- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
-
- Konu Sahibi Mayflower75
dediğim otele bakmadınız mıKızlar birde animasyon olayı var.çocuklar malum eğlence derdindeler..birde geçen yıl kaldığımız oteldeki animasyon ekibi haftada iki üç akşam isteyenleri night clublara götürüyorlardi.kixim çok sevmişti gitmiştik birlikte.yine böyle bir otel bulsak keşke..
Ben olsam mümkün değil elalemin kızına 15 gün tatil yaptırmam parasını ödeyip. Bide yer mi beğenmiyormuş hanımefendiler ?Kızlar öyle istiyorlar aslında ben dediğiniz gibi istemiştim ama kabul etmiyorlar.
Ayaz aqua ya bir bakayım. Sağol)
Peki hangi tür firması iyidir?biz yurt dışındayız ve hiç denedenim daha önce. .hep direkt otelden yapmıştım rezervasyonu.Kesinlikle tur firması.
Zincir otellerde kendi sitesi belki tercih edilebilir.
Öylemıı bı daha kı sene erken rezervasyonda dusunebılırız aslında fırsatlar olabılır cunku.Biz balayında xanadunun belekteki oteline gitmiştik. O kadar sevdik ki bodrumu denemeden olmaz dedik bi sonraki sene oraya geçtik. Fiyatlar diğer otellere göre bir tık yukarda tabi. Ama kalite de öyle. Çıta o kadar yüksek ki gittiğin hiç bi otelden memnun kalmıyorsun xanadulardan sonra.
Aslında üç kız başlasa olmak istiyorlar e haklılar eşimde var zaten daha rahat oluruz öyle bizde.Ben olsam mümkün değil elalemin kızına 15 gün tatil yaptırmam parasını ödeyip. Bide yer mi beğenmiyormuş hanımefendiler ?
Yazlığınız olsa anlarım gelirler kalırlar falan ama hem al götür tatile hem komple cebinden karşıla hem oda beğenmesinler. Pes doğrusu. Analarıyla babalarıda baya genişmiş. Ne hoş.
Tur fırmalarında ındırım oldugu ıcın otelden satın almayın anlasma geregı daha ucuza veremıyorlarPeki direkt otelden mi rezervasyon yapmalı yoksa tatil budur yada tatil sepeti filan..bunlar fark eder mi?
Evet geçen sene otel bana anlaşmalı oldukları firmadan rezervasyon yapmam konusunda baya ısrarcı olmuştu sormuştum nerdeyse hiç fark yoktu fiyat konusunda..dediğin gibi başka firmalara bakmak lazım. Ets güvenilir yani?bir bakayım sağolTur fırmalarında ındırım oldugu ıcın otelden satın almayın anlasma geregı daha ucuza veremıyorlar
ets olur bookıng olur ama bookıng ıle ben sahsen hep acaba oluyorum
Sep ayıptır sorması kaça patladı size bayramda? Biz de son dakikaya bıraktık maalesef şimdi tırım tırım aranıyoruz.Bayram için beleğe daha dün rezarvasyon yaptırdık. Yer konusunda sıkıntı olmaz. Fiyatlar düşmüyor ama yükselmiyorda. Abim aynı oteli erken rezarvasyonla aldı, biz dün aldık aynı fiyat.
Sep ayıptır sorması kaça patladı size bayramda? Biz de son dakikaya bıraktık maalesef şimdi tırım tırım aranıyoruz.
ets oldukça iyi ve güvenilir.arkadaşlarımdan da olumsuz bir şey duymadım.otele gidince ets tur görevlisi karşılıyor.tekne turu vs.organize ediyorlar.tüm tatil süresince ilgileniyorlarEvet geçen sene otel bana anlaşmalı oldukları firmadan rezervasyon yapmam konusunda baya ısrarcı olmuştu sormuştum nerdeyse hiç fark yoktu fiyat konusunda..dediğin gibi başka firmalara bakmak lazım. Ets güvenilir yani?bir bakayım sağol
Çok ihmal ettik. Kıştan alalım diye kaç kere konuştuk hep konuşmayla kaldık.ben de aynı moddayım
eşim bir yer beğenmişti
ama bırak bayramı ağustos 20 ye kadar yer yokmuş
Tekne turundan geçen sene igrenmistim açıkçası. Otelin anlaşmalı olduğu firmaya güvendim gittik rezil olduk.bana teknede en fazla 15 kişi olacak dediler bir gittik balık istifi gibiydi kimildayacak yer yoktu.bütün gün tartıştım adamlarla paramı da iade istedim.ve dönünce otele şikayet ettim bir sürü olay yaşadım. Dediğiniz gibi eğer o firmalar güvenli ise rezil olmayız herhalde.ets e bakacağım sağolets oldukça iyi ve güvenilir.arkadaşlarımdan da olumsuz bir şey duymadım.otele gidince ets tur görevlisi karşılıyor.tekne turu vs.organize ediyorlar.tüm tatil süresince ilgileniyorlar
Booking konusunda olumsuz bi şeyler mi var , oradan rezervasyon yaptırdık şu an endişelendim?Tur fırmalarında ındırım oldugu ıcın otelden satın almayın anlasma geregı daha ucuza veremıyorlar
ets olur bookıng olur ama bookıng ıle ben sahsen hep acaba oluyorum
Peki hangi tür firması iyidir?biz yurt dışındayız ve hiç denedenim daha önce. .hep direkt otelden yapmıştım rezervasyonu.
Öylemıı bı daha kı sene erken rezervasyonda dusunebılırız aslında fırsatlar olabılır cunku.
Belekte gıdıyormussunuz tatıle bayramda fıyatı nasıl pekı , bızde kemer dusunuyoruz ama hala kafam oldukca karısık tabı
Sep ayıptır sorması kaça patladı size bayramda? Biz de son dakikaya bıraktık maalesef şimdi tırım tırım aranıyoruz.