BOdrum kattan cati dubleksine

Bayıldım muhteşem ben olsam tıpkı böyle duzerdim harika zevklisin canım, inşallah herzaman musmutlu olun hele o banyo fevkaladenin fevki

İkea diyorum başka bir şey demiyorum Her şey çok güzel görünüyor. Güle güle oturun. Beni tek rahatsız eden şey post halı. Bir hayvanın yüzülmüş derisinde gezinme fikri bana çok korkunç geliyor.

eviniz çok güzel.
sadece salonunuzdaki halı ve hasır koltuklar uymamış
ama diğer bölümler muazzam güle güle oturun

Gule gule oturun. Cok begendim.

Dusakabinlerin içindeki yerdeki şeyi merak ettim. Kaldırmaz mantığıyla yapılmış tahtalar ve etrafı taşlar var ya, nasil bir şey o? Çok beğendim ben

Hazır mi?

Taşlar yerinden oynamıyor herhalde yapıştırılmış dimi?

Altına su geçince koku falan olmuyor mu ıslak kalınca? Temizliğini nasil yapıyorsunuz? Ben dusakabin kireç çözücü ile yıkarım hep ve yerleri de, ondan merakım

Banyo evi aldigimizda fayans zemini vardi kabinin icinde. Beni isirdi tabi o zemin dus alirken kayiyor terlik giymek gerekiyordu:)

Dus zeminine su abdesthanelerde filan kullaniliyor sanirim plastik delikli karolar var onlardan dosedik, uzerine ahsap gorunumlu pvc malzeme ile kapladik kalan bosluklari dolamit taslar ile kapladik. Taslar sabit degil ama oynamiyor yerinden, su direkt izgaralardan aktigi icin ust kisimda biriken birsey olmuyor. Temizlemek icin dusa girmeden az once bolca domestos dokuyorum taslarin ve pvc lerin uzerine ve fircayla bi kopurtuyorum bi yarim saat filan duruyor oyle, sonra dusa giriyorum duruluyorum mis gibi oluyor. Tabiki izgaranin altini temizlemek gerekiyor ama senede 1-2 defa kaldirip altini temizlemek yetiyor. Koku vs olmadi simdiye kadar.

Gittigidiyor dan almistim:) zTwn hemen hemen herseyi internetten aliyorum, ugacik arastirmayla bulabilirsiniz
Ben de genelde internetten alışveriş yapıyorum da görsellerden pek emin olamadim duruşu nasıl olur diye. Kaymaz taban mi peki yoksa normal hali gibi mi altı?

Eviniz muhteşem güle güle güzel günlerde oturun inşallah.
Şuan terasıma kafayı takmış durumdayım. Sizde terasta duvardan duvara çim halı görüyorum, ıslanınca ne oluyor? Bir de temizliğini nasıl yapıyorsunuz?

Tesekkur ederim:)

Bu cim halilar dis mekanda kullanima uygun oldugu icin birsey olmuyor aslinda, yagmur yaginca kuruyor zaten.

Elektrik supurgesiyle supuruyorum evi temizlerken orayi da oda gibi. Bir de kisin malum kar camur oldugu icin ben bahara girerken yikadim ama yikamacilara da verebilirsiniz.

Cok guzel gule gule oturun bende boyle bir dublex ev dusunuyorum szin ev halilrifatpasadami ordaki evlere cok benziyor

bir an önce kendi evim olsa da döşesem diye çok heves ettim şuan,huzurla oturun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…