• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bodrum katta oturan yokmu?

evin içi güzel görünüyor.2 banyo var anladığım kadarıyla.komşu bahçeler akraba vs.nin.hem kira satın almayacaksın ya.dişini sık çabuk olsun kendi evinizi almanız.
bence güzel.bende giriş katta oturuyorum.gerçi balkon falan var ama ilk zamanalr tek korkum giriş olduğu için hırsız falan girer diyeydi.ki benimde camlarım demirli.takıntı işte şimdi geçti.evet başka evler güzel gelebiliyo ama gözün alıştığı için oluyo.
öyle takıntın yoksa korkun falan yoksa çok güzel

PEKİ arkadaşlar şimdi söyle soru sorauyım
balkonsuz giriş katmı
bahceli bodrum katmı?
ne dersınız?
sız olsanız ne derdınız bu evın gırısıde bos on ıkı cam yere kadar arka camları normal boyutundan kucuk yuksek gırıs dıyım ama balkon yok
bugun epey bı not aldık ama genelde gırıs katlar oluyor kıralık veyahut bodrum yenı bınalarda
oyle ıste
morelım bozuluyor babam uzuluyor bız parasından oturu degıl kesınlıkle ama gururuma yedıremıyorum dıyomus bzı begendık halbukı ımkansızlık ta soz konusu degıl
ıkınızde calısıyorsunuz daha guzel bakın dıyor ama yok yanı bız 700 lıra dıyorduk kıra ıcın bulamıyoruz ucuncu katlarda sıfır bına :S
eskı bınaların ya fayansları dokuk ya dolapları cok kotu ıcıme sınmıyor

Hadı bakalım bugun neler bakıcazz

terasa alısık oldugunuz ıcın balkonsuz bır evde sıkılabılırsınız.eylul e kadar zamanınız var bıldıgım kadarıyla.okulların kapanmasını bekleyebılırsenız o donem genelde tasınma donemıdır.karsınıza daha cok sevecegenız bır ev cıkabılır

canım diyorumya işte çok zor bizimki 3 katlı şimdi bahçeden insanlar geçiyor sinirden ölüyorum bide perdeni açıp bile oturamıyorsun sürekli göz hapsinde oluyorsun başını evden uzatıp bakanlar ne yapıyorsun diye soranlar ev kapısı yerine bahçe kapısını kullanıp cama vurup gelenler amaaaaaan hangi birini anlatıyım valla yanımda olsan ben seni kesin vazgeçirirdimde yapma inan ki özelin çoluk çocukla bi balkon sefası yapamıoruz bahçeye çıksan kediden geçilmıo bide çamdan arı dadandı yine .:2:

sızınkı gırıs kattı degılmı ?
bahceden apartman gecısı varmı

bahçeden yok canım bahçede tek benm mutfak balkonunun kapısı var ama bahçe ev sahıbıne ait tabi o yüzden bahçde adam oluo bazen bende deli olyrum tabii

canım ben 1.5 senedir bahçe katında oturuyorum ev k.pederimin kira vermemek için burda oturuyoruz bende hep üst katta oturan biri olarak başlarda alışamadım halende pek adapte olamadım ama sana artı ve eksi yönlerini yazıyım çünkü arada 250 tl fark var demişsin.
eksi yönler şunlar;karanlık oluyor(gündüz misafirim gelmişse ışıklarım mutlaka yanar),zor ısınır güneş az aldığı için ve altımda apartman deposu olduğu için seninkinin konumunu bilemem tabi.benim oturduğum evde rutubet yok yatak odamın küçük bi bölümünde oluşmuş(görünmez bi yerde)düzenli havalandırıyorum ama rutubet kokusu falan da yok evde artı yönlerini ise yazları serin olur dışarı cayır cayır yansada hissetmesin gece gündüz rahat edersin bahçene bişeyler ekersin oyalanırsın ,çamaşırlarını kurutursun .tabi bu özellikler evlerin konumuna göre değişir benim bahçem kendime ait başkası kullanamıyor o yönden rahatım eşofmanla falan çıkabiliyorum bahçeme çiçekler ektim soğan vs güzel oldu (biraz masraf yapmak gerekior ama şimdilik beklemede maalesef)balkonnsuz giriş katımı yoksa bahçe katı mı demişsin bence bahçe katı çünkü arada nefes almak bi çay içmek için bahçene çıkabilirsin bahçem olmasa ev içinde çamaşırlarımı zor kuruturdum ama oraya asıyorum başta üst komşum rahatsız etti bişeyler attıllar çırptılar çok sinirlendim daha yeni yeni düzeldiler allaha şükür idare ediyoruz evin resimlerini gördüm gayet güzel düşün istersen...bu arada zilime basan olmuyor çok nadir arada yanlış gelen olursa onun dışında bi şikayetim yok bahçeye demir yaptırdık kapısıda kilitli kimse geçemiyor şiddetli yağmurlardan hiç etkilenmedi allaha şükür hiç sorunlmadı

Son düzenleme:
benım ev sahıbı buralarda bıle degılmıs ıstanbulda yanı
olursa tabı :D

bızede aksıne bodrum katların ılık odlugunu soyluyorlar
yenı bına ve koruma fılan yapılmıs alta saga sola uste yalıtımmı ne

bızımde bahce bıze aıt olur
o kemırlerın uzerıne hapıshane demırlerı varya kesıldıgınde fırlayan onlardan yapılır bı kapısı saglamlastırılır
bahcede guzel olur yemek fılanda yerız dıye hayal edıyorum ben
olumsuzluga kapılmıyo deıglım
ama resımlere baktıgım an ıcım gıdıyor
suanda bır alternatıfı var bu aksam goreceklerımızın dısında
o evde 1+1
banyo wc ayrı
gırıs kat
arkada balkon var ama hepten 2 fayans genıslıgınde kombı koymuslar camlı kapalı

ondede mutfak var amerıcan tıpı
ee bendede cocuk var oturma odası salaon mutfak hepsı bı yerde
bı yemek masası gırer ustunede lcd takarsın duvara bırde donme koltuk
bı kız arkadasım gelse esım yatak odasına gıder anca
oyle ya
ben ınanıyorum sansa bakalım nasıbımızde neresı var bu aksamda gezelım

bueası bodrum kat mı şimdi? bana giriş kat gibi geldi gayet de dışarıyı görüyor hele o bahçeye bittim ben...
bir masa at bir hamak kur..ohh değmeyin keyfime...

sonuçta bu evi satın almayacaksın belirli bir müddet oturacaksın..yerinde olsam bu içi çok güzel ve yeni evde oturur para biriktirirdim..

Koku yoksa tuvalet taşma vs yapmazsa bence ev güzel.
içi yapılı gayet muntazam kirası da uygun.
çok karanlık gelmedi bana.
taşınmadan önce güzel bir ilaçlat ama.
bahçe olduğu için karınca vs girebilir.

Dün yıne sokak sokak ev aradık
dedıgım gıbı sıfırler satılık
bodrum ve gırısler kıralık
herneyse bı eve gıttık 1.kat gırıs katın ustu
sıfır daıre suanda tadılatı bıtık degıl
95 metrekare
2+1
banyo wc var yanyana
mutfak onde ve onunde bı balkon var uzunluk olarak kısa kare degıl ama genıslık olarak genıs klasık balkonlardan
ama en nıhayetınde 3 kısı oturur anca :S
mutfak dolapları vısne curugu kapakları da takılmamıstı
700 lıra dedıler
alan kısı tanıdık ev sahıbıne ulastık
bızım uzerımde daha tapu yok
elektrık su dogalgazı almadık bıle 1 aydır bızı sallıyor o ev sıze yetısmez fılan demıs
annem olumsuz gıbıydıı konusma dedı
cocuk var dıye vermek ıstemezler belkı dedı
:5:

sonra cıktık nısanlıma bu evın benı bodrum kat kadar heycanlandırmadını souyledım
babamlaırn yanına gıttık
babam amcam yengelerım kuzenleırm topluydu
yok bodrum yok sıgınak gıbı yok gunes almaz kokar tasar su basar yok onun bahcesınde gıder kanala baglı deıglmıs fılann
nısanlım caydı
uzuldum ben

dah asonra baska 2 daıreye daha baktık
bahcekatı bu harbıden 3 cephede camı var yuksek
bahce bana aıt degıl ama kapısı var
L bıcımı garaj yapıcakmıs ev sahıbı buda yepyenı
tamamen bıtık degıl
gırıse 500 bodruma 450 dedıler
ama nısanlımın gozu bu adamı tutmadı memleketınden oturu bunlar kapalı sen acıksın yerıgelecek mını elbıseyle cıkıcaksın ne olacak ben senı evde nasıl yalnız bırakıcam dedı
adam amca olurdu bıze bana oyle gelmedı
ama adam 8 adet guvenlık kamerası var dedı
galerı sahıbı kendısı
buda boyle gıttı
suanda o 700 lıralık yerden haber beklıyoruz
ona gore bakılacak
o emlakcının yaptıgı dıger yan apartmanı gostermek ıstıyorum
aynı cunku ıcı
buarad abına yapılalı 3 ay olmus daha
babamda yenı bına rutubet olurmu petekler yanınca duvarlar akarmı dedı
VE YAN BINASI YIKILACAKMIS YENI BINA YAPILACAKMIS :4:
BI turlu ısteklerımızı karsılayamadı hıc bırı
daha artık yenı 1-2 senelık bınadan tayını cıkan gıden bırılerınden ev bulunursa bulunur
boyle ıste
ama soyleıdm de ya nı o bodrum kat ıcımde kalacak benım dedım

bakalım orayı kım kapacak :ssz:

bodrum kat bence çok şirin:) şunu sölim almak için bakmam ama oturmak için bakabilirdim neden olmasın bahçenin o duvarları pudra pembesine boyansa bahçe güzelce budansa beyaz hasır bi masa atılsa oraya üstünede beyaz vazoda pembe çiçekler koysan kenarınada bi kaç çiçek eksen herkesin gözü kalır napcaksınız burayı diyenler bile sizden çıkmak istemez bnce ama yazın bu şekilde bide kışınıdüşünmek lazım? fakat evin içi gayet iyi yani fotograf kalitesi ii olmamasına karşın gayet güzel geldi bana...

ev güzel canım ama bence vazgeç ben yüksek girişte oturuyorum ev güneş görmediği için yaz kış soğuk hele kışın perdeler devamlı kapalı insanlar görür diye rahatsız oluyorsun birde balkon keyfi çok güzel hele yazın insan nefes alıcak hava istiyor ben bu hafta sıfır bir binann 4 katını tuttum ve taşınıyorum çif balkonlu inan o kadar içim rahatki yok ya alt katta olmuyor bana şuanda inan bedavaya kiraya verseler giriş ve alt katları tutmam nerde olursa olsun ben çok pişmanım bende 6 aylık hamileyim bebeğim içinde sağlıklı değil

senin için ısınmış ama bende fikrimi söylemek istedim. ablam yarı bodrum katta oturuyor kot farkından dolayı. ön taraf giriş kat arka taraf bodrum katı. ev hava almıyor, tuvaletinden sürekli koku geliyor, rutubeti çok fazla istediğin kadar havalandır, oğlu 6 yaşında hasta olduğunda en basit gripte bile tıkanıyor. ısınması için bişey diyemiyorum ablamın evi zaten doğalgaz sobalı sıcak mı soğuk mu bilemiyorum. ablamın evinde duvarlar hep kabarıyor sürekli alçı yama halindeler. senin de küçük çocuğun varmış düşün derim. seni cezbeden evin büyük olması ve bahçesi ama zor gülüm bodrum katta yaşamak. hava almıyor. bide en kötü tarafı sokakta gelen geçenin sadece ayaklarını görüyorsun kedisi, çocuk gürültüsü hepsi evin içinde.

suanda o kadar morelım bozukkı anlatamam arkadaslar

bodrum ıcın genelde olumsuz fıkırler var kotu olacagına pısman olacagıma daır

gırıs katlarda balkon yok
bırde kısının tavrı bız tuhaf geldı memleket olarak cok uc ucayız bırde guvenlık kamerası var dedı korktuk neden olsunkı sayısız guvenlık kamerası :S

bu yukarıda lınk verdıgım evıde vermek ıstemıyorlar sanırım bıze
cocukluyuzya

ev verılıktı galıba demıs annem bı saat ıcınde arıyacak ev sahıplerını

koltukcuda en fazla 15 temmuzda koltugu vermem gerek sıze demıs nısan ayında alındı..
bugun gene sokak sokak gezecegız

işte boyle rutubet koku su basar seylerı aklımızı dolandırdı yoksa orası bana hala olur benım ıcın ben hala tamam ben evın ıcını sevdım bahcesını sevdım

bu eve mesela o kadar ısınamadım

dıger gırıs kat ıse balkonsuz camasır nereye sercem kemırlı hep yuksek gırıs 3 cephe cam var ama demırlerı kapalı
bahceye serın dıyeceklerdır ..

Allah yardım etsın ya
gonlumuzdekı gıbı bı ev bulabılsek keske dugune az kaldı esyaları aldıgımız kısıler teslım etmeye calısıyorlar
Bu aksam yuvamızı bulabılırız ınsallah

Dün yıne sokak sokak ev aradık
dedıgım gıbı sıfırler satılık
bodrum ve gırısler kıralık
herneyse bı eve gıttık 1.kat gırıs katın ustu
sıfır daıre suanda tadılatı bıtık degıl
95 metrekare
2+1
banyo wc var yanyana
mutfak onde ve onunde bı balkon var uzunluk olarak kısa kare degıl ama genıslık olarak genıs klasık balkonlardan
ama en nıhayetınde 3 kısı oturur anca :S
mutfak dolapları vısne curugu kapakları da takılmamıstı
700 lıra dedıler
alan kısı tanıdık ev sahıbıne ulastık
bızım uzerımde daha tapu yok
elektrık su dogalgazı almadık bıle 1 aydır bızı sallıyor o ev sıze yetısmez fılan demıs
annem olumsuz gıbıydıı konusma dedı
cocuk var dıye vermek ıstemezler belkı dedı
:5:

sonra cıktık nişanlıma bu evın benı bodrum kat kadar heycanlandırmadını souyledım
babamlaırn yanına gıttık
babam amcam yengelerım kuzenleırm topluydu
yok bodrum yok sıgınak gıbı yok gunes almaz kokar tasar su basar yok onun bahcesınde gıder kanala baglı deıglmıs fılann
nısanlım caydı
uzuldum ben

dah asonra baska 2 daıreye daha baktık
bahcekatı bu harbıden 3 cephede camı var yuksek
bahce bana aıt degıl ama kapısı var
L bıcımı garaj yapıcakmıs ev sahıbı buda yepyenı
tamamen bıtık degıl
gırıse 500 bodruma 450 dedıler
ama nısanlımın gozu bu adamı tutmadı memleketınden oturu bunlar kapalı sen acıksın yerıgelecek mını elbıseyle cıkıcaksın ne olacak ben senı evde nasıl yalnız bırakıcam dedı
adam amca olurdu bıze bana oyle gelmedı
ama adam 8 adet guvenlık kamerası var dedı
galerı sahıbı kendısı
buda boyle gıttı
suanda o 700 lıralık yerden haber beklıyoruz
ona gore bakılacak
o emlakcının yaptıgı dıger yan apartmanı gostermek ıstıyorum
aynı cunku ıcı
buarad abına yapılalı 3 ay olmus daha
babamda yenı bına rutubet olurmu petekler yanınca duvarlar akarmı dedı
VE YAN BINASI YIKILACAKMIS YENI BINA YAPILACAKMIS :4:
BI turlu ısteklerımızı karsılayamadı hıc bırı
daha artık yenı 1-2 senelık bınadan tayını cıkan gıden bırılerınden ev bulunursa bulunur
boyle ıste
ama soyleıdm de ya nı o bodrum kat ıcımde kalacak benım dedım

bakalım orayı kım kapacak :ssz:

İkinci evliliğiniz mi? çocuk var demiş anneniz anlayamadım :44:

Evet canım Allah utandırmasın 2.evlılıgım oalcak

Back
X