bocekkk in çeyizi..

cnm tava,buzluk,domates tencere ve de bir kaç parça aynı ikimizin :) Bir de deterjan kutularını çok beğenmiştim tchibo da ama yetişememiştim internetten satılmış ben alana kdr
Güle güle kullan cnm :)

Çok hoş seçimler olmuş gerçekten maşallah.=) Ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah.Yalnız nişan falan yokmuş daha küçük ev aletlerini de almışsın garanti anlamında sorun olmaz mı?Veya sonradan mı başlatacaklar garantiyi?​

hayırlısı olsun güzel günlerde kullanın inşallah....
amin canım sağol

cnm tava,buzluk,domates tencere ve de bir kaç parça aynı ikimizin :) Bir de deterjan kutularını çok beğenmiştim tchibo da ama yetişememiştim internetten satılmış ben alana kdr
Güle güle kullan cnm :)
zevklerimiz yakın desene:)
deterjan kutusunubende görünce çok beğendim hemen aldım. biraz pahalıydı sanki ama değer diye düşündüm...

saol cnm. hiç garanti falan düşünmedim. öyle denk geldi aldım. zaten çok e.süpürgesini falan geç almayı düşünüyorum.bu dediğin aklımda olacak bundan sonra
ceyizlerin sahane dogrusu canım güle güle kuulann
çok sağol cnm. beğenmene sevindim
çok hoş güle güle kullanın.................
çok teşekkr ederm..

mutlu, huzurlu günlerde kullan canım çeyizlerini arzum blender setin güzelmiş şuanda arayıştayım ne alsam diye. iyi fikir oldu bana çeyizlerin

çok güzel ceyizlerin bende önlük istiyorum nerden aldın acaba markasını öğrenebilirmıyım

mutlu, huzurlu günlerde kullan canım çeyizlerini arzum blender setin güzelmiş şuanda arayıştayım ne alsam diye. iyi fikir oldu bana çeyizlerin
çok sağol.işine yaradıysa ne mutlu bana canım.

çok güzel ceyizlerin bende önlük istiyorum nerden aldın acaba markasını öğrenebilirmıyım
teşekkürlerrrr koçtaştan almıştım canım

sağlıkla kullan inşallah hepsi harikaaaa maşallah
amin canım,sağol
çok güzeller, güle güle kullanın inşallah..

teşekkürler canım, daha iyisi sizlerin olsun

Hepsi çok güzeller Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah. Birşeyde ben sorabilirmiyim? Kalpli fondü setini nereden-kaça aldın acaba?

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın :)

Hepsi çok güzeller Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah. Birşeyde ben sorabilirmiyim? Kalpli fondü setini nereden-kaça aldın acaba?

canım eminönünden aldım. eğer istersen tarif edebilirim. 20 lira civarıydı sanırım tam hatırlayamıyorum
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın :)

çok teşekkrüelr cnm

herşeyin çok güzel canım hepsi cıvıl cıvıl insanın içini açıyor güzel günlerde kullan hepsini :)ayrıca kırmızı kalpli tabak var onu nerden aldın canım

herşeyin çok güzel canım hepsi cıvıl cıvıl insanın içini açıyor güzel günlerde kullan hepsini :)ayrıca kırmızı kalpli tabak var onu nerden aldın canım

sağol cnm hangisini sölüosun tam anlamadım bu mu?

evet canım içinde çikolata olduğundan mı yoksa kırmızı olduğundan mı çok hoşuma gitti

eminönünde eğer biliyorsanız bu kına,bebek için falan şekerler süslemeler satılan bi sokak var. o sokakta bi dükkanda pastacılıkla ilgili şeyler satılıyo. ordan almıştım ben fondü setimi. eğer yolunuz düşerse mutlaka gidin derim. çok şirin bi yer.

biliyorum canım ama okadar çok yer varki bulmak zor olur ama bakarım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…