Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Kadını

slm bende boğa burcuyum.boğa kadının istediği zaman yapamayacağı hiç birşey yoktur.engel tanımazlar yenilgiyi kabullenmezler.her zaman zaferle gecelecek mutluluğa odaklanırlar.bu konuda mütevazi olamıyacağım arkadaşlar,kendimle gurur duyuyorum ve bir boğa kadar kuvvetli oluşumla...eh birazda inatçı olasam herşey daha güzel olacak ama bi de şu yönlü düşünecek olursan bu inat belkide bizi zafere ulaştıran.değil mi ama?

merhaba utopia gercekden olduu gıbı benı anlatmışın kalbım kırıldımı bırdaha yerıne gelmıo malesef cok kıncıyımde ondan herhalde hemen bır kalın duvar cekıom kalbıme onu bırdaha kımse kıramıo sana tesekkur ederım saol elıne yureyıne sağlık aynı ben be kardeş bır boga ancak bu kadar tarıf edılır süpersın senı kokulu öpüyorum ıyıkı boğa domuşuz dıyorum :1hug: :asigim: a.s. :teytey::teytey::teytey:

bir tek sanat konusu uymuyor bana
bu anlamda ne kulağım ne gözüm vardır ne de elim bi şeye yatkındır
biraz odunum diyebilirim kısaca

Boga burcunu cok guzel tanitmissiniz bu kadar olurdu.benim birde merak ettigim sey es secimi kimlerle olmali hangi burcla daha iyi anlasir bir boga kadini.

evet beni anlatmışsın harfi harfine amma
Süslü püslü olması yerine elbiselerinin pahalı, kaliteli, pratik olmasını isterler
pek süslü püslü değilimdir

Çok sevorum burcumu. çocuklarımın ileride BoğA olarak doğmasını çok isterdM.
Ama bi özellıgımı sevmıorum,bana zarar veren biri oldugu zaman yada bir hakaret bir suçlamada susup kalıorum.Kötü olmamak kımseyı ıncıtmemek adına kendımı savunamıorum.Sankı hatalı suclu ben mısım gibi susup dınlıorum.bu nasıl bir ruh halıdır bende anlamıorum.Çok kıskanç oldugumuz söylnılıor kımseyı kıskanmadm bu zamana kadar aksine ÇOK KISKANILIORUM ÇEKEMEYEN ÇOK KISI VAR YERİN DİBİNE SOKMAYA CALISAN MESELA.çok sık kız ark ve akraba kıskanclıgına ugrıorum.ya siz?

bende boğayım...ama şunlarıda eklemek isterim.boğa kadınları kıskanç,inatçı,paylaşmayı seven,liderlik gücüne sahip,ilgiyi seven,anlayışlıdır

kızlar vallahi boğa burcu olmak harika bende yazılan tüm özelliklerini eksiksiz taşıyorum . ahh birde şu kıvırcık saçlar ve iri vucut olmasa :)

vee boğa burcu insanı haksızlığa tahammül edemez..müdahele edemiyosa eğer, kendini yer bitirir... Kendimden biliyorum senağlama

yav beni anlatmış..demek ki bu anlaşılmaz sabrım, bir kere yok deyince aklıma getirmeyişim.bir anda tamam dedim mi ölecek olsam vazgeçmeyişim.
benden değil burçtanmış beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

olmaz mı gzüelim olmaz mı.
aman bir kere kavga edersem bir daha yüzüne bakma dedğiğim için susarıma am suratımla döverim.ve içimde asla bırakmam ,şaka yada samimi ortamda yada gerçekten sinirlendiğim bir olayda eski dertelride döküveririm.
her şeye tek tek sinrilenmem kendimi yerim sorna hepsini birden dökerim yüzüne .................offffffffff boğayım korkun benden kaydirigubbakcemile

burcumu bende çokkkkkkk seviyorum ve boğa burcu insanlarına ayrıca bi sempati duyuyorum hepinizi seviyorum boğalar :)

valla süper bir yazı bayıldım.tam ben.yani %95 ben.teşekkür ediyorum.okurken çok keyif aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…