BOdrum kattan cati dubleksine

Bu arada ikeadan param yok diye almadim:) cok seviyorum orayi hem uygun hem cok hitap ediyor zevkime, evimin neredeyse herseyi ordan zaten cok ta memnunum.
Neyse yazdığın mesajları bulmaya calisamadim ama baya kredi kredi dedigini devlet hastahanesi aradığını falan hatırladım ama eşinin hediyesi o zaman cok komikmis o zaman .... Evin hayirli olsun :)

Bir ayağım istanbulda diyeyim. Adresi özelden yazabilirseniz memnun olurum. :)

Bir de salondaki mutfağa acılan pencere çok işlevsel ama elzem mi bilemedim. Zaten koltuk bu şekil durunca kullanılması daha zor. Masayı pencerenin önüne koymak daha mantıklı ama salon ölçülerine uyar mi diğer eşyalar nasıl olur?
Merdivendeki duvarin taş döşemesine ayrıca bayıldım.
Banyodaki taşlar yosun tutmuyor mu? Temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Görünüş güzel olmuş ama.

Evet salondaki servis penceresinin onune masayi koydugumuzda koltuk cama denk geliyor ve tv ters kaliyor pek islevi gibi kullanamiyorum aslinda ama cok kullanisli oldugu kkesin.

Banyodaki taslar yosun tutmuyor cubku onlarin altinda bir izgara var su taslardan akip izgaranin altina dokuluyor. Taslarin yzerine domestos dokuyorum dusa girmeden once ara ara, araba fircasiyla bi kopurtup duruluyoeum. Bir kac ayda bir de kovaya doldurup bir gece camasir sjyunda bekletiyorum.

Ha bunlarin hicbiri yaomasam da yosun tutmaz kolay kolay ama ben hijyen acisindan rahat edemiyorum

Bodur kat evini de hatırlıyorum, orayı orayı volt çok zevkli dosemistin, yine bayildim güle gule oturuncanim

Bebeğini Bebeğini SAGLICAKLA kucağına al inşallah.

Aza kanaat getirip sonra en güzele sahip olan güzel güzel iorneksin masallag

O donem bodrum kat istemeseydim bugun asla bu eve sahip olamazdim biliyorum. Evladim 3 aylik oldu cok sukur, rabbim herkese nasip etsin evi de evladi da...

Bebeğiniz hayırlı olsun önceki evinizi de biliyorum çok güzeldi ama bu eviniz şahane olmuş çok şık mutfağı, banyosu, bebek odası kısacası hepsi çok güzel güle güle oturun

Bodrum kat evinizi de biliyorum, ufak dokunuşlarla çok kullanışlı bir eve dönüştürmüştünüz. Keza yine öyle çok güzel olmuş. Güle güle oturun.

Öncelikle saglikla huzurla oturun. Bende ne zaman yeni evini paylasicak diye ara sira bakiyordum. Aralikta paylasmissin kacirmisim. Ev cok hos olmus becerikli hatunsun vesselam. Bebeginde hayirli olsun tebrik ederim.saglikla buyut :)

Çok güzel olmuş eviniz çok beğendim ağız tadıyla sağlıkla oturun inşallah :) bebisinizde hayırlı olsun

Sizi eski evinizden biliyorum o zaman da ne zorluklarla aldığınızı nasıl güzel bir şekilde dekore ettiğinize kadar Azminize hayranım :)
herşeyin en güzeli sizin olsun yeni eviniz de huzurlu sağlıklı bir şekilde oturun bebişinizde hayırlı uğurlu olsun :) herşey çok güzel olmuş

Cok guzel gule gule oturun..
Sadece salondaki beyaz hasir koltukları çok lazım olmuyorsa ben olsam kullanmazdım
Dış mekan için gibiler ve didis didis duruyor gibi.. olmasalar çok daha sık olurmuş.. tabi bana göre:) sevgiler

O koltuklar simdilik cok isimi goruyor kolse koltuk yeterli gelmedigi icin. Eski evimde cok daha aheste duruyordu salonum buyuktu ama burda biraz sikis tepis gercekten de. Terasin tepesini isikli tentelerle kapatma fikrim var ilerde, orayi kis bahcesine cevirdigimde onlari da terasa aticam niyetim oyle:) tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…