Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Boğa Kadını

ben bir boğayım siyahı pek sevmem benim rengim maviiiii yükselenim başak etkisi varmıdır acaba boğanın tüm özelliklerini taşıyorum bu kadar sabır fazla geliyor bir yaştan sonra

Disiplinli, sabırlı, açık sözlü, dürüst insanlardır. Birçok erkeğe
göre daha cesur ve merttirler.
Hayatta yaşamak zorunda kaldıkları bütün problemlere sabırla göğüs gererler ama damarına basarsanız öfkesi çevresindeki herkesi kaçırmaya yetecektir. Boş kafalı insanlara dayanamaz,kendine gerçek bir erkek arar. Karmaşık konularla ilgilenmez, felsefe yapmak yerine kendini pratik ve anlaşılır şekilde ifade etmeyi tercih eder. Düşmanlarına karşı ilgisiz, buz gibi, dostlarına karşı ise sıcak, samimi ve kötü günlerinde yanlarında bulunacak bir dost olur. Boğa erkeği gibi o da doğallıkları sever. Vazosunda yapma çiçekler göremezsiniz, kokuları hoş, egzotik kokulardır. Aslında kokular, sesler ve renkler onları çok etkiler. Parlak ve canlı renkleri severler üstelik bir de bu renk mavinin tonlarından biri ise dayanamazlar. Müzik ise başka bir büyüdür onlar için, sanata karşı yetenekleri vardır. Müzik aleti çalmak, resim yapmak, sergileri gezmek, doğanın içinde olmak onları mutlu eder. Görsel güzelliklerini sade ve zevkli giyinişleri ile pekiştirirler. Süslü püslü olması yerine elbiselerinin pahalı, kaliteli, pratik olmasını isterler. Herşeyi yavaş yapmaktan hoşlanır, temkinli davranırlar, acele etmeleri için dürtüklendiklerinde ise öfkelenebilirler ve saldırgan olabilirler. Dayanıklı insanlardır, ve zayıflığa tahammülleri yoktur.Hallerinden şikayet etmezler, sadıktırlar, misafirperverdirler. Ağır
olmaları, sükunetle hareket etmeleri çoğu zaman tembel oluşlarına yorulur. Aksine boğa kadını çok çalışkandır ve havadan para kazanmayı sevmez,emeğinin karşılığını almak ister.

Kırmızılar uyuyor ama...

Fazla disiplini sevmem,kurallara uymaktan çok kuralları ben belirlemek isterim .kaydirigubbakcemile3

Havadan para kazanmaya gelince şans oyunlarını tuttursam, :Saruboceq: büyük ikramiye bana çıkarsa hiç de hayır demem. :eek:

Onun dışındaki haksız kazançlara karşıyım tabiki :eek:lmaz:

Boğayım ben de alkisalkisalkis ve burcumun özelliklerini taşıyorum galibakaydirigubbakcemile3 :teytey: iyki boğayız

Bencede iyiki boğayız olumunekankayizsmile
Neredeyse tüm özelliklerini taşıyorum , boğa kadını olduğuma seviniyorum
yerimseniben opuyorumnanaktan

eliff yazdıklarını okuyunca beni analtıığını anladım.ve koşa koşa geldim:lepi:
iyiki boğa kadınıyım.
benim en kötü özelliğim kıskanç ve inatçı olmam
bu yüzden çekilmiyorum

bende bir boğayım ve bir çok özelliğini taşıyorum,inatçılık ve kıskançlık huylarımı hiç sevmiyorum ama:KK43:(

iyiki boğa burcuyum.burcumu çok seviyorum huyuma suyuma herşeyime hayranım.sanki içimde bir çocuk var yaramazmı yaramaz şımarıkmı şımarık ama yeri geldiğinde ağırmı ağır bu huylarım harika hiççç bitsin istemiyorum şenşakrak biriyimmmm :)))))))
ama çok sinir var azcık azalsa,sabrediyorum sabrediyorum sabrım taştımı offfffff yaklaşmasınlar bana ozaman gözüm görmüyo hiç bişeyi ozaman :KK43:(

Ben de boğa burcuyum ve kendime hayranım. Ancak ay burcum "oğlak" olduğu için, boğanın sert karakteri oğlakla daha sert hale geliyor. Maalesef hiç duygusal değilim. Duygularım çoook derinlerde. Ulaşmak isteyen birçok çelik duvarla karşılaşır. Kimi sevdiğimi ya da nefret ettiğimi belli etmem. İçimde saklarım, misilleme yaptığımda anlaşılır ancak. Sanırım bu da doğum haritamın oğlaklar ve akreplerle dolu olması yüzünden. Çok zor karar veririm ama verdim mi de dünya yıkılsa dönmem sözümden. Bazen çok konuşurum ama asla boş konuşmam. İnsanları standartlarıma göre sınıflandırırım. Sığ insanlarla işim olmaz.
Ayrıca ben bir süperstarım. Kokoş değilim, tam bir yıldızım....

göre daha cesur ve merttirler. Hayatta yaşamak zorunda kaldıkları bütün problemlere sabırla göğüs gererler ama damarına basarsanız öfkesi çevresindeki herkesi kaçırmaya yetecektir. Boş kafalı insanlara dayanamaz,kendine gerçek bir erkek arar. Karmaşık konularla ilgilenmez, felsefe yapmak yerine kendini pratik ve anlaşılır şekilde ifade etmeyi tercih eder. Düşmanlarına karşı ilgisiz, buz gibi, dostlarına karşı ise sıcak, samimi ve kötü günlerinde yanlarında bulunacak bir dost olur. Boğa erkeği gibi o da doğallıkları sever. Vazosunda yapma çiçekler göremezsiniz, kokuları hoş, egzotik kokulardır. Aslında kokular, sesler ve renkler onları çok etkiler. Parlak ve canlı renkleri severler üstelik bir de bu renk mavinin tonlarından biri ise dayanamazlar. Müzik ise başka bir büyüdür onlar için, sanata karşı yetenekleri vardır. Müzik aleti çalmak, resim yapmak, sergileri gezmek, doğanın içinde olmak onları mutlu eder. Görsel güzelliklerini sade ve zevkli giyinişleri ile pekiştirirler. Süslü püslü olması yerine elbiselerinin pahalı, kaliteli, pratik olmasını isterler. Herşeyi yavaş yapmaktan hoşlanır, temkinli davranırlar, acele etmeleri için dürtüklendiklerinde ise öfkelenebilirler ve saldırgan olabilirler. Dayanıklı insanlardır, ve zayıflığa tahammülleri yoktur.Hallerinden şikayet etmezler, sadıktırlar, misafirperverdirler. Ağır
olmaları, sükunetle hareket etmeleri çoğu zaman tembel oluşlarına yorulur. Aksine boğa kadını çok çalışkandır ve havadan para kazanmayı sevmez,emeğinin karşılığını almak ister.

valla aynı bennnn... taşıyorum burcumun özelliğini vesselam....

göre daha cesur ve merttirler. Hayatta yaşamak zorunda kaldıkları bütün problemlere sabırla göğüs gererler ama damarına basarsanız öfkesi çevresindeki herkesi kaçırmaya yetecektir. Boş kafalı insanlara dayanamaz,kendine gerçek bir erkek arar. Karmaşık konularla ilgilenmez, felsefe yapmak yerine kendini pratik ve anlaşılır şekilde ifade etmeyi tercih eder. Düşmanlarına karşı ilgisiz, buz gibi, dostlarına karşı ise sıcak, samimi ve kötü günlerinde yanlarında bulunacak bir dost olur. Boğa erkeği gibi o da doğallıkları sever. Vazosunda yapma çiçekler göremezsiniz, kokuları hoş, egzotik kokulardır. Aslında kokular, sesler ve renkler onları çok etkiler. Parlak ve canlı renkleri severler üstelik bir de bu renk mavinin tonlarından biri ise dayanamazlar. Müzik ise başka bir büyüdür onlar için, sanata karşı yetenekleri vardır. Müzik aleti çalmak, resim yapmak, sergileri gezmek, doğanın içinde olmak onları mutlu eder. Görsel güzelliklerini sade ve zevkli giyinişleri ile pekiştirirler. Süslü püslü olması yerine elbiselerinin pahalı, kaliteli, pratik olmasını isterler. Herşeyi yavaş yapmaktan hoşlanır, temkinli davranırlar, acele etmeleri için dürtüklendiklerinde ise öfkelenebilirler ve saldırgan olabilirler. Dayanıklı insanlardır, ve zayıflığa tahammülleri yoktur.Hallerinden şikayet etmezler, sadıktırlar, misafirperverdirler. Ağır

karmaşık konularla ilgilenmez ve felsefe yapmazlar, pratiktirler hiç ama hiç olmadı bir boğaya.. boğa dediğin asla pratik olmaz, en karmaşığı seçerler ve felsefeye düşkündürler.. en azından ben ve çevremdeki diğer boğalar öyle..

gerisini tutturmuşsunuz..

X