Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Kadını

çok dogru yazmışsın tıpkı beni anlatmışsın ben boga kadını olmaktan grur duyuyorum seviyorum arkadaşlar boga burcunun başta gelen özellikleri kısaca sinirlidir kıskançtır ama sevdiğini kıskanır mal mülk degil.sadık olurlar tek eşliliği severler fedakar merhametli kendine güvenen insanlardır ve güzelliğin simgesidir bogalar....birazda tembel :)

bende boga burcuyum ve aynen özellikleri tasiyorum ben araniza yeni katildim

bende burcumun bütün özelliklerini taşıyan bir boğayım arkadaşlar bende bütün boğa kadınlarını çok seviyorum...

yani ben.birde boğalar için söylenen şu tembellik meselesi var ya, onu kabul etmiyorum.çok çalışkandır boğa burcu ancak rahatına düşkün ve ehlikeyf olduğu için, elindeki imkanların tadını çıkarmaya bakar.

dogum tarihim koc oldugumu gosteriyor ama boga tam beni anlatiyor tipatip ben bu isten bisey anlayamadim gitti simdi ben hangisiyim

bende bütün arkadaşlarıma katılıyorum.hep boğa burcu olmaktan gurur duymuşumdur.ne mutlu boğa burcuyum diyenlere:)

bende boğayım yükselenim koç böyle oluncada bi dengesizlik oluyo tabi....hakketen harikayız biz...:KK66:)))

kizlar daha oncede yazdim cevap alamadim ben kocum ama koc burcunun ozelliklerini tasimiyorum acaba diyorum burcum koc yukselenim boga olursa boga burcun ozelliklerini tasiyor olabilirmiyim mumkunmu bilen varsa cevaplarsa sevinirim.annem sabah vakti dogmusum diyor tam saati hatirlamiyo oyuzden yukselenimi bilmiyom vallaha hangisini okuyacagimi sasirdim ben

Boğa burcu kadını en guzel kadınların oldugu burcdur.güvenenilir dürüst cok dayanıklı ve venüsün etksıınden dolayı herhallerıyle guzel ve cekıcı kadınlardır. diğer burc grubundan kadınları her zaman kıskandırmıslardır :p

delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
olmaz mı gzüelim olmaz mı.
aman bir kere kavga edersem bir daha yüzüne bakma dedğiğim için susarıma am suratımla döverim.ve içimde asla bırakmam ,şaka yada samimi ortamda yada gerçekten sinirlendiğim bir olayda eski dertelride döküveririm.
her şeye tek tek sinrilenmem kendimi yerim sorna hepsini birden dökerim yüzüne .................offffffffff boğayım korkun benden kaydirigubbakcemile

Hepsini birden döküncede sonu acı oluyor ama.kaydirigubbakcemile3

Boğa burcu kadınının en iyi anlasacağı burc erkeklerini saymamı ıstermısınız?sırasıyla...
1-başak
2-oğlak
3-Akrep
4-Yengeç

çok sulu gözlüyüm,duygusallık ama nereye kadar, inatçıyım bu yönlerimi sevmiyorum..
ama iyi bir ev kadını olur boğa kadını evcimen eşine evine bağlı sadık olur.ona yaklaşmasını bilirsen tam bi ev kedisi gibi uysaldır ama damarına basmaya gör kaplan gibide yırtıcı ve asi olmasını da bilir.bende boğa olmaktan çok memnunum oğlum yengeç olacak ama kızım olursa boğa olmasını isterim...

selamlar olsun bütün boğa kadınlarına biz olmasak hayat hiç çekilmezdi heralde:roflol:ne dersiniz ha:dance:

Boş kafalı insanlara dayanamaz,kendine gerçek bir erkek arar. Karmaşık konularla ilgilenmez, felsefe yapmak yerine kendini pratik ve anlaşılır şekilde ifade etmeyi tercih eder. Düşmanlarına karşı ilgisiz, buz gibi, dostlarına karşı ise sıcak, samimi ve kötü günlerinde yanlarında bulunacak bir dost olur.

nasıl uyuyor bana süprizzzzz :nazar:

Evet,dogru,resim dersinde hep yüksek notlar alirdim.:lepi:
Ama genelde arkadasima yaptirdigim icin alirdim iyi notu -tatlicadiarzu-

Yoksa ki kesinlikle el becerim yoktur,sifir yani.. benneyaptımki

Ama cogu özellikler uyuyor valla,seviyorum kendimi de bogalari da :lepi:

yaşasın boğa kadınları.onlara sahip olan erkeklerde ne kadar şanslı olduklarını bir bilseler:lepi:

X