BOdrum kattan cati dubleksine

Güzell bende beğendim değişik bir havası var .
Özelliklee terasınıza ve bebeğin odasını çok beğendim. Bende dubleks evde oturuyordum kendi evim çook emek verdik ama çocuklar küçük ve hamilelkle çok zor olmaya başladığı için çıkmak durumunda hissettim kendimi.

Ama sizin ki artısı çok gibi görünüyor. Benim evimde aşağıda sadece mutfakve salon var yukarıda üç oda var. Sizinkiler aşağıda sanırım çoğunluk o büyük avantaj bana göre

Alt katta yatak odasi cocuk odasi banyo mutfak salon var. Yani 2+1 seklinde alt kat yasam alanimiz

Ust katta da 2 oda bir salon+mutfak banyo ve teras var.

Yukardaki mutfagi kokulu tas sabun mum vs yapiminda kullaniyorum

Salon atolye olarak kullaniliyor tum malzemeler orda

Terasli kucuk oda ofis, fatura kesme, etiket tasarimi fotograf cekimi vs yapiliyo.

Bos bir odam vardi orayi da misafir yatak odasi yaptim iste. Yazlari terastayiz zaten. Eger benimki gibi bir ihtiyaciniz yoksa ya da cocuklariniz buyuk degilse cok luzumsuz olabilir dubleks hele anlattiginiz gibi salon mutfak ve odalar ayni katta degilse....

Aynen aynen bizim için uygun olmadı ama tam size göre biçilmiş kaftan. Güzel günlerde kullanın. Huzurla...

Guzel saglikli gunlerde oturun bebeginizle her ayrinti dusunulmus cok pratik kullanisli bir ev olmus :)
Hobinizi merak ettim instagram sayfasi vardir ozeldende olsa yazarmisin :)

Güle güle oturun herşey çok güzel, hiç göz yormuyor koltuklarınızın ne renk acaba

Guzel saglikli gunlerde oturun bebeginizle her ayrinti dusunulmus cok pratik kullanisli bir ev olmus :)
Hobinizi merak ettim instagram sayfasi vardir ozeldende olsa yazarmisin :)
Hobi degil pek ama:) mutlu balon diye bir markamiz var sosyal medyada takip amacli hedaplarimiz var ama asil resmi web sitemizi aktif kullaniyoruz.

Ne guzel bir ev. Gule gule oturun.
Ben de burada evlere bakip imrenirim hep.
Insallah bir gun bize de basip olur.
Amin insallah tesekkur ederim

Güle güle oturun herşey çok güzel, hiç göz yormuyor koltuklarınızın ne renk acaba

Koltuklarim krem renk, uzerindeki ortuleri ben diktim malum cocuktan sonra daha zorlasti bakimi

Ya bizim forumda seni maddi durumu kotu bilirdim surekli sizlanirdin kredi oduyoz esim cok savryk diye hatta aldigi hediyeyi bile göstermiştin bu evi olana hakikaten cok basit bisiy almış.... Masallah siz baya iyisiniz bi oda icin neler demistin ikeadan falan bin tllik alcam durumum zor diye masallah tekrardan :)

Eski evinizi de görmüştüm. Burası da çok süper. Herşey yakismis. Salondaki hasır sandalyeler hariç. Bunu diğer evinizde de söylemiş olabilirim. Hasır sandalyelerin yeri teras bence.
Sadece benim takintim her eşyanın ayağının yüksek süpürge, vileda girecek kadar olması. Temizlik açısından yanı. Sürekli çek itekle bele zarar. Birde altını göremeyince rahat edemiyorum. :)
Son olarak paletleri nereden temin ettiniz? Yazlık için düşünüyorum ben de böyle birşey. Bir de paletlerin üstündeki oturma minderlerini siz mi diktiniz? Böyle bütün sünger internetten alabileceğim biryer var mi? Çok aradım ama bulamadım internette.

Ben maddi durumum kotu demedim hic bir zaman ki... cok yogun calistigimi cok fazla giderim oldugunu bu yuzden ucretsiz izine de ayrilamayacagimi felan soyledim yanlis anlamissin. Cok sukur belli bir standartta yasamaya calisiyoruz ama bu sartlari saglamak icin ciddi emek harciyoruz tabiki ben 24 saatin 22 saatini calisarak geciriyorum zaman geliyor. Dogumdan sonra 11. Gun bebegimi de alip atolyede siparis hazirladim.o zamandan beri de calisiyorum surekli simdi bir de ocak ayinda diger isime de baslayacagim hem annelik hem ogretmenlik hem atolye hem ev hanimligi kac meslek bir arada oluyor bilmem:)

Rabbim olmayanlarada nasip etsin

Bu arada ikeadan param yok diye almadim:) cok seviyorum orayi hem uygun hem cok hitap ediyor zevkime, evimin neredeyse herseyi ordan zaten cok ta memnunum.

Evet hasir sandalyeler ile ilgili daha once bir tane yorum gelmisti muhtemelen sizdendir:)

Salonda sadece kose koltuk oturmak icin yetersiz kaliyor, berjer veya o tarzdaki koltuklar icin salonda alan yok, hasir koltuklari bu yizden terxih ettim ama zaten bodrum kata alirken bile onlari bir gun terasli ev alirsam orda kullanirim kfasiyla almistim:) su an teras acik ve tanesine 500 lira verdigim o hasir koltuklar o terasta 3 gunde cop olur, terasi acilir kapanir kis bahcesi sekline cevirmeyi planliyorum ilk firsatta, o zaman tabiki hasir koltuklar terasa cikacak kacari yok:)

Paletleri cok tesaduf buldum acikcasi, yoldan gecerken bir kamyon dolusu palet yukluyorlardi kamyona, bunlardn nerden alabiliriz diye durduk sorduk, biz yakmak icin aliyoruz kac tane lazimsa alin dediler 6 tane attik bagaja oyle aldik ilginc oldu cok.

Uzerindekileri ben diktim, 130 liraya bir tabaka sunger aldim, 240 cm uzunlugu olmasi lazim. Uzerine kilif diktim, 90 liraya da 10 kilo elyaf aldim yastiklar dikip icini doldurdum. Hatta yastiklarin uzerini kumas baski yaptim cok severim :) bana kumaslariyla filan yaklsik 300 liraya geldi maliyeti koltugun.

Sunger nette satilmiyo zaten buyuk bisey netten almak zor okur bir sunger parasi kadar kargo odersiniz.

İstanbuldaysaniz size cok guzel bir adres tarif edebilirim biz butun caglayandaki dosemecileri gezdik malzemeyi nerden aldiklarini sorduk hepsi ayni adresi gosterdi

Ev güzel o ayrı da. Ben fikirlere bayıldım. Benim için önemli olan evin boyutu değil o eve şekil veren sizin gibi güzell eller bence. Bu şekilde tasarlayıp ev yerleştiren ama az bi kesim var. Bende de fikir oluşuyor icraat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…