-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Eşimle ikimizde boğayız gerisini sen düşünÖlümüne hemde canım kv boğa
Erkeklerin çoğu öyle programlanmış bogadan geldiğini sanmıyorumBenim 2 yıllık sevgilim boğa ne yalan söyliyim bence erkekte en harika özellikler bunlarda dndkdjjd sadece hataları kabul etme problemleri var asla etmiyorlar onun dışında genel olarak uyumlu hanımcılar
Valla doğru bu ben ve eşimMaalesef domuz gibi yiyoruz arkadaşlar. Ben bir oturuşta beş lahmacun gömdüğümü bilirim. Tabakhaneye bok yetiştirir gibi Boğa’ya yemek yetiştiremezsiniz. Açken çok sinirli oluyoruz.
Göbeklerinizi tokuşturup yarasın diyor musunuzValla doğru bu ben ve eşim
Ego Ankara'da bi otobüs aşgım boğadaki malumun ilanıdır en fazlaAy lütfen birileri şunları gömsün yaa yetiş yaaderyadenizzz yetiş yaa Gama Capella Ego koktu buralar yetişinn
Ohh içim rahatladı. Kalemine sağlıkboğa burcu heyyy.
Oglaktan aşağı kalır yanınız yok inatta ,dik kafalı, obez olmaya meyilli uykucular sizi.
Boğa burcu kardesimle saç baş kavga ettiğimizi biliyorum. Zor anlaşıyorum zor ... Evlerden ırak bı burç bencil kıskanç cimriler.
Bir tane kankim boğa burcu kadını herşeyi abartır aşırı bağlanır platonik aşık olur mesaj atma hayırrrrr desem de atar ağlak bir kızçe çok çektim çok.
Yeni bir flört edineyim dedim kırmızı görmüş boğa kesiminden çıktı baş edemedim bence akrep vs halt etmiş yanında en manyak burç istek olarak. Hemen ben de vınonu da kesimhaneye yolladım kafam da. Ayrıca sıfır mizah , sıfır diğerinin mizahını anlama kabiliyeti, sıfır kültür muhabbetleri vs. kıvrak zekasını meşgul ettiği şeyler çok farklı oluyörrr...
Ohh içim rahatladı. Kalemine sağlık
Yok o kadarda yapmıyoruzGöbeklerinizi tokuşturup yarasın diyor musunuz
KocamdırBuyrun arkadaşlar sex düşkünü pisboğaz boğaları gömme seansımız başlamıştır.Orangegreysky theblackswan
Arkandan konuşuldu bileBoğalara laf yok.
Ben de boğayım
Püüüüü size .Arkandan konuşuldu bile