• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böceklerden nasıl kurtulabilirim?

terrycandy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
134
251
18
35
Çok özür dileyerek konu açıyorum. Evimde antenli bi çeşit böcek çıkıyor. Hangi çeşit ilaç kullanayım bilemiyorum. Küçük çocuğum var ve bende napsam bilemedim

Çok özür dileyerek konu açıyorum. Evimde antenli bi çeşit böcek çıkıyor. Hangi çeşit ilaç kullanayım bilemiyorum. Küçük çocuğum var ve bende napsam bilemedim
Hamam bocegidir o giderleri tıkayın banyoda falan rutubete gelir o offf ne pis böcektir ilaclatabilirseniz iyi olur da bebekle gidecek yeriniz olması lazim

İnsan ve hayvanlara zararı olmayan bi ilaç vardı dolap altlarına kuytulara minik minik yapıştırıyorsun böcekler onunla besleniyor ve kökü kuruyor

Bir ilaclama firmasini arayip evinizi ilaclatin.
Belki butun binada bocek vardir.
Yonetime soylerseniz ilgilenirler diye dusunuyorum.
O zaman butun daireler, bodrum, cati ve merdivenler de ilaclanir.

Evet ne yazık ki uzun süre gidecek kimsem yok burada bu yüzden başka çözüm bulmam lazım sanırım hamamböceğine cok benzemiyor minik ve inceler ( anlatınca kötü oluyo ama kusura bakmayın)

Böyle bi kutulu ilaç gibi bişey aldık ama çözüm olmadı dediğinizi araştırayım teşekkür ederim

Evi ilaçlatsanız bıle sonrada çıkıyorlar.
Her yıl duzenlı ilaçlama yaptırın bı ilaçlama firmasına . Bütün binaya yalnız.
Ve kalıcak yerınız yoksa otelde kalın..

Tarım ilacı alın. Babam her sene sıkardı. Sulandiriyorsun

Jel gibi ilaçi var dolap süpürgelik diplerine sıkıyorsun hepimiz yok ediuor
.banyo ve mutfak tq cok olur nemli yerleri seviyorlae bizim sığınakta su çıktı o yuzden bayagu evim bocek oldu . Jeli aldim heryere sıktım hepsi gitti

R..d köpüklü olanı süper tavsiye ederim. Çocuğun erişemeyeceği yerlere, kapı girişine dışarıdan ve pencere dışlarına sıkarsanız bitecektir. Yalnız her temizlik sonrası mutlaka tekrar sıkın ve giderlrri mutlaka kapatın...

Evet ne yazık ki uzun süre gidecek kimsem yok burada bu yüzden başka çözüm bulmam lazım sanırım hamamböceğine cok benzemiyor minik ve inceler ( anlatınca kötü oluyo ama kusura bakmayın)

rutubet böceği yazınca internete çıkıyor bizim evimizde de var. sabun kokusundan hoslanmazmis bebek olunca yerleri sade suyla silmeye başlamıştım ondan diye düşünüyorum ben. nem olan yeri kağıtları falan seviyorlar yazıyo internette

Gümüş böceğinden bahsediyorsanız onlar özellikle nemli illerde çok oluyor. Zararsız ama bitmiyorlar. İlaç da kar etmiyor diye biliyorum. Akşamları evde kırıntı olmasın. Yerleri limon tuzu ve nane yağı koydugunuz suyla silin. Büyük ihtimal apartmanda vardır. Dış kapı altına sünger takabilirseniz iyi olur. Banyo ve tuvalet pencerelerini de gece kapatın gündüz havalandirirsiniz.

Hepinize cok teşekkür ederim fikirleriniz için şimdilik ilaç aldım deniyorum umarım sonuç alırım

Back
X