- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Hem eşim hem ben boğayızBuyrun arkadaşlar sex düşkünü pisboğaz boğaları gömme seansımız başlamıştır.Orangegreysky theblackswan
Ah analar çilekeş analar bir ay daha dayanamadınız mıAy kızım boğa burcu takipteyim
Eh işte terazinin muadili diyelimMütevazi olamayacağım en şahane burç, ne kötülüğünü gördün.Venüs etkisiyle güzellik desem bizde, iyi seks desen bizde, şahane el lezzeti desen bizde, keyif pezevenkliği hedonistlik desen bizde hem ağzın hem başka yerlerin doyuyor. Değil mi? ailurophile
Ah analar çilekeş analar bir ay daha dayanamadınız mı
Benim yükselen Terazi çıkıyor. Double venüslük desen o da bende, venüs kadınları çok güzel oluyorlarEh işte terazinin muadili diyelim
Evet ben de çok tembelim götümü yerden kaldırana kadar saatler akıp geciyor.Benim yükselen Terazi çıkıyor. Double venüslük desen o da bende, venüs kadınları çok güzel oluyorlar
Tek eksimiz keyif insanı olduğumuz için çok tembeliz. Ben tembelim, salarsam feci salıyorum; o yüzden sürekli kendimin kötü taraflarıyla savaşıp, kendimi harekete zorluyorum.
Evet beğeniriz kendimizi biraz dıştan soğuk görünüyormuşuz bizi tanımayanlar öyle düşünüyormuş bizi tanıdıktan sonra oldukça sıcak kanlı olduğumuzu söylüyorlar ben onların yalancısıyımBence biraz garip tavırları var. Ve biraz kendilerini beğeniyor olabilirler.Çok fazla boğa tanımadım Ay tanısam neler derdim kim bilir. Bu tanımadığım halim
Vede inatçılıkS A B I R S I Z
V E
A C E L E C İ
Ölümüne hemde canım kv boğaVede inatçılık
Neden büyük harflerle yazdığını şimdi anladım.Ölümüne hemde canım kv boğa