Boğa Burcu

Neler dedik vazgeçiremedik. Çok beddua yemiştim. :/

Dedigin gibi bana sen kalpsizsin demişti üstüme iyilik sağlık aaa... Çok sert lafları var onların. Daha sonradan bana baskı yapma beni böyle etkileyeceğini mi sandın diye terslendim sihirli cümlelerimle tak diye heryerden sildim.
Öyle bisiler geveler gibi oldu sustu kaldı birşeyler yapardı falan tık yok sanırım ölmüş olmalı her katil gibi olay yerine mi gitsem? vazcaydım

Hahahhah son derece haklısın bebeğim bir boğa burcu olarak yine bir şeyler yiyip içmeye hazırlanırken izledim bunu o ağız hiç boş kalmaz

Kıskanç değilim erkeği kadını farklıdır belki ama diğer hepsi tamam

Ay bu nasıl nefret

Boğalar candır can
En yakın dostum boğa
Birlikte buluşup yemek yiyoruz sonra tatlı sonra yine yemek şeklinde çok güzel bir döngümüz var
Karakter olarak da iyi olurlar

Cimri ve bencil bir burç kesinlikle değiliz aksine çok fedakarız. Ben bagajda torba torba mama bulunduran insanım yahu ne bencilliği

Cimri ve bencil bir burç kesinlikle değiliz aksine çok fedakarız. Ben bagajda torba torba mama bulunduran insanım yahu ne bencilliği
o ayrı o ayrı cimrilik ve bencillik genel bilinen özelliği araştır baak hele Gömmeye geldim ben kardeşim kankim flortum derken bogadan gözümü açamıyorum etrafim da tabi linç is coming yani
Beni biricik burcum oğlağı da heşlediler fişlediler bişi demedim mizah eyliyoruz hem çünkü insanların bir bildiği vardır kim dört dörtlük eleştiriye açık olunuz iki kelam da mı etmiyelim. ailurophile

Yok yok hiç bulaşma

Kız yok valla cimri değiliz yemeğe keyife o kadar para döken insanlar cimri olur mu. Tamam bakmıyorum linçle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…