• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bogazici tip merkezi gogus buyutme yardim lutfen

Kızlar bu ismail bey^'e yaptıranlar memnun mudur?Kendisiyle görüşmem oldu fakat çok kararsızım ameliyat konusunda :(

Kızlar bu ismail bey^'e yaptıranlar memnun mudur?Kendisiyle görüşmem oldu fakat çok kararsızım ameliyat konusunda :KK43:
Slm canim gorusmen nasil gecti ismail beyle ben henuz girusemedim zaten gorustugum zaman da ameliatan cok az once gorusecegim icin bende bilgi istiyordum hangi marka kullaniyor aceba ?

Kızlar bu ismail bey^'e yaptıranlar memnun mudur?Kendisiyle görüşmem oldu fakat çok kararsızım ameliyat konusunda :KK43:
Slm canim gorusmen nasil gecti ismail beyle ben henuz girusemedim zaten gorustugum zaman da ameliatan cok az once gorusecegim icin bende bilgi istiyordum hangi marka kullaniyor aceba ?

Selam kizlar cok mutluyum biletimi aldim artik kesinlesti ameliat olmam :KK55:
23 aralik istanbuldayim insallah size geldigim zaman bilgileri aktaririm artik ameliat gunum ve doktorun soyliyeceklerini :Dcok heyecanliyim simdiden

Back