Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım sağolhayırlısı olsun güzel günlerde kullanın inşallah....
zevklerimiz yakın desene:)cnm tava,buzluk,domates tencere ve de bir kaç parça aynı ikimizin :) Bir de deterjan kutularını çok beğenmiştim tchibo da ama yetişememiştim internetten satılmış ben alana kdr![]()
Güle güle kullan cnm :)
saol cnm. hiç garanti falan düşünmedim. öyle denk geldi aldım. zaten çok e.süpürgesini falan geç almayı düşünüyorum.bu dediğin aklımda olacak bundan sonraÇok hoş seçimler olmuş gerçekten maşallah.=) Ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah.Yalnız nişan falan yokmuş daha küçük ev aletlerini de almışsın garanti anlamında sorun olmaz mı?Veya sonradan mı başlatacaklar garantiyi?
çok sağol cnm. beğenmene sevindimceyizlerin sahane dogrusu canım güle güle kuulann![]()
çok teşekkr ederm..çok hoş güle güle kullanın.................
çok sağolmutlu, huzurlu günlerde kullan canım çeyizleriniarzum blender setin güzelmiş şuanda arayıştayım ne alsam diye. iyi fikir oldu bana çeyizlerin
![]()
teşekkürlerrrrçok güzel ceyizlerin bende önlük istiyorum nerden aldın acaba markasını öğrenebilirmıyım
amin canım,sağolsağlıkla kullan inşallah hepsi harikaaaa maşallah![]()
çok güzeller, güle güle kullanın inşallah..
Hepsi çok güzellerGüzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah. Birşeyde ben sorabilirmiyim? Kalpli fondü setini nereden-kaça aldın acaba?
![]()
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın :)
sağol cnm hangisini sölüosun tam anlamadım bu mu?
Eki Görüntüle 200228
evet canım içinde çikolata olduğundan mı yoksa kırmızı olduğundan mı çok hoşuma gitti
eminönünde eğer biliyorsanız bu kına,bebek için falan şekerler süslemeler satılan bi sokak var. o sokakta bi dükkanda pastacılıkla ilgili şeyler satılıyo. ordan almıştım ben fondü setimi. eğer yolunuz düşerse mutlaka gidin derim. çok şirin bi yer.