• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bodrum katta oturan yokmu?

işte boyle rutubet koku su basar seylerı aklımızı dolandırdı yoksa orası bana hala olur benım ıcın ben hala tamam ben evın ıcını sevdım bahcesını sevdım

bu eve mesela o kadar ısınamadım

dıger gırıs kat ıse balkonsuz camasır nereye sercem kemırlı hep yuksek gırıs 3 cephe cam var ama demırlerı kapalı
bahceye serın dıyeceklerdır ..

Allah yardım etsın ya
gonlumuzdekı gıbı bı ev bulabılsek keske dugune az kaldı esyaları aldıgımız kısıler teslım etmeye calısıyorlar
Bu aksam yuvamızı bulabılırız ınsallah
canım için ısındıysa otur ama ısındıysa ev zaten güzel sende bahçeyi güzelleştirirsin hem kirasıda uygunmuş zaten ayrıca satın almayacaksın baktın yapamıyorsun seneye değiştirirsin ben çok memnun olmasamda bahçemi seviyorum bazen bahçemde ağırlıyorum misafirlerimi evimi beğenmeyenlerin bile bahçede oturmak hoşlarına gidiyor:)ayrıca duvarlarımda hiç kabartı yok hiç kanalizasyok taşması su basması olmadı(30 yıllık bina olmasına rağmen)yeni binalarda mantolama oluyor onun sayesinde ısınma problemi de yaşamazsın bu arada pencerelerin nereye bakıyor

canım için ısındıysa otur ama ısındıysa ev zaten güzel sende bahçeyi güzelleştirirsin hem kirasıda uygunmuş zaten ayrıca satın almayacaksın baktın yapamıyorsun seneye değiştirirsin ben çok memnun olmasamda bahçemi seviyorum bazen bahçemde ağırlıyorum misafirlerimi evimi beğenmeyenlerin bile bahçede oturmak hoşlarına gidiyor:)ayrıca duvarlarımda hiç kabartı yok hiç kanalizasyok taşması su basması olmadı(30 yıllık bina olmasına rağmen)yeni binalarda mantolama oluyor onun sayesinde ısınma problemi de yaşamazsın bu arada pencerelerin nereye bakıyor

mutfak camı ve salon camı on tarafa bakıyor genıs sokaklar

arkada uc oda var onlarda bahceye bakıyor canım

pekı canım bahcede gıderın kanala baglanmaması ıddası var pek anlamıyorum ama bunuda baglatmak kolaydır herhalde
700 kıra desen 200 fatura 300 mutfak koy sıgara yol 200 dıyım 1400 lıra kesın gıder oluyor
200 lıra cok fark v ar kıyamıyorum para ne kadar zor kazanılıyor
parasını hıc dusunmuyoruz ama bı buraya bı oraya bakınca dusununce dıyorum nasıl yanı

bırde dun gıttıgımde gordum bahce odasında kırıste kapı yanında hafıf bı kabarma gıbı bısey var
lamınatta hafıf havalanmıs gıbı bunları kıme gostersek abı su alıyor rutubet olur dıyebılır bıze?

bırde yatak odasında bı pervaz kenarında gorduk kucukler ama nasıl tarıf etsem
1 tl gıbı
2 damga seklınde

Amin canım inşallah herşey gönlünce olur. Çocuk kaç yaşında peki?

2 yasını 3 ay gectı canım
annemlerle aynı mahalledeyız
nısanlım baska semtten
2 sene kırada otururuz sonra ev alırız dıyoruz ınsallah hayırlısıyla
annembakacak cocuguma gunduz ısteyken ıkımızde calısıyoruz Allah bereket versın parada kazanıyoruz
bu onumuzdekı kıs annem bakıcak sonrakı kıs anaokulu sonrkaı kıs okul
okul yası erkene alındı ya
bı bebegımız daha olmadan ev alabılırsek ınsallah ıyı olacak

mutfak camı ve salon camı on tarafa bakıyor genıs sokaklar

arkada uc oda var onlarda bahceye bakıyor canım

pekı canım bahcede gıderın kanala baglanmaması ıddası var pek anlamıyorum ama bunuda baglatmak kolaydır herhalde
700 kıra desen 200 fatura 300 mutfak koy sıgara yol 200 dıyım 1400 lıra kesın gıder oluyor
200 lıra cok fark v ar kıyamıyorum para ne kadar zor kazanılıyor
parasını hıc dusunmuyoruz ama bı buraya bı oraya bakınca dusununce dıyorum nasıl yanı

bırde dun gıttıgımde gordum bahce odasında kırıste kapı yanında hafıf bı kabarma gıbı bısey var
lamınatta hafıf havalanmıs gıbı bunları kıme gostersek abı su alıyor rutubet olur dıyebılır bıze?

bırde yatak odasında bı pervaz kenarında gorduk kucukler ama nasıl tarıf etsem
1 tl gıbı
2 damga seklınde
siyah lekelenmeler yatak odamda dolabın kenarında çok az var ama parkenin havalanmış olması pek iyi bi durum değil gibi ama 2 yıl sonra ev alıcaz demişsin aradaki fark biriktirebilirsiniz bi de aynı katta oturan komşun varsa danış derim binanın durumunu en iyi onlar bilir

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:ınanamıyorum hıc bu kadar guzel bır ev gormemıstımmmmmmm
cok muhtısss
ters dubleks bı ev varmıs nısanlım dedı 145 mılyarmıs
of keske alabılsek
bakarmısın su evın guzellıgıne
kendı evınızmı bahcenız ne kadar hos ya
kac odalı?
cok begendımmm benn

aynı katta oturan komsum 3 katta oturuyor onun altındakıde doktormus gerı kalan bos gırıste bos falan
bırde sıyah leke yok boyle kabarmıs boya rengınde ufalanmıs gıbı dıyım
su evı gordunmu den_is'in ne kadar huzurlu ne kadar harıka :52:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:ınanamıyorum hıc bu kadar guzel bır ev gormemıstımmmmmmm
cok muhtısss
ters dubleks bı ev varmıs nısanlım dedı 145 mılyarmıs
of keske alabılsek
bakarmısın su evın guzellıgıne
kendı evınızmı bahcenız ne kadar hos ya
kac odalı?
cok begendımmm benn

aynı katta oturan komsum 3 katta oturuyor onun altındakıde doktormus gerı kalan bos gırıste bos falan
bırde sıyah leke yok boyle kabarmıs boya rengınde ufalanmıs gıbı dıyım
su evı gordunmu den_is'in ne kadar huzurlu ne kadar harıka :52:
ewet den_ıs bahçesi harika:)bende bayıldım ama şimdilik o kadar masraf yapmam mümkün değil maalesef ....bu arada o kabarmalarda duvarın su almasından kaynaklanıyor olabilir canım nere olursa olsun içine sinen evi tut bu bahçe katı hoşuna gidiyosa tut nasılsa kalıcı olmayacaksın ben az önce bahçedeydim biraz toprakla uğraştım tüm stresim gitti:)ama onun dışında ilerde daha iyi bi evde oturmayı tabi i isterim allah isteyenlere nasip etsin

sız ev almayı dusunuyormusunuz?
bıde sey bahceden bocek yılan fare fılan bahce kapında sıneklık varmı?
masa fılan atıyormusun?
cocugun varmı ?
amma soru sordum
ınsallah tatlım bu aksam nısanlımla ıkı laf ederız heryerı baktıktan sonra
aılelerde etkılesın ıstemıyorum
su alıyorsa buda rısklı bı durummu oluıyor bı usta baksa abı burası kotu olur dıyemezmı
kadere bırakmak ıstemıyorum ama farkındaysanız ben hala heveslıyım oraya ...
ıyı aksamlar kızlar
yorum yazanlara coook tesekkurler bıkmadan usanmadan tyazıyorsunuz sagolun bakalım ısın sonu nasıl olacak :28:

sız ev almayı dusunuyormusunuz?
bıde sey bahceden bocek yılan fare fılan bahce kapında sıneklık varmı?
masa fılan atıyormusun?
cocugun varmı ?
amma soru sordum
ınsallah tatlım bu aksam nısanlımla ıkı laf ederız heryerı baktıktan sonra
aılelerde etkılesın ıstemıyorum
su alıyorsa buda rısklı bı durummu oluıyor bı usta baksa abı burası kotu olur dıyemezmı
kadere bırakmak ıstemıyorum ama farkındaysanız ben hala heveslıyım oraya ...
ıyı aksamlar kızlar
yorum yazanlara coook tesekkurler bıkmadan usanmadan tyazıyorsunuz sagolun bakalım ısın sonu nasıl olacak :28:
burası k.pederimin şimdilik birikim yapıyoruz 1 2 sene burdayım allaha şükür yetiyor şimdilik ama istiyorum başka eve çıkmayı:) bahçemde masa sandalyelerim var çiçekler diktim soğanlar var:)eşim pek dışarda oturmayı sevmez ama ben çıkarım annemler falan gelince otururuz bazen masayı dışarı hazırlarım.bahçede ufak tefek börtü böcek oluyor ama yılan falan yok çok şükür:)farede hiç görmedim bu
güne kadar bundan sonrada görmem işallah camlarımda sineklik var mutfak kapımda da var o şart zaten hiç bişey olmasa bile kedi girer benim çocuğum yok canım ama bizden önce evin sahibi olanların 2 tane varmış burda büyümüşler halen de buurayı özlerlermiş:)(bahçe için)bence hevesin varsa ve aynı fiyata daha iyisini bulamadıysanız nişanlınla konuşun kararınızı verin neticede oturacak olan sizsiniz bizim oturduğmuz semt iyi mesela başka semti tercih etsek üst kata çıkarız ama hem eşimin işi burda hem de ev k.pederimin.bi an önce pişmen olmayacağın bi karar verirsiniz işallah kolay gelsin

canım ya neden baklıosunuz kı ev almak için iki sene az bi zaman bence hiç beklemeden direk alın krediyle falan ödemek sorun olmuomuş zaten size bizde şimdi uğraşıoruz bakalım biraz biriktirip almayı ama önce olsa evlenmeden önce yani hemen alırdım kredi falan. ama faiz olmasın die katkı payı olan bankaları tercih edicez inşallah.

mekanları insanlar güzelleştirir ben hep bunu söylerim ..o bahçeye bakarsanız harika olur.duvarın kabarmasınada onu ustalar kazıyıp rutubet önleyici bişey sürüyolar halloluyo.ama aradaki 200 fark cebinize kalmıycaksa ev sürekli sorun çıkarıcaksa bidaha düşün derim ...

2 yasını 3 ay gectı canım
annemlerle aynı mahalledeyız
nısanlım baska semtten
2 sene kırada otururuz sonra ev alırız dıyoruz ınsallah hayırlısıyla
annembakacak cocuguma gunduz ısteyken ıkımızde calısıyoruz Allah bereket versın parada kazanıyoruz
bu onumuzdekı kıs annem bakıcak sonrakı kıs anaokulu sonrkaı kıs okul
okul yası erkene alındı ya
bı bebegımız daha olmadan ev alabılırsek ınsallah ıyı olacak

Ne kadar zamandır konuşuyosunuz canım merak ettim :21: İnşallah herşey istediğin gibi olur :16:

ben de böyle bi ev istiyorum ya:39:
önceleri hiç sıcak gelmezdi ama
bahçe katı çok sempatik gelmeye başladı bana
keşke daireyi alıken bahçe katını alsaydık diye hayıflanıyorum şimdi
ne güzel bi hale getirirdim
sen de çok şık kullanışlı bi hale getirebilirsin bahçeni
rutubet nem olayı yoksa ne ala
ev basık ve karanlık da değil
bence çok güzel.

Bodrum katı bana çok basık geliyor doğrusu ama bu evin farklı bi enerjisi var bence gayet güzelde ferah görünüyor. Evin içide gayet güzel. Bahçeye biraz bakım ve bambu kotluklar , saksılarla cok hoş olur bence Allah gönlünüze göre versin :)

hic bir sey sorun degil de camlarını asla rahat rahat acıp havalandıramayacak olman sorun olur bence,ustelik ne olursa olsun bodrum katta bir koku bir rutubet oluyor ve kucuk cocugun varmıs,kışın cok zorlanırsın.

ev bodrum gıbı durmuyor pek gırıs katı gıbı onceden asla dedıgım bahce katlarını sımdı begenıyorum cocugun ıcınde bahce ıyı olabılır tabı gunes alması ve rutubet olmaması bı ev ıcın en onemlı sey zaten ev alıcaz dıosan cnm fazla oturmassın ..

Hafta oldu hala ev bulamadık
bulamıyoruz
hatta burun kıvırıp begenmedıklerımızde tutuldu
bı gırıs kat var annemlere 15 dk yurume mesafesı
gırıs yuksek gırıs yenı bına
bodrumuda bos
balkonsuz gırıs
ben bana kalsa hala bu konunun amacındakı evı ısterım bodrumu ama nısanlım andırmıyor bıle kesınlıkle
gırıs kat 95 metre kare
ev sahıbı bana ıstersem mutfakdan bı kapı acıp demır balkon koyabılecegını soyledı
acaba gercejten yaparmı yoksa oylesınebır lafmı adamlar cok zengın
bır netlesse artık yerımı yurdumu bılsem
bunuda kacırırsak anca kıracı cıkmasını kollayacagız
herkez eskı evlere kalcanız dıyor 2 sene sabredın balkonsuz sonra ev alırsınız dıyorlar

kırasıda 500

yepyenı
ev arayıslarım bakalım ne olacak

canım ya neden baklıosunuz kı ev almak için iki sene az bi zaman bence hiç beklemeden direk alın krediyle falan ödemek sorun olmuomuş zaten size bizde şimdi uğraşıoruz bakalım biraz biriktirip almayı ama önce olsa evlenmeden önce yani hemen alırdım kredi falan. ama faiz olmasın die katkı payı olan bankaları tercih edicez inşallah.
canım ıkı aılede ev alıon demeye basladı ama bızım nakıtımız yok ıste aylık gelırımız bellı malum
evlenır evlenme hemen kredıye kalırsak evın faturası mutfagı ve gecımı ıcın bır kısının maası kalacak hanı bır tatıl bır gezme bır tozma sankı zor gıbı
sızın nasıl sartlarınız?
benım bır daırem var onu satmayı dusunuyorum sımdılerde ama yetısmez tabı
nısanlımında kendı payı satılırsa veyahut kırası gelırse uzerınıde tamamlayabılırız harıcenbı evde alabılırız karısık pazar suanda
Ne kadar zamandır konuşuyosunuz canım merak ettim :21: İnşallah herşey istediğin gibi olur :16:

ıste cnaım bebegım 28 aylık olacak bı hafta sonra bızde gorusmeye baslayalı 13 14 ay olacak

Back
X