herşeyin çok güzel..güle güle mutlu günlerde kullan..nevresimlerinden şu kalpli kırmızı olanı çok beğendim...özenle hazırlanmış bir çeyizin var maşallah...şimdiden Allah tamamına erdirsin inş.
Hepsi birbirinden güzel, mutlu günlerde kullanın inş
Hepsi de çok güzel canım ALLAH güle güle kullanmak nasip etsin,mutlu günlerde :)
çok zevkli tercihler yapmışsın canım güzel günlerde kullan
Buarada yatak örtün çok hoş markası ne acaba?:44:
Çeyizlerini ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah.Herşey harika görünüyor.Bende bu aralar forum duruldu kimse eklemiyor çeyizlerini diyordum iyi geldi seninki bu durgunlukta
benimde en sık ziyaret ettiğim başlık bu.. sürekli arkadaşlarınkine bakıyordum dedim eksikte olsa bende eklicemdaha çok aldığım var ama zamanla hepsini eklerim. çoğunuda kaldırdım aldıklarımın.. çıkartmak gerek yerlerinden
arkadaşlar konuyla alakasız olucak belki ama bişi sormak istiyorum bu ilk sayfaya eklenen resimleri düzenleme panelinden düzenleyebiliyoruz sonradan ama resim ekle butonu çıktığı halde ilk mesaja sonradan yeni resim eklenemio acaba bu benim profilimdemi oluo yoksa o resim ekleyip düzenleme işi sadece yöneticiye ait bi yetkimi??:97:çeyizlerini ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah.herşey harika görünüyor.bende bu aralar forum duruldu kimse eklemiyor çeyizlerini diyordum iyi geldi seninki bu durgunlukta
çok güzel çeyizlerin allah güle güle kullandırmayı nasip etsin canım.
güle güle kullan canım çeyizlerini..
insallah herşeyin,kız isteme-nişan-düğün ve sonrası hep ağız tadıyla olur...
cook mutlu olursun inş,hep iyi günlerde kullanırsın aldıklarını inş..
Canım çeyizlerin çok güzel :) Baya büyük kısmını halletmişsin :) iyi günlerde kullanırsın inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?