BOdrum kattan cati dubleksine

Bu arada ikeadan param yok diye almadim:) cok seviyorum orayi hem uygun hem cok hitap ediyor zevkime, evimin neredeyse herseyi ordan zaten cok ta memnunum.
Neyse yazdığın mesajları bulmaya calisamadim ama baya kredi kredi dedigini devlet hastahanesi aradığını falan hatırladım ama eşinin hediyesi o zaman cok komikmis o zaman .... Evin hayirli olsun :)

Sunger nette satilmiyo zaten buyuk bisey netten almak zor okur bir sunger parasi kadar kargo odersiniz.

İstanbuldaysaniz size cok guzel bir adres tarif edebilirim biz butun caglayandaki dosemecileri gezdik malzemeyi nerden aldiklarini sorduk hepsi ayni adresi gosterdi
Bir ayağım istanbulda diyeyim. Adresi özelden yazabilirseniz memnun olurum. :)

Bir de salondaki mutfağa acılan pencere çok işlevsel ama elzem mi bilemedim. Zaten koltuk bu şekil durunca kullanılması daha zor. Masayı pencerenin önüne koymak daha mantıklı ama salon ölçülerine uyar mi diğer eşyalar nasıl olur?
Merdivendeki duvarin taş döşemesine ayrıca bayıldım.
Banyodaki taşlar yosun tutmuyor mu? Temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Görünüş güzel olmuş ama.

Bir de salondaki mutfağa acılan pencere çok işlevsel ama elzem mi bilemedim. Zaten koltuk bu şekil durunca kullanılması daha zor. Masayı pencerenin önüne koymak daha mantıklı ama salon ölçülerine uyar mi diğer eşyalar nasıl olur?
Merdivendeki duvarin taş döşemesine ayrıca bayıldım.
Banyodaki taşlar yosun tutmuyor mu? Temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Görünüş güzel olmuş ama.
Evet salondaki servis penceresinin onune masayi koydugumuzda koltuk cama denk geliyor ve tv ters kaliyor pek islevi gibi kullanamiyorum aslinda ama cok kullanisli oldugu kkesin.

Banyodaki taslar yosun tutmuyor cubku onlarin altinda bir izgara var su taslardan akip izgaranin altina dokuluyor. Taslarin yzerine domestos dokuyorum dusa girmeden once ara ara, araba fircasiyla bi kopurtup duruluyoeum. Bir kac ayda bir de kovaya doldurup bir gece camasir sjyunda bekletiyorum.

Ha bunlarin hicbiri yaomasam da yosun tutmaz kolay kolay ama ben hijyen acisindan rahat edemiyorum

Bodur kat evini de hatırlıyorum, orayı orayı volt çok zevkli dosemistin, yine bayildim güle gule oturuncanim

Bebeğini Bebeğini SAGLICAKLA kucağına al inşallah.

Aza kanaat getirip sonra en güzele sahip olan güzel güzel iorneksin masallag

Bodur kat evini de hatırlıyorum, orayı orayı volt çok zevkli dosemistin, yine bayildim güle gule oturuncanim

Bebeğini Bebeğini SAGLICAKLA kucağına al inşallah.

Aza kanaat getirip sonra en güzele sahip olan güzel güzel iorneksin masallag
O donem bodrum kat istemeseydim bugun asla bu eve sahip olamazdim biliyorum. Evladim 3 aylik oldu cok sukur, rabbim herkese nasip etsin evi de evladi da...

Bebeğiniz hayırlı olsun önceki evinizi de biliyorum çok güzeldi ama bu eviniz şahane olmuş çok şık mutfağı, banyosu, bebek odası kısacası hepsi çok güzel güle güle oturun

Bodrum kattaki gelin evimi bilenler bilir. Bebek durumu olunca o eve sigmayacagimiz icin orayi satisa cikartip dubleks bir ev aldik. Ust kati atolye yaptik, malum, kendi islerimizin disinda bir de evden butik tasarimlar yaptigimiz bir minik aile sirketimiz var, ve cok fazla malzemesi var bu sirketin artik sigmiyorduk...

Alt kati da yasam alani yaptik. Eve gectigimde hamilelgimin ilk zamanlariydi ve hala aslinda gonlume gore yerlestiremedim cok eksik var ama oldugu kadarini paylasmak istedim

Eki Görüntüle 2079407 Eki Görüntüle 2079409 Eki Görüntüle 2079408 Eki Görüntüle 2079426
Mutfagimdan salonuma acilan bir servis penceresi var, kapatmayi cok dusundugum ama cok kullanisli oldugu icin vazgectigim... ilerleyen zamanda o pencereyle ilgili de fikirlerim olacak

Yatak odam eski evimde 18 m2 ydi. 7 kapili gardrop makyaj masasi giyinme bolumu kitaplik... bir suru yer vardi ama bu evde odaya yatagi koydugumuz an oda bitti:) ust kattaki bos bir odayi giyinme odasi yapmayi dusundum ams in cik zorlayacagi icin sigdigi kadar buraya koymays calistim. Oyleki odanin kapisi dahi kapanmiyordu yatak yuzunden, kapiyi akordiona cevirdik ki acip kapanabilsin.

Eki Görüntüle 2079428 Eki Görüntüle 2079429 Eki Görüntüle 2079430

Mutfak ise muteahitin yaptiginin uzerine az biraz ekleme ve degisiklik ile elimden gecmis oldu.

Eki Görüntüle 2079431 Eki Görüntüle 2079433 Eki Görüntüle 2079434 Eki Görüntüle 2079435

Banyoda dus zemini duvarlarla ay i ton fayansti, kayiyorsun kotu gorunuyor hic haz etmedim. Zeminde bir iki kucuk islem yapalim istedik, once tum zemini abdesthanelerdeki plastik karolarla kapladik, sonra uzerine teknelerde kullanilan ahsap karolardan dizip kalan bosluklari dolamit taslariyla doldurduk. Ama bir sure sonra ahsaplar islak kaldigi ve banyo yeteri kadar havalanamadigi icin koku yapmaya basladi, o zaman da yerine ahsap gorunumlu pvc kaplamarla yeniledik. Aradigimiz yon bulamadik ne yazikki koyu kahve olarak mumkun oldu sadece...
Eki Görüntüle 2079436 Eki Görüntüle 2079437 Eki Görüntüle 2079445

Merdiven boslugundaki dogal tuglalar da muteahitimizin tasarimlarindan:) merdiven altini aydinlatmayi yine esimle biz yaptik

Eki Görüntüle 2079443 Eki Görüntüle 2079444 Eki Görüntüle 2079447

Ve ikea in bu ayakkabiliklari benim herseyimi topluyor... posetler, dizustu pc, ev terlikleri, bant makas vs evin ivir zivir eayalari hepsi burda...

Bebegimin odasinda da arastirmalarim sonucu ogrendigim bebeklerin ilk 3 ay sadece siyah beyaz renkleri ve geometrik sekilleri gordugu, bu tur dekorasyonlarin zeka gelisimine olumlu etki ettigi... renkler guzel olunca odayi bastan sons siyah beyaz yaptik. Heryeri beyaza boyadik once. Sonra bir duvar icin kalip cikartip 1 tl ile siyah sticker dan yuvarlaklar kesip puantiyeli duvar yaptik. Perdeler, yatak tekstili yine tarafimdan dikildi:)

Eki Görüntüle 2079454 Eki Görüntüle 2079455 Eki Görüntüle 2079456 Eki Görüntüle 2079457 Eki Görüntüle 2079458 Eki Görüntüle 2079459 Eki Görüntüle 2079460 Eki Görüntüle 2079461

Ust katta bos bir odam vardi, malum bebegimi bakacak annem ben isteyken, ve burda kalmasi gerektiginde kalsin evi gibi rahat etsin, hel bir misafirim gelecegi zaman salona yatak dosek acmaya ugrasmsmis olurum dedim.

Eki Görüntüle 2079451 Eki Görüntüle 2079452
Bodrum kat evinizi de biliyorum, ufak dokunuşlarla çok kullanışlı bir eve dönüştürmüştünüz. Keza yine öyle çok güzel olmuş. Güle güle oturun.

Öncelikle saglikla huzurla oturun. Bende ne zaman yeni evini paylasicak diye ara sira bakiyordum. Aralikta paylasmissin kacirmisim. Ev cok hos olmus becerikli hatunsun vesselam. Bebeginde hayirli olsun tebrik ederim.saglikla buyut :)

Çok güzel olmuş eviniz çok beğendim ağız tadıyla sağlıkla oturun inşallah :) bebisinizde hayırlı olsun

Sizi eski evinizden biliyorum o zaman da ne zorluklarla aldığınızı nasıl güzel bir şekilde dekore ettiğinize kadar Azminize hayranım :)
herşeyin en güzeli sizin olsun yeni eviniz de huzurlu sağlıklı bir şekilde oturun bebişinizde hayırlı uğurlu olsun :) herşey çok güzel olmuş

Cok guzel gule gule oturun..
Sadece salondaki beyaz hasir koltukları çok lazım olmuyorsa ben olsam kullanmazdım
Dış mekan için gibiler ve didis didis duruyor gibi.. olmasalar çok daha sık olurmuş.. tabi bana göre:) sevgiler

Cok guzel gule gule oturun..
Sadece salondaki beyaz hasir koltukları çok lazım olmuyorsa ben olsam kullanmazdım
Dış mekan için gibiler ve didis didis duruyor gibi.. olmasalar çok daha sık olurmuş.. tabi bana göre:) sevgiler
O koltuklar simdilik cok isimi goruyor kolse koltuk yeterli gelmedigi icin. Eski evimde cok daha aheste duruyordu salonum buyuktu ama burda biraz sikis tepis gercekten de. Terasin tepesini isikli tentelerle kapatma fikrim var ilerde, orayi kis bahcesine cevirdigimde onlari da terasa aticam niyetim oyle:) tesekkurler

X