• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bodrum katta oturan yokmu?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
kızlar eylulde dugunumuz var
ev bakıyoruız sımdılık kıralık
ıstanbulda yasıyorum kucuk bı semtte
evlerın cogu sıfır
ama ya satılık ya evler 1+1
dun ılk gundu ve bır bodrumda takılı kaldık
bahcesı var
3+1 2 banyolu
bahcesı bıze aıt
evın ıcı cok guzel sıfır bır daıre kırası cok makul hakketten
ama ben hep en ust katta oturan terasta buyuyen bırı ıcın pısman olabılecegım bı secımmı olur?
sımdılık 2 gun daha bakacagız ev dah asonra karar verıcez
pısman olurmuyuz bu evı tutarsak
nelere dıkkat etmem gerek rutubet nem gozukmuyor evde ev 3 senelıkmıs sanırım ıcınde oturan yok satın alınmıs nısanı bozulmus tayını cıkmıs kalakalmıs oyle ev
ne dersınız kızlar hatamı ederım
hata edeırm dıye bırakıp ya dıledıgımce bı ev bulamazsam
gırıs ve bdorum dusunmuyordum balkonları yok dıye
ust kat dusunuyordum ama kıralar arasında gordugumuz uzre 250 lıra fark edecek
bunuda kacırıp bırde sıfır kıralık bulamazsam cok uzulurum :ssz: :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

canım benim bence çok zor olur senin için.sonuçta terasta büyümüşsün.alt katta oturunca gelen giden hep ziline basıcak.balkona rahat çıkamıycaksın çünkü balkona çıktığında dışardaymış gibi hissedicekin.camı açamııycaksın kedi filan girer diye.çocuklar maç filan oynarken camın filan kırılıcak.çamaşır asıcaksın sonra toplamaya gidiceksinki çamaşırların yok.kusura bakma hep olumsuz şeyler yazdm ama gerçekler senin için yazdm.ama ben senin yerinde olsam taşınmam

merhabalar canım. :3: öncelikle allah kolaylık versin diyorum. konuya gelince de, ben de senin gibi üst katlarda güneş gören balkonlu, yani aydınlık bir evde büyüdüm. bana göre bi evin aydınlık olması, güneş görmesi, rutubet-nem kokusu olmaması, kafamı çevirdiğimde duvarların üstüme gelmemesi çok önemli. ben izmirde yaşıyorum. bulunduğum semtteki evlerin bodrum katları hep problemli, güneş görmemesi, börtü böceği, çoluk çocuk sesinin,araba sesinin evin içinde oluşu rahatsız edici bence:27:. açıkçası ben maddiyatını çok zorlamayacaksa tercih etmemeni tavsiye ediyorum. ama ikimizde çalışıyoruz akşamdan akşama eve geleceğiz,otel gibi kullanıp çıkacağız diyosan, belki çok rahatsız edici olmayabilir...

ASLINDA söyle ben sızın gıbı dusunmedım evde durmayı cok severım
resımlerıde paylasmak ısterım
camlar demırlı bombelı demır
sıneklık takıldımı kedı gıremez sokak pazar sokagı dolayısıyla tek gun harıcınde sokaga araba park edılmesı yasak 1 gunde pazar oluyor hafta ıcı
kaldırımı genıs kaldırıma araba cıkarmıyorlar

zıle basılacagını sanmıyorum

bahce kısmının ustu tenteyle kapatılacak yanı balkon altından tente uzanacak yanı ustu kapalı yanları branda ıle kapatılacak tabı gecelıkle cıkmayacagım dısarı ama masamı atıp salıncak yapıp cım halı ısıklandırma bız orayı keyıf alanına cevırmek ıstıyoruz otel gıbı kullanmak degıl amacımız
yazın ılkbahar ve sonbaharda yemegımı orada yemegı dusunuyoruz
yanı oyle hayal kurduk :D

bende ilk evlendiğimde giriş katta oturdum ama benim alt katımda 2 daire daha vardı öyle olmasına rağmen ben hiç memnun değildim balkonlar birbirine çok yakın balkona çıksan konu komşu hep gözleri üzerinde gibi oluyor rahat hareket edemiyorsun şimdi aynı binanın 6. katındayım gayet rahatım evde istediğimiz gibi dolaşıyoruz çünkü görebilecek kimse yok ama ablam mesela bahçe katında oturuyor bayılıyorum onun evine rahatına 3 tane kızı var ,çevirdiler bahçenin etrafını masa alttılar ,kızlara da salıncak falan koydular hatta büyükler içinde salıncak koydular çiçek falan ekmedi ama ekse muhteşem bi yer olabilir di üst katta çok kişi oturmuyorsa neden olmasın ki rutubette yoksa bence oturulabilir

ASLINDA söyle ben sızın gıbı dusunmedım evde durmayı cok severım
resımlerıde paylasmak ısterım
camlar demırlı bombelı demır
sıneklık takıldımı kedı gıremez sokak pazar sokagı dolayısıyla tek gun harıcınde sokaga araba park edılmesı yasak 1 gunde pazar oluyor hafta ıcı
kaldırımı genıs kaldırıma araba cıkarmıyorlar

zıle basılacagını sanmıyorum

bahce kısmının ustu tenteyle kapatılacak yanı balkon altından tente uzanacak yanı ustu kapalı yanları branda ıle kapatılacak tabı gecelıkle cıkmayacagım dısarı ama masamı atıp salıncak yapıp cım halı ısıklandırma bız orayı keyıf alanına cevırmek ıstıyoruz otel gıbı kullanmak degıl amacımız
yazın ılkbahar ve sonbaharda yemegımı orada yemegı dusunuyoruz
yanı oyle hayal kurduk :D

canım benim sen zaten tüm olumsuzlukları aklında halletmişsin güzelde yapmışsın.ben senn yerinde olsam konu açmazdım sonuçta sen kendi planını kurmuşsun:9:bu olumsuzluklara katlanırım diyosan sana şirin geldiyse tutun evi derim ben

istanbulda da beşiktaş nişantaşı gibi semtlerde bu tür çok güzel evler var..mimar tarafından içleri tadilat görmüş bahçeleri düzenlenmiş evler...bir de köpek falan aldınız mı değmeyin keyfinize:)
kapı ziline basılması falan dert değil de en önemli iki soru ev güneş görüyor mu?ve ev de rutubet var mı?3 senedir hiçbir boyama işleminden vs geçmediyse az çok anlarsınız rutubet var mı yok mu?ayrıca kendileri otursun diye o kadar sıfırladıysalar illaki rutubet için vs önlemlerini almışlardır diye düşünüyorum:)

Canımmm siz bu olumsuzlukları çokkk güzel bir tabloya çevirmişsiniz
Sen eşinle o evde mutlu olduktan sonra gerisi vs
Dediğim gibi oğluşun içinde çok güzel olur bahçe olması
Çocuk dilediği gibi oynar bahçede
Balkonda olsa hep yanında olman lazım düşer canı sıkılır betonun içinde cocuğun

salonu

mutfagı burası on cepheye bakıyor

mutfagın dıger kısmı

korıdor

banyosu & wc

yatak opdasındakı banyo
yatak odasını cekmemısım

oglumun odası 2 yasında

burası bahceye cıkan oda

işlemde gecirilmesi hayal edilen bahce :)

aslında kafamda oldurdum gıbı ama hanı nasıl desem bılmıyorum cesaret ıstıyo kıracı oluncada butun evler senın sanıyosun
sıfır olsun dedık elı ayagı duzgun acıkcası maddı olarak sıkıntı yok
keısnlıkle
ıkımızde calısıyoruz cok sukur
ama kırasıda makul sımdı dogal olarak kafada canlandı daha cabuk bırıkım yapar evımızı alırız dıye ev sahıbı yok rahat ederız
evın arkası sokak degıl bahcesı bahcelere bakıyor hep tam arkası akrabamızın aynı mahalleye evlenıyorum zaten hatta babamın dukkan bahcesıyle komsu olmus oluruz falan fısman
bugun ıs ark kıme gosterdıysem hepsı on yargılı geldı bodrumdamı oturacaksın dedıler
kımısı evı semtten bılıyor kımısı resımlerı grodu ama sımdı hepsı farklı dusunuyor
bız kadınlar pısmanda oluruz bır kazak bır corap alırken bıle evırıp cevırıyoruz malum
ne bılım danısmak ıstedım ıste :17: :17: :17: :17: :17:

RESIMLER AKSAM 7 CIVARINDA CEKILDI OLDU OLACAK SOYLIYIM KIRASI 500 LIRA AMA 450 INDIRIRIM DIYOR BABAM ARKADASINA ARACI KISI OLUYOR

Son düzenleyen: Moderatör:
buarada bına yenı bına badana yapılmamıs gozle gorulen bı rutubet nem yok gıbı ama tabı karar verırsek baktırırz gene ustalara fılan
bu evı tutuyormusum evlenırken topic acıyormusum dıbınız dusuyormus :17: :54: :33: :32: :27: :7: :8: :10: :14: :15: :35: :23: :1: :emir_bebek: :18:

kızlar eylulde dugunumuz var
ev bakıyoruız sımdılık kıralık
ıstanbulda yasıyorum kucuk bı semtte
evlerın cogu sıfır
ama ya satılık ya evler 1+1
dun ılk gundu ve bır bodrumda takılı kaldık
bahcesı var
3+1 2 banyolu
bahcesı bıze aıt
evın ıcı cok guzel sıfır bır daıre kırası cok makul hakketten
ama ben hep en ust katta oturan terasta buyuyen bırı ıcın pısman olabılecegım bı secımmı olur?
sımdılık 2 gun daha bakacagız ev dah asonra karar verıcez
pısman olurmuyuz bu evı tutarsak
nelere dıkkat etmem gerek rutubet nem gozukmuyor evde ev 3 senelıkmıs sanırım ıcınde oturan yok satın alınmıs nısanı bozulmus tayını cıkmıs kalakalmıs oyle ev
ne dersınız kızlar hatamı ederım
hata edeırm dıye bırakıp ya dıledıgımce bı ev bulamazsam
gırıs ve bdorum dusunmuyordum balkonları yok dıye
ust kat dusunuyordum ama kıralar arasında gordugumuz uzre 250 lıra fark edecek
bunuda kacırıp bırde sıfır kıralık bulamazsam cok uzulurum :ssz: :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

canım benim annemlerde giriş katta oturuyorlar. bahçe katında altta bir daire daha var.rutubet harici sorun yok. oda binaları çok eski olduğu için oluyor. ama bahçe olayı çok iiyi yazın sürekli orda yaşıyorduk(ben evlendim artık orada değilim:1:). çalışmayacaksan sorun olabilir. kışın ve son baharda gündüzleri ev biraz karanlık oluyor. çok ii havalandırmak gerekiyor. ammmmaaaannn sevdiğin adamla heryer güzel zaten ben nerelerden kalktım geldim hiçte sıkıntı yapmadım kendime. fiiyati iise taşın. para biriktirir en iisini alırsın hem kendinin olur. aleme para vermektense haksızmıyım:)))

bence çok güzel. rutubet srunu yoksa diğer sorunlar bi şekilde çözülür. aydınlık olması da önemli tabi.üstelik ev almıyorsunuz ya. baktınız yapamıyoruz çıkarsınız. ev sahibinin bir evi,kiracının bin evi var yani. bahçeli ev çocuk için de güzel olur. bahçeye güzel bi masa takımı hayal ettim şimdi. ne güzel olur. ben osam bi köşeye domates biber salatalık ekerdim.oh doğal doğal yerdim. maydonozumu koparırdım. velhasıl cnm müstakil ev gibi olacak. bence kaçırmayın

senı yorumlarından tanıyorum.hayırlı olsun dıyım sız karar vermıssınız bence:1:benım oturdugum bına daha 1 senelık bıle degıl.gecen yagan sıddetlı yagmurda yenı gelının tum esyaları mahvolmus.boyle bırsey yasamamak ıcın daha fazla arastırın bence

tabiki haklısınnn normalde 3 atta sıfır bı daıreye gıtsek 600-700 hadı 700 dıyelım keyfımız yerıne gelsın arada 250 lıra fark v ar yılda 3000 lira fark etmıs olur
2 yıl otursam 6000 lıra
onuda bahceye yatırcam gıbı duruyor
:D

ev alana kadar otururuz dıye dusunuyoruz hanı burası olmasada gırdıgımız her yerde buda 1-2 hadı 3 sene
kendı evımız var ancak eskı ama ıcı yapılı sırf bına eskı ( su arkada gozuken bına bahceden )ve akrabalar oturuyor dıye ıstemıyoruz orası buradan daha daha pahalı kırada sırf o kırayla kıramızı verıp faturamızı oderız maaşlarımızdanda gecımı saglarız ılk zamanlar borcumuzu oderız

guzel bırıkım olur herhalde
ben koyde hıc yasamadım yurt dısıda dogdum buyudum kasabada
cayır cımen severım
evde hep teras var yanı suan bız evde hala terasta yemek yerız yuvarlanırız yatcamız zaman ıcerı gıderızı
ev alırsakta ters dubleksler hos oluyor o zaman bılmıyorum cok guzel olur ınsallah Allah nasip eder
sabahtan berı bahce mobılaları salıncaklar cımler ısıklar masalar :D basım donuyor :17:

senı yorumlarından tanıyorum.hayırlı olsun dıyım sız karar vermıssınız bence:1:benım oturdugum bına daha 1 senelık bıle degıl.gecen yagan sıddetlı yagmurda yenı gelının tum esyaları mahvolmus.boyle bırsey yasamamak ıcın daha fazla arastırın bence

üstelik yenı bına ? cok uzuldum ya ALlah yardımcısı olsun bızde yenı evlenıyoruz esyamız batmasın sonucta hepımız para vererek alıyoruz kımısını yok canımızdan oyle bısey olmasını ıstemem acıkcası o gıder logar onlar hep arastırılır daha on onaydan bıle gecemedı ben cok heveslendım ve heycanlandım :D
yuva olacak ya aıle olucaz elbette guzellesır ıcınde mutluysak ınsallah :31: :6:

tabiki haklısınnn normalde 3 atta sıfır bı daıreye gıtsek 600-700 hadı 700 dıyelım keyfımız yerıne gelsın arada 250 lıra fark v ar yılda 3000 lira fark etmıs olur
2 yıl otursam 6000 lıra
onuda bahceye yatırcam gıbı duruyor
:d

ev alana kadar otururuz dıye dusunuyoruz hanı burası olmasada gırdıgımız her yerde buda 1-2 hadı 3 sene
kendı evımız var ancak eskı ama ıcı yapılı sırf bına eskı ( su arkada gozuken bına bahceden )ve akrabalar oturuyor dıye ıstemıyoruz orası buradan daha daha pahalı kırada sırf o kırayla kıramızı verıp faturamızı oderız maaşlarımızdanda gecımı saglarız ılk zamanlar borcumuzu oderız

guzel bırıkım olur herhalde
ben koyde hıc yasamadım yurt dısıda dogdum buyudum kasabada
cayır cımen severım
evde hep teras var yanı suan bız evde hala terasta yemek yerız yuvarlanırız yatcamız zaman ıcerı gıderızı
ev alırsakta ters dubleksler hos oluyor o zaman bılmıyorum cok guzel olur ınsallah allah nasip eder
sabahtan berı bahce mobılaları salıncaklar cımler ısıklar masalar :d basım donuyor :17:

inşşlh canım allah daha iilerini nasip etsin. Karar sizin ama çalışıacaksan çok sorun olmaz die düşünüyorum. Sıkıarsın dişini 2-3 yıl nolcak:)) aldığın bahçe mobilyalarıda boşa gitmez yeni evinde terasına koyarsın :))) çare çok hayırlısıyla inşllh güzel bi düğün olur bol bol eğlenirsiniz. Valla kocanla anlaştıktan sonra samanlık seyran olur kafasındayım ben en başta huzur güven eşya fln boş şeyler takma kafana :))

inşşlh canım allah daha iilerini nasip etsin. Karar sizin ama çalışıacaksan çok sorun olmaz die düşünüyorum. Sıkıarsın dişini 2-3 yıl nolcak:)) aldığın bahçe mobilyalarıda boşa gitmez yeni evinde terasına koyarsın :))) çare çok hayırlısıyla inşllh güzel bi düğün olur bol bol eğlenirsiniz. Valla kocanla anlaştıktan sonra samanlık seyran olur kafasındayım ben en başta huzur güven eşya fln boş şeyler takma kafana :))

ne guzel soyledın ya dımı ınsallah Allah utandırmasın ınsallah

bakalım neresı ıyı olacaksa Allah oraya yonlendırsın bızı su ev konusundada :40:

istanbulda da beşiktaş nişantaşı gibi semtlerde bu tür çok güzel evler var..mimar tarafından içleri tadilat görmüş bahçeleri düzenlenmiş evler...bir de köpek falan aldınız mı değmeyin keyfinize:)
kapı ziline basılması falan dert değil de en önemli iki soru ev güneş görüyor mu?ve ev de rutubet var mı?3 senedir hiçbir boyama işleminden vs geçmediyse az çok anlarsınız rutubet var mı yok mu?ayrıca kendileri otursun diye o kadar sıfırladıysalar illaki rutubet için vs önlemlerini almışlardır diye düşünüyorum:)

evde oturup bir kış geçirmeden kesinlikle rutubet olup olmadığını anlayamadığınız durumalr var.bizde ev aldık 5 yıl sıfır beklemiş daire taş gibiydi taşındık petek yakmaya başlaynca hafif nemlenmeye başladı duvarlar fln ...o iş belli olmuyor anlayacağınız..

ben aynen böyle bir yerde oturuyorum hatta daha çok pencereli ve geniş ama bi zaman sonra duvarlar üstüne üstüne gelecek ve bu evde yaşamaya başlayınca diğer evlerdekı farkı fark edeceksin ve pişman olacaksıun canım kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmıorum balkon ve bahçe arasındada çok fark var bence ev dediğin 3-4. kat ve güney olmalı bu hatayı yapma canım ama çk şkr bende kiracıyım ev bakıyorum özellıkle çamaşırlarda çok sorun oluyor en küçük sorun bu bu arada.

Of biliyirum ozenebilirim diger evlrre
Bugun annemle gezdik sifir daire bulamadik yarina kismet bu evin anahtari hala bizde

Back
X