- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
-
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Kılcik ya da sert kabuklu bir sey yerken cizilmis olabilir. Basima geldi. Rontgende asla cikmaz. Nefes al ve iki saniye sabret baksin. Bende ogururum ama 2 saniye suruyor zaten derin nefesle bakacgi kadar dur gene ogurursun.Bakamadı çünkü çok midem bulandigi için ogurmekten bakamadı doktor kamera ile röntgen çekti mecburen orda bisey görünmüyo dedi
Öyle birşey varsa tedavisi nasıl oluyor peki şimdi düşünüyorum da ilk olduğu zaman akşam yemeğinde balık vardıKılcik ya da sert kabuklu bir sey yerken cizilmis olabilir. Basima geldi. Rontgende asla cikmaz. Nefes al ve iki saniye sabret baksin. Bende ogururum ama 2 saniye suruyor zaten derin nefesle bakacgi kadar dur gene ogurursun.
O zaman balık kılçığı takılmıştırÖyle birşey varsa tedavisi nasıl oluyor peki şimdi düşünüyorum da ilk olduğu zaman akşam yemeğinde balık vardı
Benimde balik kilcigi cizmis. Bende takili kaldi falan sandim baya takilma hissiydi çünkü.Öyle birşey varsa tedavisi nasıl oluyor peki şimdi düşünüyorum da ilk olduğu zaman akşam yemeğinde balık vardı
Çiğ pancar gerçekten çok kötü yakıyo boğazı geçen haftada ben yemiştim soguk süt için biraz iyi geliyorO zaman balık kılçığı takılmıştırBen de bu sabah çiğ pancar yedim Boğazım yanıyo yanma hissi geçmedi hala kaynar su içmişim de boğazım yanmış gibi bi his çok sinir bozucu
Öyle mii bilmiyodum bilsem çiğ yer miydimÇiğ pancar gerçekten çok kötü yakıyo boğazı geçen haftada ben yemiştim soguk süt için biraz iyi geliyor
Bende bilemedim ilk ve son yiyisim oldu pişmişi turşusu ne kadar güzelse çiğ hali bi o kadar kötüÖyle mii bilmiyodum bilsem çiğ yer miydimneden öyle bişey yaptığımı da bilmiyorum turşusunu yaptım doğrarken kıtır kıtır yedim hoşuma gitti derken ay bi yandı boğazım bu saat oldu aynı
İşte şimdi biri burda söyleyince acaba olabilir mi diye düşündüm evet gittim bir ay önce salı günü tekrar gidicemYalnız balık kılçığının çıkması lazım ordan kbb ye gittiniz mi? Belki muayene ederken çıkarır hemen varsa
Tabi doktora bildirin bu durumu da gerilerdeyse bakarsınız kamerayla falan bakıyorlar ya gerçekten minicik bişey zaten kılçık görür çıkarır hemen geçmiş olsun valla zor bi durum Boğaz’da takılma hissiİşte şimdi biri burda söyleyince acaba olabilir mi diye düşündüm evet gittim bir ay önce salı günü tekrar gidicem
Aminnn çok teşekkür ederimTabi doktora bildirin bu durumu da gerilerdeyse bakarsınız kamerayla falan bakıyorlar ya gerçekten minicik bişey zaten kılçık görür çıkarır hemen geçmiş olsun valla zor bi durum Boğaz’da takılma hissitez zamanda kurtulun
Sinirsel olabilir buaralar üzücü birşey yasadinizmi yada kafanıza birşey tskiyorsaniz oluyor birde psikystri bölümünü öneririm.Benim hiç geçmiyor 7/24 orda