- 28 Nisan 2022
- 1.059
- 2.250
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Egosundan vurunca takmıyorBana denk gelenden 3 gün içinde kurtulmuştum. Aşırı ağlamıştı ve kafayı çok fena takmıştı bana. Aman dikkat edin. Çok detay bilmiyorum. İyi ki bilmiyorum...
Neler dedik vazgeçiremedik. Çok beddua yemiştim. :/Egosundan vurunca takmıyor
Neler dedik vazgeçiremedik. Çok beddua yemiştim. :/
Hahahhah son derece haklısın bebeğimMütevazi olamayacağım en şahane burç, ne kötülüğünü gördün.Venüs etkisiyle güzellik desen bizde, iyi seks desen bizde, şahane el lezzeti desen bizde, keyif pezevenkliği hedonistlik desen bizde hem boğazın hem başka yerlerin doyuyor. Değil mi? ailurophile
Kıskanç değilim erkeği kadını farklıdır belki ama diğer hepsi tamam4 senedir birlikte olduğum angrybird kişisi.. Yemek profosörü olur kendisi. Mekan mekan gezip lezzet keşfine çıkıyoruz. Ülkede Karadeniz ve doğu harici bir çok şehire hususi yemek yemeye gittik dkdkdk oralara da gidicez çünkü adamın içinde kalır hoş zaten gitmiş ama bir daha gitmesi lazım çünkü tutusu şişer. Özel hayat ise olduğunun ikinci günü sanki yıllardır olmamış gibi bir tavırBaşka başka.. Çok kıskanç oluyorlar sanırım bu burcun hepsinde var bu. Birde para kazanmayı iyi biliyor bu insanlar hırslı ve çalişkan bi yapıları var diyebilirim cidden. Keyif yapmayı sevdikleri için işi gücü halledeyim ki rahat bi yaşamım olsun gibi bakıyorlar sanırım İnatçı ve dediğim dedik insanlar mesela son kavgamız mutfak tüpüne büyük tüp dememden çıktı fikir tartışması yaşadık yani ne var işte tüp ya bu.. Ben akrep burcuyum yükselenim kova. Onun yükseleni akrep birde bana şans falan dileyin çok zor hayatım benim
Uykudan uyanınca da sinirliyiz, çünkü o üşengeçlikle lütfedip yataktan kalkıyoruz.Maalesef domuz gibi yiyoruz arkadaşlar. Ben bir oturuşta beş lahmacun gömdüğümü bilirim. Tabakhaneye bok yetiştirir gibi Boğa’ya yemek yetiştirmeniz lâzım. Açken çok sinirli oluyoruz.
Ay bu nasıl nefretboğa burcu heyyy.
Oglaktan aşağı kalır yanınız yok inatta ,dik kafalı, obez olmaya meyilli uykucular sizi.
Boğa burcu kardesimle saç baş kavga ettiğimizi biliyorum. Zor anlaşıyorum zor ... Evlerden ırak bı burç bencil kıskanç cimriler.
Bir tane kankim boğa burcu kadını herşeyi abartır aşırı bağlanır platonik aşık olur mesaj atma hayırrrrr desem de atar ağlak bir kızçe çok çektim çok.
Yeni bir flört edineyim dedim kırmızı görmüş boğa kesiminden çıktı baş edemedim bence akrep vs halt etmiş yanında en manyak burç istek olarak. Hemen ben de vınonu da kesimhaneye yolladım kafam da. Ayrıca sıfır mizah , sıfır diğerinin mizahını anlama kabiliyeti, sıfır kültür muhabbetleri vs. kıvrak zekasını meşgul ettiği şeyler çok farklı oluyörrr...
Ya ben uykudan uyanınca o kadar enerjik ve mutlu oluyorum ki. Keyfi sabah 7'de kalkıyorum meselaUykudan uyanınca da sinirliyiz, çünkü o üşengeçlikle lütfedip yataktan kalkıyoruz.
Ben sadece tatilde keyifli kalkıyorum çünkü şezlong kapıyorum.Ya ben uykudan uyanınca o kadar enerjik ve mutlu oluyorum ki. Keyfi sabah 7'de kalkıyorum mesela
Cimri ve bencil bir burç kesinlikle değiliz aksine çok fedakarız. Ben bagajda torba torba mama bulunduran insanım yahu ne bencilliğiboğa burcu heyyy.
Oglaktan aşağı kalır yanınız yok inatta ,dik kafalı, obez olmaya meyilli uykucular sizi.
Boğa burcu kardesimle saç baş kavga ettiğimizi biliyorum. Zor anlaşıyorum zor ... Evlerden ırak bı burç bencil kıskanç cimriler.
Bir tane kankim boğa burcu kadını herşeyi abartır aşırı bağlanır platonik aşık olur mesaj atma hayırrrrr desem de atar ağlak bir kızçe çok çektim çok.
Yeni bir flört edineyim dedim kırmızı görmüş boğa kesiminden çıktı baş edemedim bence akrep vs halt etmiş yanında en manyak burç istek olarak. Hemen ben de vınonu da kesimhaneye yolladım kafam da. Ayrıca sıfır mizah , sıfır diğerinin mizahını anlama kabiliyeti, sıfır kültür muhabbetleri vs. kıvrak zekasını meşgul ettiği şeyler çok farklı oluyörrr...
o ayrı o ayrı cimrilik ve bencillik genel bilinen özelliği araştır baak heleCimri ve bencil bir burç kesinlikle değiliz aksine çok fedakarız. Ben bagajda torba torba mama bulunduran insanım yahu ne bencilliği
Yok yok hiç bulaşmaDedigin gibi bana sen kalpsizsin demişti üstüme iyilik sağlık aaa... Çok sert lafları var onların. Daha sonradan bana baskı yapma beni böyle etkileyeceğini mi sandın diye terslendim sihirli cümlelerimletak diye heryerden sildim.
Öyle bisiler geveler gibi oldu sustu kaldı birşeyler yapardı falan tık yok sanırım ölmüş olmalı her katil gibi olay yerine mi gitsem?vazcaydım
Keyifli insanlarsınız genel olarak ben boğadan razıyımKıskanç değilim erkeği kadını farklıdır belki ama diğer hepsi tamam
Kız yok valla cimri değilizo ayrı o ayrı cimrilik ve bencillik genel bilinen özelliği araştır baak heleGömmeye geldim ben kardeşim kankim flortum derken bogadan gözümü açamıyorum etrafim da tabi linç is coming yani
Beni biricik burcum oğlağı da heşlediler fişlediler bişi demedim mizah eyliyoruz hem çünkü insanların bir bildiği vardır kim dört dörtlük eleştiriye açık olunuz iki kelam da mı etmiyelim.ailurophile
Asla cimri değiller benceKız yok valla cimri değilizyemeğe keyife o kadar para döken insanlar cimri olur mu. Tamam bakmıyorum linçle
İnatçı, takıntılı, pisboğaz, keyif düşkünü, üşengeç, az biraz kinci. Bunların hepsi var mesela.Asla cimri değiller bence