Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Kadını

bnde boğayım ve sanki benim burcumdan başkası yalanmış gibi geliyor.. çünkü en güzel burç boğa burcu....

boğa burcuyum ve burcumun çoğu özelliğini taşıyorum iyi ki bu burçtanımhihoyyyt

boğayım mutluyum burcumun tamamen özelliklerinide tasırım asırı dercede hemde:)))))))

Bende boğa burcu kadınıyım ve bütün boğaların ayrıcalıklı olduklarını düşünüyorum,tekrar dünyaya gelsem yine boğa olmak isterdim hepimiz çok şanslıyız çok seviorum burcumuu hihoyyyt

arkadaşlar bende boğayım bi iki şık bana uymuyor maviyi sevmem ve sabrsızım onun dışındaki herşey beni anlatıror

benim yaşadıklarım ben yazmışım gibi birebir aynısı

benim yaşadıklarım ben yazmışım gibi birebir aynısı

arkadaşımbir boğa kadını başka nasıl bukada güzel anlatılır ve ifade edilirdiki çok güzel anlatım bir şey hari boğa kadını asla affetmez sadece herzaman olduğu gibi kendini sevdiklei için feda eder ama o hep mutsuzluğunu ve kırgınlığını kendi içinde çok yoğun yaşar bence boğa kadınları çok özeller

akadaşım senden alıntı yapayım derken yanlışlıkla başka akadaştan aldım

Boğayım ben de alkisalkisalkis ve burcumun özelliklerini taşıyorum galibakaydirigubbakcemile3 :teytey: iyki boğayızkaydirigubbakcemile5

sanki beni anlatmışsınız ne güzell :))
bütün boğa kadınlarına sevgiler

evet biz boğa kadınları çok fedakarız sabırlıyız misafirperveriz sahipleniciyiz biz diğer burçlardan ayrılıyoruz bu özelliklerimizle :bbo:ama çok inatçıyız beeekötükedihüso

Taşıdığım ve bana yakın olan özellikler :1closedeyes:

bende boğayım ve burcumu çok seviyorummmm

bende baskın olan tarafsa yapay hiçbirşeyi sevmiyorum yapma çiçek görmekten nefret ederim

bende boga burcuyum,bu kadar dogru olur yani tam ben :)bir kac yerler farklı oda malesef müzik aleti falan calamıyrum bide kırmızı ve siyah rengi severim mavi degil:)))

arkadaslar demekki hepimiz burçumzun özelligini tasıyoruz arkadasın dedigi gibi biraz inatiz ama olsun bizi seven böyle sevsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…