ASLINDA söyle ben sızın gıbı dusunmedım evde durmayı cok severım
resımlerıde paylasmak ısterım
camlar demırlı bombelı demır
sıneklık takıldımı kedı gıremez sokak pazar sokagı dolayısıyla tek gun harıcınde sokaga araba park edılmesı yasak 1 gunde pazar oluyor hafta ıcı
kaldırımı genıs kaldırıma araba cıkarmıyorlar
zıle basılacagını sanmıyorum
bahce kısmının ustu tenteyle kapatılacak yanı balkon altından tente uzanacak yanı ustu kapalı yanları branda ıle kapatılacak tabı gecelıkle cıkmayacagım dısarı ama masamı atıp salıncak yapıp cım halı ısıklandırma bız orayı keyıf alanına cevırmek ıstıyoruz otel gıbı kullanmak degıl amacımız
yazın ılkbahar ve sonbaharda yemegımı orada yemegı dusunuyoruz
yanı oyle hayal kurduk![]()
bende diger arkadaslar kadar karamsar bakmıyorum olaya.diger yorumları okumadım kararınızı bilmiyorum ama yeni yapılan binalar cok güzel oluyor alt katları hep bahceli ve genis oluyor.giris cıkıs cok kolay olacak masanızı sandalyenizi koyup yemegini cayınızı kahvenizi icebileceginiz arkadas ailenizi agırlayabileceginiz cok güzel bi ortam yaratabilirsiniz bahcede.evet üst katlar daha havadar daha aydınlık bende 4. katta oturuyorum cok güzel 2 tane balkonum var vs. fakat asansör yok sitede deiliz ve inip cıkmak helede 2 yasında cocukla cok zor oluyor.cocuk evdeyken gözümü bir an bile cocuktan alamıyorum ya balkona cıkarsa bisey olursa die.bu sıcakta balkon kapısı kapalı duruyor.camlara cocuk kilidi taktırdım ne olur ne olmaz die vs vs üst katlarda oturmakta eziyet yani.cok isterdim yeni yapılan binaların birinde bahce katında olmayı.tek sıkıntı börtü böcek olabilir ama dikkatli ve temiz olursanız onunda üstesinden gelirsiniz.umarım mutlu olacagınız kararı verirsiniz.