- Konu Sahibi Mayflower75
-
İsisben de öneri isterim o zaman
ben derin olmayan deniz istiyorum
yani o kaya üstü iskele duba değil de kıyıdan girilen deniz istiyorummm
bunlara bir bakayım
Xanaduyu bende çok beğendim. Netten biraz inceledim.aradım oteli fiyatı email ile bildireceklermis telefonda vermiyorlar.hala cevap gelmedi deli olacağım.Xanaduya gittim, muhteşem bir otel tavsiye ederim.
Kefeluka aklımdakilerden.
Voyage torba iyi bir otel ama 14 yaş sınırı var mıydı orda emin olamadım.
Kervansaray fena bir otel değil. Tercih edilebilir.
Uygun fiyatlı dört yıldızlı ama 5 yıldız kalitesinde latanya beach oteli tavsiye ederim. En çok memnun kaldığım otellerden biriydi. Uhd değil hd ama.
Bir ay önce de yine uygun fiyatlı crystal green bay'e gittik. Crystal otellerini severim genelde. Bu da iyiydi ama uhd degil hd yine. Ölü sezonda gittiğimiz için çok keyif almıştık biz, denizi çok güzel ama otel biraz eski.
Güzel deniz istiyorsanız turgutreis tarafını pek düşünmeyin derim.
Bu da var ama gümbet merkeze çok yakın olduğu için hoşlanmamıştım ben. Onun dışında otel güzel. Özellikle italyan a la carte muhteşem.
Ha evet tabiki ucu aynı odada kalacaklar bizde eşim ve oğlumla üçümüz aynı odada kalıcaz.ay ben yanlış mı yazmışım yoksa?)))herkese ayrı oda olsa bakarız valla))Kızların üçü aynı odada kalmayacak mı , herbirine ayrı oda mı ayarlayacaksınız
Xanaduyu bende çok beğendim. Netten biraz inceledim.aradım oteli fiyatı email ile bildireceklermis telefonda vermiyorlar.hala cevap gelmedi deli olacağım.
Voyage torba nasıl acaba.kızlar 16 yaşında sorun yokta oğlan 12 işte. Yaş sınırı yoktur umarım. Bir bakayım hepsine sağol canım
ben çin restoranına da bayılmıştım.
hayatımda yediğim en güzel kızarmış dondurmayı yapmışlardı
Tamam canım sağol. Yalnız bu sene şöyle bir avantaj var sandığıma göre turist sayısı düşük bu yaz Türkiye'de bu fiyatları etkiliyor mu bilmiyorum ama kapasite sayısı hala var.çok yoğun değiller en azından.Bodrumdaki voyage otellerinden birinde yaş sınırı vardı ama hangisiydi hatırlayamadım.
Biz genelde zincir otelleri tercih ediyoruz, muhattap bulmak daha kolay bir sıkıntı anında.
Xanadu sezon fiyatları gelmişti bana maille, silmediysem mesaj atayım sana. Ama uygun değildir orası.
Yine de bodrum otelleri bir belek değil. Kalite belli, standart belli. Çok şey beklememek lazım.
Kızlar birde animasyon olayı var.çocuklar malum eğlence derdindeler..birde geçen yıl kaldığımız oteldeki animasyon ekibi haftada iki üç akşam isteyenleri night clublara götürüyorlardi.kixim çok sevmişti gitmiştik birlikte.yine böyle bir otel bulsak keşke..
Torba guzelde dedıgım gıbı onura ve ora bırlesık orası cok kotuydu hastalandı bızımkıler 5-6 sene once gıttıgımde kalıtesı daha ıyıydıXanaduyu bende çok beğendim. Netten biraz inceledim.aradım oteli fiyatı email ile bildireceklermis telefonda vermiyorlar.hala cevap gelmedi deli olacağım.
Voyage torba nasıl acaba.kızlar 16 yaşında sorun yokta oğlan 12 işte. Yaş sınırı yoktur umarım. Bir bakayım hepsine sağol canım
Tamam canım sağol. Yalnız bu sene şöyle bir avantaj var sandığıma göre turist sayısı düşük bu yaz Türkiye'de bu fiyatları etkiliyor mu bilmiyorum ama kapasite sayısı hala var.çok yoğun değiller en azından.
wooww xanadu'ya baktım sımdı burayı gormemısım gordum demısım bıde ayrıca fıyatları cok yuksek bayramda 4 gun baktım 4500 fılanBodrumdaki otellerin hepsi haftada bi kaç akşam clublara gidiyor zaten.
Ama animasyonu iyi olsun diyorsanız xanadu ya da voyage derim.
Xanaduda klasik animasyon yoktu, her akşam bir gösteri ya da müzikal vardı.
Voyageda da konserler oluyordu.
Bunların discoları da keyifliydi cluba çok gerek kalmaz.
wooww xanadu'ya baktım sımdı burayı gormemısım gordum demısım bıde ayrıca fıyatları cok yuksek bayramda 4 gun baktım 4500 fılan
A doğru o da güzeldi. İki tabak noodle yemişti benim bey.
Bi otelde yeme içme ve deniz iyiyse o otel iyidir.
Ama plajın ikiye ayrılması, arada başka otel olması, sahil yolunun plajla otel arasından geçmesi eksi tarafları bence. Güvenlik ve mahremiyet biraz eksik.
evet hem o var hem de arka taraftaki odalar fena.
zemin kat odaları var.
eğer o otele gidilecekse oda iyi bi yerden alınmalı.
ama içkileri falan piyasadakilerin aksine hep kaliteli ve bilinmiş markalardı.
yemekleri falan da baya iyiydi öyle hatırlıyorum.
idare eder işte :)
Peki direkt otelden mi rezervasyon yapmalı yoksa tatil budur yada tatil sepeti filan..bunlar fark eder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?