- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.718
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Kadınları ile hiç husumetim yok eğlenceli hatta duygusal kankim gibi sende öyle güzel kalplisin ki mamalar bile taşıyorsun yanın daKız yok valla cimri değilizyemeğe keyife o kadar para döken insanlar cimri olur mu. Tamam bakmıyorum linçle
Canımsın sadece cimriliği reddettim ama anlaşması biraz zor bir burç olabirizKadınları ile hiç husumetim yok eğlenceli hatta duygusal kankim gibi sende öyle güzel kalplisin ki mamalar bile taşıyorsun yanın da
Kardeşim varya pintinin teki erkoları da numunelik yaa... Yemeğe keyife döküyor ama kendi aç çünkü hahah
Chicago bullslar kapatılsın.
Çok kalppCanımsın sadece cimriliği reddettim ama anlaşması biraz zor bir burç olabirizkatır inadımız var mesela bunu aşmak çok zor.
Görümcem oğlak çok iyi anlaşıyoruzÇok kalpp
Bende artık öğrenilmiş çaresizliksin boğa burcuGerçi ben politik olunca anlaşamadığım insan yok keyfime bağlı.
Boğa ve oğlak anlaşır denmesi astroloji de tam bir skandal. İki inat iki lider ozelllik kişi de kim haklı çıkabilir sence gülüm
Ya araya farklı enerjiler girdi mi değişir yükselen burçlar falan dengeliyosunuz birbirinizi kadın ve erkek cidden değişik demek ki genel hayatta olduğu gibi burçta da.Görümcem oğlak çok iyi anlaşıyoruzama onun memnuniyetsizliği beni bazen öldürüyor ne gittiğimiz mekanlardan memnun kalır ne siparişlerimizden sen de mi öylesin
Evet tam olarak öyle, alıştığı mekanlara gitmek istiyorYa araya farklı enerjiler girdi mi değişir yükselen burçlar falan dengeliyosunuz birbirinizi kadın ve erkek cidden değişik demek ki genel hayatta olduğu gibi burçta da.
İlişkide ben anlasamiyorlar tezini hala savunuyorum anca diğer burçlarının dengelemesi lazım.
Ben öyle değilim ya ama oğlak biyere alışırsa severse hep o mekana gitmeye meyil eder aynı şeyi yer farklı seylere çok açık olmaz biraz konfor alanından çıkabilen bir burç değil ondan o özeliği tam almış o görümcen bide kendi seçecek beğencek illa
Evet tipik oğlak iyi ki yan yana değilsin boga heryerde gezip yer yay gibi full yiyecek paylaşırlar hatta storyler deEvet tam olarak öyle, alıştığı mekanlara gitmek istiyorfarklı şehirlerde yaşadığımız için anlaşıyoruz belki de, sürekli görüşsek illa ki zıtlaşırız gibi.
Üyelik iptali diyorTokatlı fıstık burhan nereye gitti ay konuyu da kaçırmışımburalar da hep ego kokmuş oturan boğalar egoist olduklarını da kabul etmezler şimdi.
Bilemedim ki nolduysa merak ettim bende.Üyelik iptali diyor
Bir şey mi oldu acaba
Kiskandin miBuyrun arkadaşlar sex düşkünü pisboğaz boğaları gömme seansımız başlamıştır.@Orangegreysky @theblackswan
Bebeğim benim tek kıskandığım şey Venüsü beraber paylaşıyor olmamızdır. Bir terazinin kıskanacağı çok az şey vardır.Kiskandin mi
Var var bayağı dövdüler.Akrep burcu için konu var mı
BenBebeğim benim tek kıskandığım şey Venüsü beraber paylaşıyor olmamızdır. Bir terazinin kıskanacağı çok az şey vardır.Sen de anlat hele nasıl birisin
Hadi ya Allah rahmet eylesin diyimVar var bayağı dövdüler.
Aaa sen.Bencok sabirli, anlatmayi degil dinlemeyi severim. Kiskanc degilim. Yemek yemeyi cok severim. Sakin yapim vardir. Herkesle kolayca anlasir ama herkesle arkadas olmam
Giiiz tam ben buAaa sen.