Bogazici tip merkezi gogus buyutme yardim lutfen

ChAneL81

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
4.627
3.992
248
Merhaba kizlar
Ben fransada yasiyorum ve burda gogus buyutme operasionu cok pahali
Bogazici tip merkezinde olmak istiyorum ama bir haftaligina yanliz gelmek zorundayim!
Oncelik'e bogazici tip merkezinde ameliat olan memmunmu ?
Ve ameliattan sonra bir gece hastanede kaldiktan sonra yanliz basima hotel aramam lazim sizce rahat yuruyebilirmiyim cokmu agri oluyo bana yardim edin lutfen

Otel aramak yerine rezervasyon işlerinizi ayarlayın bence taksi ile tek başına her yere gidilebilir şoför e söylerseniz kapıyı açıp kapatır otele de bilgi verirseniz ilgilenirler ya da boğaziçi tıp merkezinde halkla ilişkilere bakan kişiler yardımcı olsunlar..

Ben Hasan Fındık'a ameliyat oldum ağrım falan olmadı ben çok rahattım... yüksek yastıklar koyarsanız tek başına yatıp kalabilirsiniz ben üçüncü Gün normal sırt üstü yatmaya başladım.. daha rahattı.. Allah yardımcınız olsun hangi Dr a olacaksınız..

Cevap verdiginiz icin cok tsk ederim oncelikle!
Ben bogazici tip merkezinde ameliat olacagim ismail beyle cok memmun kizlar var bu forum da
Esim yanliz basina otelde kalman riskli diyor billiyorum artik insallah bisey olmaz

Merhaba... Bogaziçi Tıp Merkezinde ameliyat olan arkadaşlarımız var tabi.Memnun kalanda var,memnun kalmayanda.Her doktorda oldugu gibi
Otelinizi gelmeden önce ayarlarsanız iyi olur.Öncelikle hastane halkla ilişkiler ile bir görüşün.Belki önerecegi oteller veya anlaşmalı oldugu yerler vardır.Yoksa yakın muhitlerden otel bakabilirsiniz Ben o hastaneye çok yakın sayılırım,isterseniz size önerilerde bulunabilirim.Özelden bana ulaşabilirsiniz
Ağrı olayı biraz kişiye bağlı bir durum birazda doktorun maharetinden elinin hafifliginden İnşallah çok kolay talatırsınız sizde..Şimdiden geçmiş ve hayırlı olsun

Evet cok haklisin zaten bana bir hafta once randevu alin dediler sonra ayni gun veya ertesi gun ameliat olacaksiniz dediler.
Insallah dediginiz gibi olur cok tsk ederim guzel dualariniz icin
Evet ozelden isterim onereceginiz oteller varsa cok sevinirim

Cevap verdiginiz icin cok tsk ederim oncelikle!
Ben bogazici tip merkezinde ameliat olacagim ismail beyle cok memmun kizlar var bu forum da
Esim yanliz basina otelde kalman riskli diyor billiyorum artik insallah bisey olmaz
Istanbulda hiç tanıdığınız yok mu
Iyi bi Otel bulursanız güvenilir olur bi problem olmaz.. inip kendi yemeğinizi yiyebilir wc işinizi yazabilirsiniz ben yaptım gayette oldu hiç olmadı otele vereceğiniz parayı hastaneye verip iki gece kalın hem hemşireler olacak.. Bu da bi fikir tabi.. şalvar tarzı şey giyin alt tarafı lastikli yani elinle sıyırdığında kolayca insin üst tarafa fermuarlı baya bol bi şey giyin zaten üst taraf soyunma giyinme olmaz hastanede giydirirler size yardımcı olurlar.. bence bi sıkıntı olmaz Allah yardım eder tarih belli mi işim olmazsa gelip yardımcı olabilirim

Fazlanazli canim istanbulda kimsem yok ne yazikki hastanede kalmak isterim tabiki ama yer olursa kalirsiniz dediler insallah yer olur da bes gun bile kalsam daha iyi olur benim icin
Tarih 22 /12/2014 te gelecegim bir hafta
Allah razi olsun gercekten ne diyecegimi bilemiyorum eger cok kotu olursam yanimda birinin olmasini cok isterim
Zaten cocuklarim dan da uzak olunca psikolojim kotu olacak

Canim bende yalniz geldim izmire ve otelde kaldim..arkadaslar herseyi yazmis zaten yukarida..ben otelimi gelmeden ayarladim ve otel personeli bana hastanede hemserilerden fazla yardimci oldular.hergün odami dezinfekte yapiyorlardi benim icin..benim ameliyatin ilk 3 günü baya agrili gecti ama insan bir sekilde basariyor inan..benimde pisikolojimi bozan cocukarimi birakip gelmem oldu.cok agladim buralarda..ama sende basaracaksin merak etme..birde sonucu görünce sonsuz mutlu olucaksin

Insallah canim sagol

Hiç korkma Allah yardım eder daha çok vakit var elimden geleni yaparım sıkıntın en fazla üç gün sonra gerçekten çok güzel seni izlemeye alıyorum benim fotolarım var sonucu kendin gör çok mutlu olacaksın

Gercekten icimi rahattiniz kizlar Allah razi olsun hepinizden kendili yanliz hissetmiyorum artik esim de pek sevindi sayenizdebi bakim resimlerine
Mutlu olacagimdan eminim

Ben veli aslanda burun ameliyati oldum memnun kalmadim ismail beyi bilmiyorum nasıldır ama hastane hemsireleri iyiydi iki gün orda kalsaniz sonra otele ciksaniz daha iyi olur bencede

bana kalırsa en azından 2 gün sana yardımcı olabilecek bi hasta bakıcı falan bul rahat edersin.ağrı kişiye göre değişiyor ben ilk 3 günü biraz zor geçirdim sonrası bi şekilde yetiyorsun kendine .önden düğmeli olsun giyeceklerin altınada rahat şeyler giy.burda herkes çok yardımcı birbirine aklınna ne takılırsa yaz canım

Ben veli aslanda burun ameliyati oldum memnun kalmadim ismail beyi bilmiyorum nasıldır ama hastane hemsireleri iyiydi iki gün orda kalsaniz sonra otele ciksaniz daha iyi olur bencede
Saol canim insallah otyledir

Evet canim ya burda ki kizlar ne kadar yardim sever aile gibi cok mutlu oldum ve rahatladim buraya icimi actigimdan berli

Evet canim ya burda ki kizlar ne kadar yardim sever aile gibi cok mutlu oldum ve rahatladim buraya icimi actigimdan berli
banada çok yardımcı olmuşlardı burdan aldığım cesaretle yatırdım bende şuan 12. günüm şükür çok daha iyiyim .bende bana yaptıkları gibi yardımcı olmay çalışıyorum yeni yaptıracak arkadaşlara sende her türlü konuda yazabilirsin kim olsa yardımcı olur.herşey gönlünce olur inşallah.ayrıca senin gibi yurtdışından gelip yaptıranda çok oldu

Allah daha iy etsin canim
Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…