

gelince de yeri gelince misafirliğin kısası makbul düzenimiz bozuluyor de

sen düşüneceğine onlar düşünsün yani

şimdiden dert etme; tedavini de aksatma

İntiharı mı denediniz? Hamile iken mi?

ev-esya olarak en iyisini aldilar diye tum kararlari karsi tarafa birakmak yanlis.

ne demek "bebek benim !!! "
nasil bi rahatlik,patavatsizlik, dusuncesizlik bu !
İşte benim ailem de aman kızım sus saygini bozma kalp kırma diye diye bu hale geldik.. ben de saygidan hep icime attim.bi de bi konussam bi daha yuzlerine bakmamam kimsenin biseyden haberi yok ben burada hamile hamile kendimi yiyorum

İntihar nedir? Sırf bu sepeble mi intiharı düşündünüz? Eşinizin bundan haberi var mı?

Görümcenin hayatta tek yaptığı ye iç yat mı yani? Kaç km var aranızda?

Back
X