Boğa Burcu

4 senedir birlikte olduğum angrybird kişisi.. Yemek profosörü olur kendisi. Mekan mekan gezip lezzet keşfine çıkıyoruz. Ülkede Karadeniz ve doğu harici bir çok şehire hususi yemek yemeye gittik dkdkdk oralara da gidicez çünkü adamın içinde kalır hoş zaten gitmiş ama bir daha gitmesi lazım çünkü tutusu şişer. Özel hayat ise olduğunun ikinci günü sanki yıllardır olmamış gibi bir tavır Başka başka.. Çok kıskanç oluyorlar sanırım bu burcun hepsinde var bu. Birde para kazanmayı iyi biliyor bu insanlar hırslı ve çalişkan bi yapıları var diyebilirim cidden. Keyif yapmayı sevdikleri için işi gücü halledeyim ki rahat bi yaşamım olsun gibi bakıyorlar sanırım İnatçı ve dediğim dedik insanlar mesela son kavgamız mutfak tüpüne büyük tüp dememden çıktı fikir tartışması yaşadık yani ne var işte tüp ya bu.. Ben akrep burcuyum yükselenim kova. Onun yükseleni akrep birde bana şans falan dileyin çok zor hayatım benim

Bence biraz garip tavırları var. Ve biraz kendilerini beğeniyor olabilirler. Çok fazla boğa tanımadım Ay tanısam neler derdim kim bilir. Bu tanımadığım halim

Mütevazi olamayacağım en şahane burç, ne kötülüğünü gördün. Venüs etkisiyle güzellik desen bizde, iyi seks desen bizde, şahane el lezzeti desen bizde, keyif pezevenkliği hedonistlik desen bizde hem boğazın hem başka yerlerin doyuyor. Değil mi? ailurophile

Eh işte terazinin muadili diyelim

Eh işte terazinin muadili diyelim
Benim yükselen Terazi çıkıyor. Double venüslük desen o da bende, venüs kadınları çok güzel oluyorlar

Tek eksimiz keyif insanı olduğumuz için çok tembeliz. Ben tembelim, salarsam feci salıyorum; o yüzden sürekli kendimin kötü taraflarıyla savaşıp, kendimi harekete zorluyorum.

Evet ben de çok tembelim götümü yerden kaldırana kadar saatler akıp geciyor. Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor işte.

Bence biraz garip tavırları var. Ve biraz kendilerini beğeniyor olabilirler. Çok fazla boğa tanımadım Ay tanısam neler derdim kim bilir. Bu tanımadığım halim
Evet beğeniriz kendimizi biraz dıştan soğuk görünüyormuşuz bizi tanımayanlar öyle düşünüyormuş bizi tanıdıktan sonra oldukça sıcak kanlı olduğumuzu söylüyorlar ben onların yalancısıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…