Aynı yaranın benzeri bende de çıktı.Nasıl bi tedavi uyguladınız ?Merhaba arkadaşlar 20 gün önce nedeni ni bilmediğim şekilde bacağım şisti ve yara oldu bir böceğin ısırdığından şüpheleniyorum gittikçe ağrısı şiddetleniyor başına böyle bir olay geçen varmı bu yaraya ne iyi gelir
Merhaba aynı yaranın benzeri bende de çıktı.Nasıl bir tedavi uyguladınız ?Merhaba aynı şekilde bende bunu yaşadım. Crp değerlerim yüksekti, antibiyotik ve merhem verdiler. Bugün dahiliye ye gittim, damarlarda bir sorun olabilir ultrason çekelim dedi. Sizen nasıl geçti mi?
Siz dr a gittiniz mi,once 1 dr.a ,fayda etmezse baska dr a gitmek lazim. Bazen bazi seyler gozden kacabiliyorAynı yaranın benzeri bende de çıktı.Nasıl bi tedavi uyguladınız ?
Merhaba arkadaşlar 20 gün önce nedeni ni bilmediğim şekilde bacağım şisti ve yara oldu bir böceğin ısırdığından şüpheleniyorum gittikçe ağrısı şiddetleniyor başına böyle bir olay geçen varmı bu yaraya ne iyi gelir
Yeni çıktı önemsemedim bi kaç günlük ama kenarları kızarmaya başlayınca korkuttuSiz dr a gittiniz mi,once 1 dr.a ,fayda etmezse baska dr a gitmek lazim. Bazen bazi seyler gozden kacabiliyor
Kene ısırığı olma ihtimali var mı ?Yeni çıktı önemsemedim bi kaç günlük ama kenarları kızarmaya başlayınca korkuttu
Gecmis olsun. Kene isirigi olsa ,kene uzerinde oluyor benim bildigim. Yara kabuk mu bagladi?Kene ısırığı olma ihtimali var mı ?
Teşekkür ederim.Evet kabuk bağladı ve kenarları kızardıGecmis olsun. Kene isirigi olsa ,kene uzerinde oluyor benim bildigim. Yara kabuk mu bagladi?
Yarin ilk isiniz dr a gostermek olsun.