- 2 Ekim 2014
- 2.335
- 5.030
- 38
-
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Salı gününe aldım randevu ama işte bi yandanda korkuyorum aklıma takıldıAyni hissi yaşadim bir kaç ay önce ama doktora gitmedim su içmeyi sıklaştırdım, bol bol su içtim kendiliginden geçti benim.
Geçmezse gidecektim doktora.
Gecmiyorsa tekrar gidin.
Benim hiç geçmiyor 7/24 ordaBenim de ilaç içince sanki oraya yapışmış gibi oluyor su içiyorum bişeyler yiyorum yok geçmiyor. 2 3 saat sonra geçiyor o his
Gittiğiniz doktor kbb mıydı?Benim hiç geçmiyor 7/24 orda
Evet bir ay sonra tekrar gel geçmezse demiştiGittiğiniz doktor kbb mıydı?
Bir şey olsa mutlaka görürdü diye düşünüyorum. Cihazla falan baktı mı boğazınızaEvet bir ay sonra tekrar gel geçmezse demişti
Aslında şöyle oldu kamera ile incelemek istedi ama ben çok midem bulandigi için o kadar ogurdum ki doktor bakamadı kamera ile mecbur röntgen çekti bisey görünmüyor dedi ama röntgen çok da sağlıklı sonuç vermiyor bildiğim kadarıylaBalgam ve geniz akıntısı muaynede görülebilen bişey, görmese neden desin ki.
Bir şey olsa mutlaka görürdü diye düşünüyorum. Cihazla falan baktı mı boğazınıza
Bakamadı çünkü çok midem bulandigi için ogurmekten bakamadı doktor kamera ile röntgen çekti mecburen orda bisey görünmüyo dediBir şey olsa mutlaka görürdü diye düşünüyorum. Cihazla falan baktı mı boğazınıza
Nette bu dediginiz hastalığı okudum ben daha kotusunden korkuyorumGlobus histericus? olmasın.
Korkmayın inşallah önemli bir şey yokturBakamadı çünkü çok midem bulandigi için ogurmekten bakamadı doktor kamera ile röntgen çekti mecburen orda bisey görünmüyo dedi
Benim hiç geçmiyor 7/24 orda
Evet verdi iki tane alerji ilacı bide antibiyotik verdialerji ve buna bağlı geniz akıntısı olabilir. Alerji ilacı verdiler mi?
Evet verdi iki tane alerji ilacı bide antibiyotik verdi